2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Neked is üzenem: alonso nálam egyenlő a csalás szinonímájával. És: nem én voltam az első, aki ebben az összetételben használta a spanyol nevét, és nem is az utolsó. És jó lesz, ha hozzászoktatod magad ehhez a megszólításához, mert számomra, aki egyszer csalt, az elvesztette a jogot arra, hogy én tiszteljem. Erről ennyit.Kralo írta:varga tamás írta:csikiflórez= Quique Sánchez Flores. Csak a tisztesség kedvéért.![]()
Nem is olyan rég:
csAlonso = Fernando Alonso Csakis a tisztesség kedvéért!varga tamás írta:Jaj, szegény csAlonso, krokodilkönnyeket hullatok érte![]()
![]()
![]()
Drága barátom!G-Jay írta:Nem is mer válaszolni rá![]()
![]()
Akkor megjegyeztem én is ezt, amikor mondta, de arra se reagáltFájó a ha saját kardunkba dőlünk!
G.
szépvoltKralo írta:varga tamás írta:csikiflórez= Quique Sánchez Flores. Csak a tisztesség kedvéért.![]()
Nem is olyan rég:
csAlonso = Fernando Alonso Csakis a tisztesség kedvéért!varga tamás írta:Jaj, szegény csAlonso, krokodilkönnyeket hullatok érte![]()
![]()
![]()
varga tamás írta:csikiflórez= Quique Sánchez Flores. Csak a tisztesség kedvéért.
![]()
![]()
csikiflórez= Quique Sánchez Flores. Csak a tisztesség kedvéért.ozsimiki írta:Heh...ugyanezt nyilatkozta a Valencia volt edzője,csikiflórez,vagy vmi hasonló....:Kralo írta: Alonso a szerződésbontásról:
Elvesztettem egy jó autót, de visszakaptam az életem.
Elvesztettem egy állást,de az életem megtarthatom,vmi ilyesmit
Heh...ugyanezt nyilatkozta a Valencia volt edzője,csikiflórez,vagy vmi hasonló....:Kralo írta: Alonso a szerződésbontásról:
Elvesztettem egy jó autót, de visszakaptam az életem.
Hehe. Félnek nehogy kipakoljon Alonso pár dolgot. Akkor most ki zsarol kit?Los Banditos írta:Tipikus McLaren..
Los Banditos írta:Tipikus McLaren..
Hát midnen esélye megvan Satonak ezen a térenLos Banditos írta:Egy Nick Fry interjúban már célozgatott rá a csapatfőnök. Remélem lecserélik, mert Sato elég nagy kamikaze hírében áll, de a mezőny egyik legjobb pilótája ráaádsul a startokat ő szokta a legjobban elkapni.![]()
Az egyeduralmat úgy értettem, hogy mint 2002-ben vagy 2004-ben.
Egyértelmű,hogy Alonso sokat segített a mekinek.doki írta:Szerintem Alonso sokat fejlesztett a kocsin,megkereste a mérnökök(ill. a Ferrari mérnöke) segítségével a jó beállításokat.Raziel írta: honnan veszed? most sem Alonson múlt,Hamilton jobb volt egész évben.
Off:NBA eredmények
mert nem lesz aki fejlessze a mercedest.Bodi írta:Utálom Alonsot,de sokat köszönhet neki a Mercedes,sztem jövőre Hamilton nem lesz versenyben a Ferrarikkal.
Szerintem Alonso sokat fejlesztett a kocsin,megkereste a mérnökök(ill. a Ferrari mérnöke) segítségével a jó beállításokat.Raziel írta: honnan veszed? most sem Alonson múlt,Hamilton jobb volt egész évben.
Ha arra gondolsz hogy a csapat köszönhet nekem 6-7 tizedet.. akkor aza ferraris aktáknak volt köszönhető szal.. remélem a spykerhez megy és lesz egy jó éveBodi írta:Utálom Alonsot,de sokat köszönhet neki a Mercedes,sztem jövőre Hamilton nem lesz versenyben a Ferrarikkal.