Ordog írta:Szimpatikus csapat ez a Denver, én nagyon szurkolok nekik!!! Warriors után a 2. legszimpibbek.
Remélem idén sokra viszik és már AI miatt is, 2-3 éveb belül nyernek egy bajnokságot!
Anthony miatt utálom őket...

Ordog írta:Szimpatikus csapat ez a Denver, én nagyon szurkolok nekik!!! Warriors után a 2. legszimpibbek.
Remélem idén sokra viszik és már AI miatt is, 2-3 éveb belül nyernek egy bajnokságot!
Kapott normális elkapókat...Beszéltük is Atival, egyszerűen nincs gyengepontjuk. Múltkor néztem, amikor alázták a Washingtont. Bradynek volt legalább 7-8 másodperce, hogy megnézze, kinek dobja...Kumma jól zárnak előtte, az irányító is kivételes, és mostmár elkapójuk is van...ozsimiki írta: Tom Brady eddig elképesztő
Szntem New England siker lesz,és a szezon végén is az ő sikerük lesz,tehát visszatérnek a trónra....Tom Brady eddig elképesztőultrasur írta:Ma lesz az év meccse:Indianapolis-New England Tom Brady megint alázni fog remélem.
Game90 írta: Este pedig NFL
Tudom, tudomG-Jay írta:Szóval rettentő mód örülök Iverson teljesítményének, amit kihagytál Game hogy 7, azaz hét labdát csent el.
Na, nem tudtam irni most a mult héten.Game90 írta:Szerdán volt egy Seattle - Denver meccs:
Camby 4 pont, 15 pattanó, Melo 32 pont közel 50 %-kal, Iverson 25 pont, 14 assist![]()
Shorty írta:Nem tudnátok nekem írni valami jó oldal ahonnan tudnám élőbe nézni az NBA meccseket pl:tvants,sopcast stb...?
Kössz...
Ordog írta:a Suns mindig gyatrán kezdi a szezont... gondoljunk csak a tavalyi 1-6-ra.
Nem féltem én ezt a Suns-t.
mellesleg a bajnokságot ök nyerik:))
NBA 360 lesz a címe.Ordog írta:Nem tudja valaki mikor lesz a Sport tv-ben az NBA Action-t felváltó müsorocska??? Mi lesz a címe? És minden héten lesz ilyen?
Vmelyik felvilágosult fórumtársam írja le, hogy mizu van etéren:)
És egyébként, megérzések, elvárások?grecki írta:Én nagyon várom, de ez a negyed hármas kezdés necces pöppet...
Hétfőre már lehet felteszik tyt-re, és akkor majd úgy lesem meg, hogy az eredményt meg ne tudjam...
Én nagyon várom, de ez a negyed hármas kezdés necces pöppet...Mardel írta:Lesznek ám még a hétvégén akkora (ha nem nagyobb) rangadók, mint a két sztárcsapat összecsapása. Vasárnap Dallas-Philadelphia, míg hétfőn Ravens-Steelers örökrangadók..amik végén nem hiszem, hogy a szurkolók egymás vállára dőlve mesélnek majd megható karácsonyi történeteket egymásnak!
Aki nem hinne nekem, járjon utána! Utóbbit a TV is közvetíti!
Antiimperialista, grecki izzítjátok a sopcastot![]()
Kicsit félve, de rohadtul várom már a vasárnapot!
A következö a recept. Egy kisebb-nagyobb társasággal együtt kell nézni egy kis elö-partival egybekötve, majd pedig a meccs végén elalszol, ha tudsz majd aludni a sok Touchdown okozta izgalomtól...Zozzy 5 írta:Hát, jobb időpontot ki se tudtak volna találni a meccsnek. Vasárnap, negyed11. Fél2re vége is van, úgy, hogy aznap már suliMondjuk ez csak nekünk, európai népnek probléma...Viszont így kétséges, hogy megnézem-e élőben
Lehet csak felvételről fogom úgy, hogy nem nézem meg az eredményt.