Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
csatlakozomEnrique írta:Bármikor jó, bármeddig jó.
És azt viszek, amit mondtok, hogy vigyek.
Így van! Ez a hozzáállás!Akkor hozz kérlek két üveg dom perignontEnrique írta:Bármikor jó, bármeddig jó.
És azt viszek, amit mondtok, hogy vigyek.
Gyere amikor tudsz,Csepelről Kispestre közvetlenül át tudsz jönni 51-es busszal.Pénz miatt ne aggódj nem szedek belépőtPerrero írta:17:00-19:00ig Barcás focin vok Csepelen -HA erről a hétről van szó, jövő héten nemtom meddig Szigetszentmiklóson vok "B"-s szurkoloi tornánBadi írta:Szombat az jó, adott esetben akkor egy közös meccsnézés is benne lehet
pénzem nemsok.. .-kb 170 Ft...
önirónia rulezOrdog írta:Badi a fekete bárány a disznóólban!!!
Igazán nagyon szívesen!Vagy most köszönöm???Ordog írta:Én nullszára hoztam ki magam a nyereményekböl, ne felejtsétek hogy én rebuyoltam a legtöbbet:)))
Badi a fekete bárány a disznóólban!!! Mondta hogy állja a piát amit átad nekem amit én átadok Drigonak amit ö visszaajánl nekünk a partira!
köszönjük meg egymásnak
Akkor nagyon köszönöm Ordognek, holnap úgyis talizok Vele, akkor a részleteket majd ottTim írta:Ordog volt! Azt mondta a piát ő állja a múltkori nyereményből![]()
Hallom a többiek cserébe felajánlottak egy rekesz sört, nagyon szépen kössz srácok jófejek vagytok.Tim írta:Ok! Drigo valószínű nem tud jönni(viszont felajánlotta a zsetonjait,köszönjük!)
Ha lenne valami konkrétum...mikor, hol, kik stb...?VictorValdes19 írta:Game Testviirünk nem tud sajna eljönni![]()
Azám,aztán ha neadj' isten kikap a csapat, lebontjátok a lakástBadi írta:Szombat az jó, adott esetben akkor egy közös meccsnézés is benne lehet
Igazából nagyon úgy fest, hogy egyik időpont se lesz jó. A péntek még talán talán, inkább mint a szombat, viszont szombaton haza kéne húznom, mert Apa megy Walesbe, valami céges ügyben(akinek ugye így megy...meg kéne győznöm, hogy vigyen elTim írta:Drigo koma úgy fest hogy szombat,remélem nem érint hátrányosan!
13 la pulga jól mondtagrecki írta:VV19, te nem 12 éves vagy???