Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Bezzeg máskor meg annak örülnek egyesek (nem feltétlenül rád gondolok), hogyha a Milan, Liverpool (bár a 'Pool igencsak felemás a BL-ben) olyan helyzetbe kerül, ami miatt esetleg nem indulhatna a BL-ben, vagy nagyon sokan örültek a Bayern távolmaradásának...ozsimiki írta:Látván ezt a Rangerst,nagyon remélem,h a Lyon megy tovább mellettünk,mégha az is kell hozzá,h pontokat hagyjunk Lyonban,akkor is! Egy ilyen hozzáállsú csapatnak nincs helye a köv körben![]()
Gólösszefoglalót láttam, Ibra nagy gólt lőtt a végénkovinho írta:Nem lehetett rossz meccs az Inter - Moszkva meccs.
2-0-ról fordítottunk...
Jajj ez már csak magyarázkodás, fogadok nem is szereted a Barçát, sőt még a végén kiderül, hogy lány vagyZozzy 5 írta:Az is, sztem ez vmi kamupihenőGame90 írta:Zozz, te írtad mindig, hogy Kolo Touré 'sérülhetetlen'De most kihagyja a Slavia elleni meccset sérülés miatt. Te pedig szégyeldd magad, mert idáig hazudtál nekünk...
![]()
![]()
Az is, sztem ez vmi kamupihenőGame90 írta:Zozz, te írtad mindig, hogy Kolo Touré 'sérülhetetlen'De most kihagyja a Slavia elleni meccset sérülés miatt. Te pedig szégyeldd magad, mert idáig hazudtál nekünk...
![]()
Hát, szerintem költői kérdés is lehetett... Bár nem vagyok olyan nagy költő.VIII.Henrik írta:Szerintem egyértelműen igen a válasz. Vagy költői kérdés volt?
Mindkét értelemben?kovinho írta:Azzal tudjuk legjobban elvenni a kedvüket, ha jól megverjük őket.BarcaGeri írta:Na, megérkeztek a skótok Barcelonába... nem szeretem őket. Már is vergődnek és randalírozgatnak...![]()
Igazából ha jóformát mutat a csapat akkor csak idő kérdése az első gól!dickricsi írta:Én nem gálát várok a ma esti meccstől. 2-0-s győzelmet tippelek, ennek egyébként örülnék is, mert valszeg még inkább bekkelni fog a Rangers, mint otthon Glasgow-ban. Sokkal több széljáték kell mint a legutóbbi ellenük játszott meccsen, több átlövés kell a reészünkről, mert valszeg megint középre tömörülnek be. Közhely vagy sem, igaza van Boixos-nak: az első gólig fognak a srácok szenvedni (de ez már sztem mindenkinek ismerős jelenség) remélhetőleg mielőbb meglőjük majd.
Forca Barca!!!
Azért nem úgy van az....nekem is döbbenet,h eddig 7pont,de kétszer verték a Valenciát,mennek még a Schalke otthonába,ahol tuti kikapnak,ez 98%,otthon is kikaptak tőlük....és nem fogják legyőzni hazai pályán a Chelseat,szal Schalke fog továbbmenni szntem,ha nem kap ki Valenciában...noname írta:A Rosenbor eddig hihetetlen.Nagyon közel vannak a továbbjutáshoz.Ha a Valencia és a Schalke x-el, akkor sztem toivább is jutnak.