Celtic 1 - 0 Benfica (1 - 0) :arrow: Várható volt, bár a Celtiknek idén nem megy olyan jól a szekér, de még kitudja, nyílt ott is még a csoport.
FC Porto 2 - 1 Marseille (1 - 0)

Az idei év meglepetése, a Marseille(nekem), jól nyomják, de egy rutinos Porto ellen most nem bírtak semmit! Mondhatni, várható volt!
FC Schalke 04 0 - 0 Chelsea (0 - 0) :arrow: A Chelsea-nek tökéletes volt az egy pont, nem akartak kockáztatni, a Schalke elég ramayt helyzetben vant!
Lazio 2 - 1 Werder Bremen (0 - 0) :arrow: Rocchi csodálatos formája (2 gól), lehetővé tette, hogy megmaradjanak az esélyek az S.S. Lazio számára, az idén a Werder elég gyenge....
Liverpool 8 - 0 Besiktas (2 - 0) :arrow:

Nemsemmi, én csak az első félidőt néztem, 2 gólt láttam, a másik kettőt már csak hallottam félálomba

Ez a Liverpool többre hivatott, mint 4 ponttal szerénykedni a csoportban, ejnye-ejnye!
Olympiakos Piraeus 0 - 0 Real Madrid (0 - 0) :arrow:

Várható volt, gondoltam, hogy nem fog nyerni a Real, egy ilyen vereség ellen a Sevillától, elég gyengécskék (hajrá). Mondjuk, a Bernabeuban is csak Cassillasnak köszönhetik a 3 pontot. Teljesen jogos.
Shakhter Donetsk 0 - 3 AC Milan (0 - 0) :arrow:

Hihetetlen, amit ez a Milan csinál... Nem értem őket, hazai pályán nem bírnak egy Cagliarival, most meg... Érthetetlenek számomra, de azért BL-ben megint elcsíphetnek egy jó helyet!
Valencia 0 - 2 Rosenborg (0 - 1) :arrow:

Hát, mostmár, ez nem lehet véletlen gyerekek. A Chelsea ellen elcsípni egy pontot, 6!!!! pontot a Valenciától! Az idei év meglepetése (eddig) a számomra, a Rosenborg! A Valencia, azt hittem nyer, ugye hétvégén ütötték a amallorkát idegenbe (1-2). Azt hittem megindul nekik, sajnálom azért őket, mégiscsak spanyolok