Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Na jó,legyen 4 óra Határ út metró kijárat. Igen Drigo,ha mégis jó ne kéresd magad,tényleg Grecki mikor iszunk?Badi írta:Tim, a biztos megérkezés érdekében nem tudnénk a metrónál összefutni?
Drigo, ha mégis tudsz jönni, azért gyere
Gyertek Százhalombattára Mystery GangraPerrero írta:az nem paragrecki írta:Én minden szilveszteremet a gyerekkori baráti társaságommal ünnepelem...
De egy közös rangadó nézésében benne vagyok, csakhát az a december 23-a már nagyon karácsony... Olyankor az ember fia otthon dekkol a családi fészekben...az a kérdés, hogy kinek a családi fészkébe nézzük a meccset
grecki bazmeg, mikor iszunk
Igen emlékszem..bíztam benne hátha mégis el tudsz jönni,na majd legközelebbgrecki írta:
Tim, emlékszel, én nem tudok menni, megyek haza Szekire... Legközelebb.
Hát nekem még mindi gkétséges, de mivel nem akarok az utolsó pillanatig variálni, így inkább azt mondom nem megyek. Zsetonok rendben megérkeztek?Tim írta:Hát sajna úgy néz ki Drigo nem tud jönni,bár mondja ki ő a végső szót! Egyébként erősen gondolkodom egy eurobarca szilveszteren..Vélemény?
De, nyáron, három hétig... Ráadásul mászkálós jellegű szórólapozás volt, minden este újabb vízhólyagok jelentek meg a lábamon. Dehát, kellett a zsé a Balatone fesztiválra...Tim írta:Nem a kertesházaknál.Csak nem osztogattál szórólapot mellékállásban ?:lol:
Na majd kapsz olyan boros kólát..!Gyertek mondjuk 4-re,az Árpád utcánál kell leszállni.Szemben a megállóval van egy erste bank+szolárium ott várlak titeket.Kóla helyett inkább a jelölt kártyáidat hozd légyszíves!
Enriquet még megpróbálom értesíteni valahogy,végül is Game jön?Vagy még valaki?
Hát sajna úgy néz ki Drigo nem tud jönni,bár mondja ki ő a végső szót! Ha Nunez=Perrero akkor 7-ig foci van neki,de nem mondott se igent se nemet..VV nagyon köpte a markát,de eltünt..másról nem tudokBadi írta:akkor Tim, Enrique, Ordog, Badi, többiek?(Nunez, Iván, VV, Drigo?)
Tele vagyok leckével + KRESZ-t is kell tanulnom...Tim írta:végül is Game jön?
Kertesházas részen laksz?Tim írta:Így van! Ez a hozzáállás!Akkor hozz kérlek két üveg dom perignontIgazábó Badiékkal kéne egyeztetni,mivel én itthon vagyok egész nap.Legjobb lenne a Határ úton találkoznotok(van interspar az europarkban,de ezzel nem akarok sugallni semmit
)Onnan 5 rövid megálló az 50-es villamossal.Legjobb lenne kora délután kezdeni hogy minnél több idő legyen játszani,vagy ahogy persze nektek jó