Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor is ki lehett volna próbálni néhány tétmeccsen Orlandit is, mert a barátságos meccseken kiemelkedőt nyújtott.barca99 írta: Orlandi 22 éves volt, ha jól tudom, tehát ha olyan jó playa lenne, akkor már a nagy csapatnál lett volna, és most nem vmi kis skót (?) csapatban játszana. Piqué meg ugye...
Orlandi 22 éves volt, ha jól tudom, tehát ha olyan jó playa lenne, akkor már a nagy csapatnál lett volna, és most nem vmi kis skót (?) csapatban játszana. Piqué meg ugye...Zozzy 5 írta:Pique volt még ott, nameg ugye Orlandi, akiket szépen hagytunk lelépni...
Asys írta:hát középső védőkkel is jól el vagyunk eresztve egy tehetséges fiatala vkp kéne nagyon!!!
Thiago 16 éves középpályás brazil ballábas ha jol tudom...Atesz írta:Van most valami újabb nagy tehetség a fiatalok között??
La MasiaMeiso írta:Hallo! Tudom, hülye kérdés.. de megmondaná valaki hogy hogy hívják a barca utánpótlás központját?! előre is köszi.
Ha jól emlékszek, eladtuk.Barcaforever írta:Figyeljetek már, volt a B csapatban egy bal lábas játékos a középpályán, 1x játszott is a nagy csapatban.Orlandi, azt hiszem, de nem biztos.
Vele mi van, nem tudja vki?
Ennyi van.noname írta:Remélem a B csapat legalább tartja a formáját és akkor meglesz a feljutás.![]()
Erről a Victor Vasquezről tudna valaki bővebbet írni
Szerintem így jobb neki is!Inkább játszon a B-ben mint hogy egész évben a leláton üljönReplay írta:Szomorú vagyok, hogy Crosas nem maradhatott az első csapatnál, pedig úgy tünt