Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lahmot Ramos elé sorolni még ha jobbhátvédként is? Na ne..Ramos egy nagyon jó védő, de Zambrotta teljesítményét-a jobbhátvéd, poszton-nem éri el. Egyébként még Daniel Alvest, Maicont, a jobbhátvédet játszó Puyolt, Philipp Lahmot, Miguelt is a jobbhátvéd Ramos elé sorolom, aki egyébként sokkal jobb középső védőként.
Rivaldo11 írta:Ramos egy nagyon jó védő, de Zambrotta teljesítményét-a jobbhátvéd, poszton-nem éri el. Egyébként még Daniel Alvest, Maicont, a jobbhátvédet játszó Puyolt, Philipp Lahmot, Miguelt is a jobbhátvéd Ramos elé sorolom, aki egyébként sokkal jobb középső védőként.
Nekem is amugy, csak azért nem emlitettem, mert ő középályán is gyakran megfordul.Lionel85 írta:Nekem Javier Zanetti a nagy favorit azon a poszton, lévén argentino és nagyszerű játékos, aki védekezni és támadni is átlagon felül tud! Sajna már benne van a korban, 5-6 évvel ezelőtt simán Barcelonába hoztam volna. Néha jó eljátszadozni a gondolattal, hogy kiket látnék szívesen a Barçában.
Egy erős állat!!!:D ez nagyon tetszik!!!LG írta: pl. beállt védelemmel szemben jol jönne egy erős állat, aki képes betörni szélről.
Sztem meg nem...LG írta:Csak akiket felsoroltál, az szvsz mind lazán jobb Zambrottánál. Aki meg Zambi mögé jöhete, és talán a padot is elviselné, az MaiconNekem nagyon tetxik a játéka
LG! nézd végig a Madrid meccseit és kiemelten figyeld, hogy Ramosról, Ramos oldaláról hány gólt kapott idén a Madrid és Zambrotta oldaláról hány gólt kapott a Barca! az eredmény eléggé egyhangú és önmagáért beszél.LG írta:Csak akiket felsoroltál, az szvsz mind lazán jobb Zambrottánál. Aki meg Zambi mögé jöhete, és talán a padot is elviselné, az MaiconNekem nagyon tetxik a játéka
Meg paraxt is. Azért azt vesszük, a Barcában nemcsak jok a játékosok, de sportszerüek, és emberileg is jok. 1-2 kivételtől eltekintveSaviola írta:Ő meg keveri a nemeket..LG írta:..Ramos is ugyanilyen, csak őt még Alvesnél is jobbnak tartom.![]()
Ezzel azt hittem csak én vagyok így... de engem Nasri játéka egy az egyben Deco koma játékára emlékeztet.Zozzy 5 írta:Nem vagyok benne biztos, hogy Messi mellett Alves tudna igazán érvényesülni, ahogy ez Zambinak sem megy. Ronnie oldalán még csak-csak, mert Ő leindítja a felfutó szélsőt, de Messi...Ő lábhoz kéri a lasztit, a felfutó szélső védőnek pedig a legritkább esetben adja oda.
Nasri nem lenne rossz. Majd, ha már nem lesz Decónk...
Idén már volt Barca - Sevilla, akkor Alvesestől, Navasostól rakta Abidal zsebre a bal oldalt.Vito írta:azért egy Barca ellen majd kíváncsi leszek Alves játékára!
Igen, ezen én is gondolkodtam már.Vito írta:egyébként abban nem vagyok biztos, nem edzői utasításból nem kószálhatnak annyit elől... (mármint a Barca szélső védői).
ha jól belegondolunk, a támadó szellemű szélsők nem érvényesültek BCN-ban (Syl, Belletti), sokkal többet használta Rijkaard az inkább védekező szélsőket (Ole, Puyol, Gio, Zamb).
Alves védekezésben szvsz Zamb nyomába sem ér.grecki írta:Lahm szerződéséről volt szó...varga tamás írta:Csak a rend kedvéért: Gianluca Zambrotta szerződése 2010 nyarán jár le. 2008-ig Thuram papa szerződése szól.
Zambit én csak és kizárólag Alvesre cserélném el, de rá szó nélkül... Igaz, hogy mostanában sérülésekkel bajlódott(ik) az olasz, de az idei teljesítménye engem nem győzött meg.