Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is ritkán írok ide, de ezzel teljesen egyetértek és bízom benne, hogy ha Rijkaard nem tud megbírkózni a feladattal Ő maga fog felállni! Ami a lényeg az nekem a szép játék amit azzal a holland válogatottal produkált és amit eddig a barcával is (kivétel ez az időszak)!Vazquez írta:Sziasztok!
Én nem szoktam hozzászólni a fórum témáihoz, csak olvasni szoktam a véleményeket. De most szót kell emeljek Rijkaard mellett.
Nekem a 2000-es EB óta a kedvenc edzőm. A hollandokkal olyan focit játszatott, hogy élmény volt nézni. Sajnos nem nyerték meg, de utána önkritikusan félreállt, nem hosszabított a szövetséggel.
A Laporta-éra egyik legjobb húzásának tartottam, hogy leigazolták edzőnek, amit bizonyított is.
Tény, hogy tavaly óta nem látni azt a Barcelonát, akik lefocizzák az ellenfelet, de szerintem ennek nem (csak) az edző az oka.
Ezek a játékosok egytől-egyig profik, tudniuk kell felpörögni adott szituációkban. Ahogy Puyol fogalmazott, nem hajtanak egymásért.
Én hiszem, hogy Rijkaard-dal kijut ebből a gödörből a csapat! Ha ő úgy érzi, hogy nem megy, akkor ő fog félreállni.
tagore MR.tagore írta:Közben eszembe jutott a Milan. Ugyebár jelenleg 11-ek a bajnokságban. Érdekes, Ancelotti segge alatt meg se rezzen a kispad. Most akkor ez hogy? Berlusconinak mindegy?
Ott hogyhogy nem fröcsögnek? Tizenegyedik hely....
Hümm.
(Mellesleg látom, hogy azóta sem merült fel itt a fórumon a játékosok felelőssége, még 1%-ban sem. Érdekes. Sokan - úgy látom - csak gyűlölködni járnak ide. Na, ők a múltkor általam említett primitív, szakmaiatlan vadparasztok. Ne feledjétek, akinek nem inge.... Hehe.)
Az a baj, hogy Laportánál nem lehet tudni, meddig van a tűréshatár. Ha még1 vereség kéne ahhoz, hogy Franket kirugják, akkor azt mondom, hogy belefér. Viszont ha amúgy is szaroznának tovább, akkor meg csak nyerjünk.haze71 írta:Teljesen zavart vagyok. Azt szeretném, hogy Rijkaard helyett új edző legyen, de az csk úgy lesz, ha a következő meccseken kudarcot vallunk. Most melyik a jobb? Marad Rijkaard vagy lemaradunk a bajnokságban. Melyiknek örülnétek jobban??? A régi edző - sikeres mérkőzések párosításban ne reménykedjetek...
a Milan kerete a Barcahoz képest nem egy súlycsoport: Kaka, Seedorf, Pirlo (?) a többi a vének tanácsa.tagore írta:Közben eszembe jutott a Milan. Ugyebár jelenleg 11-ek a bajnokságban. Érdekes, Ancelotti segge alatt meg se rezzen a kispad. Most akkor ez hogy? Berlusconinak mindegy?
Hümm.
(Mellesleg látom, hogy azóta sem merült fel itt a fórumon a játékosok felelőssége, még 1%-ban sem. Érdekes. Sokan - úgy látom - csak gyűlölködni járnak ide. Na, ők a múltkor általam említett primitív, szakmaiatlan vadparasztok. Ne feledjétek, akinek nem inge.... Hehe.)
Mellesleg látom, azóta sem sikerült elolvasnod és értelmezned a hsz-eket.tagore írta:Közben eszembe jutott a Milan. Ugyebár jelenleg 11-ek a bajnokságban. Érdekes, Ancelotti segge alatt meg se rezzen a kispad. Most akkor ez hogy? Berlusconinak mindegy?
Hümm.
Lehet hogy igazatok van es Rijkard nem kepes elegge hatni a csapatra lehet hogy o is tulnyerte magat a Barcaval es nincs eleg motivacioja ahoz hogy jatekosait tudja motivalni. A valtozas pl. Murinho eredmenyeket hozhat, de azert ne irjuk meg le Frankot, apro dolgok hozhatnak oriasi valtozasokat viszont vegtelensegin nem lehet ezekre az apro dolgokra varni...Replay írta:Mourinho azért már dolgozott Barca-nál, illetve ő igazán feltüzelheti a csapatot, győztes tipus.Titinho írta:Az El Mundo-n tegnap volt egy szavazás, hogy ki a megfelelő edző a Barca kispadjára! Eléggé meglepett, hogy 66% voksolt Mourinho-ra!A 2. helyen amúgy Wenger és Rijkaard végzett döntetlen állással!
Most pedig már az van kitéve, hogy ki jöhetne Rijkaard helyett? 44% Mourinho, 30% Wenger! Nemtudom ti hogy vagytok vele, de én egy kicsit meglepőnek tartom a spanyolok/katalánok Mourinho-hoz való ragaszkodását!![]()
![]()
Én amúgy Rijkaard mellett MÉG kitartokMég egy utolsó esélyt szerintem megérdemel és bízok is benne, hogy talpraállunk!
grecki írta:ÁÁÁÁÁÁÁÁ, ebből akartam cikket írni...Titinho írta:Az El Mundo-n tegnap volt egy szavazás, hogy ki a megfelelő edző a Barca kispadjára! Eléggé meglepett, hogy 66% voksolt Mourinho-ra!A 2. helyen amúgy Wenger és Rijkaard végzett döntetlen állással!
Most pedig már az van kitéve, hogy ki jöhetne Rijkaard helyett? 44% Mourinho, 30% Wenger! Nemtudom ti hogy vagytok vele, de én egy kicsit meglepőnek tartom a spanyolok/katalánok Mourinho-hoz való ragaszkodását!![]()
![]()
Én amúgy Rijkaard mellett MÉG kitartokMég egy utolsó esélyt szerintem megérdemel és bízok is benne, hogy talpraállunk!
Akkor majd keresek más témát...
Én is bizok benne!fcjoc írta:ígyvan! gyere mourinho! én bízok benned és edzői stábodban!
ÁÁÁÁÁÁÁÁ, ebből akartam cikket írni...Titinho írta:Az El Mundo-n tegnap volt egy szavazás, hogy ki a megfelelő edző a Barca kispadjára! Eléggé meglepett, hogy 66% voksolt Mourinho-ra!A 2. helyen amúgy Wenger és Rijkaard végzett döntetlen állással!
![]()
Mourinho azért már dolgozott Barca-nál, illetve ő igazán feltüzelheti a csapatot, győztes tipus.Titinho írta:Az El Mundo-n tegnap volt egy szavazás, hogy ki a megfelelő edző a Barca kispadjára! Eléggé meglepett, hogy 66% voksolt Mourinho-ra!A 2. helyen amúgy Wenger és Rijkaard végzett döntetlen állással!
![]()
Az utols esély nálam karácsoonyt takarja. Ha a szégyenteljees idegenbeli mérleg nem változik, mennie kell isten hírévelTitinho írta:Az El Mundo-n tegnap volt egy szavazás, hogy ki a megfelelő edző a Barca kispadjára! Eléggé meglepett, hogy 66% voksolt Mourinho-ra!A 2. helyen amúgy Wenger és Rijkaard végzett döntetlen állással!
![]()