Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Elég laza ez a DnB, jobban szeretem a pörgősebbeket, mint pl a Limewax - Agent OrangeSzandi írta:Nem vagyok nagy déenbés, de ez azért:
http://www.esnips.com/doc/63e7d380-700d ... -Barcelona
Köszi!Kralo írta:Parancsolj.Morminho írta:Shane 54 feat. Mester Tamás - Altass el vkinek meglenne esetleg és megosztaná velem az remek lenneThx előre is...
Parancsolj.Morminho írta:Shane 54 feat. Mester Tamás - Altass el vkinek meglenne esetleg és megosztaná velem az remek lenneThx előre is...
Hehh és hogy keresel rá??Game90 írta: Torrentről?![]()
![]()
Ja, érdekes, de nekem valamiért bejönG-Jay írta:
Érdekes megközelítés a haverodtól![]()
Még egy kérdés, alapokat nemtudod honnan lehetne szerezni? Vagy csinálni? Haverod hogy csinálta? Kéne nekem csak alap zene amin nincs szöveg. Tolni rá egy két szöveget.
Nekem meg a Me And My Girlfriend, Hit 'Em Up, 2 Of Amerikaz Most Wanted, Me Against The World, Hail Mary, When We Ride On Our Enemies, Thugz Mansion etc.Game90 írta:G-Jay!
Igen, megvan a többi is![]()
Kedvencek: Troublesome 96, Toss It Up, 2 Of Amerikaz Most Wanted, Brenda's Got A Baby, Picture Me Rollin, Me Against The World, Hit Em Up, Holla At Me, No More Pain, Can't C Me, How Do U Want It
Nagyjából ezek a kedvenceim
Ezt pedig az egyik haverom csinálta, 2Pac - Fright Night (Godfather Sample): http://www.zshare.net/audio/4766148d9b0ba9/
Itt lentebb van 50c-Curtis /uncensored(gondolom ez lesz az) igaz Kanye West albuma is benne van a torrentben.Morminho írta:Tudna valaki linket adni 50 Cent - Curtis és 2Pac - Pac's Life című albumairól, mert nekem cenzúrázott verzió van meg, és van pár száma ahol minden második szó ki van "sípolva"és így nem a legjobb... Köszi előre is!
Gondolom a többi is megvan, csak kicsit máshonnan.Game90 írta:Nekem ezek vannak meg erdetiben:
Better Dayz, R U Still Down, Thug Life, Still I Rise (ft. Outlawz), Strictly 4 My N*ggaz, Me Against The World, All Eyez On Me, Greatest Hits, The Don Killuminati - The 7 Day Theory
Szerencsére olcsóbban megtudtam őket venni
G-Jay írta:Perszee. Mi másban lenne meg?![]()
Perszee. Mi másban lenne meg?Game90 írta:Eredetiben?G-Jay írta:Nemsokára meglesz a 2Pac discography! Már váároom![]()
![]()
![]()
Eredetiben?G-Jay írta:Nemsokára meglesz a 2Pac discography! Már váároom![]()
Nagyon szépen köszönömLos Banditos írta:Parancsolj, Fernando!Fernando írta:Betudná vki linkelni nekem mp3-ban ezt a két számot?
-Liquido-Narcotic
-Lagwagon-May 16
Nagyon megköszönném![]()
Liquido - Nacrotic
Lagwagon - May 16
Ha esetleg nem működne, akkor MSN-en átküldöm.
Na igen, én is próbáltam az albumbaset, de nekem se jött beSlither írta:www.filez.combeírod, és választhatsz.
(albumbase-t állítólag az FBI "félreállította"
)
Ezt eléggé nyomatták az Mtv-n
Ezzel a Fankával csak az a baj, hogy szinte az összes disco-s telójából az ő zenéje szólLos Banditos írta:FankaDeli - Álmodtam
Parancsolj, Fernando!Fernando írta:Betudná vki linkelni nekem mp3-ban ezt a két számot?
-Liquido-Narcotic
-Lagwagon-May 16
Nagyon megköszönném