Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Csakúgy, mint a SZERKESZT gomb...Ronaldinho&Barca írta: Érdekes dolgok midnen esetre...
hát én ugy vok vele, hogy mindegy, hogy mennyire győzünk sztem inkább a Bajnokságba meg a BL-be brilirozzunkzolinho15 írta:Félidő 0-1! nem nagy alakitás eddig!
Igen, vmennyit én is, de azért, messze nem vagyok szinkrontolmács!zolinho15 írta:Messa írta:Aha, én is, angolul! Nem baj, addig is legalább tanulok angolt, majd mondom az angol tanáromnak, h jöjjön el, azt fordítson, mert ennyit értek: "Guddzsonszen, Touréjaja, Dzsovanni, stb.zolinho15 írta: Rádión:S hallgatom
2-0, vagy mit beszél???Én azért konyitok az angolhoz
Messa írta:Aha, én is, angolul! Nem baj, addig is legalább tanulok angolt, majd mondom az angol tanáromnak, h jöjjön el, azt fordítson, mert ennyit értek: "Guddzsonszen, Touréjaja, Dzsovanni, stb.zolinho15 írta:RádiónMessa írta:Zolinho15! Te hol nézed a meccset??:S hallgatom
2-0, vagy mit beszél???
Tedd www.kepfeltoltes.hu -ra majd a Direckt Linket másold a megfelelő helyre...zolinho15 írta:És ha kisebbre veszema képméretet, akkor hova töltsem fel? Mert gépről nem lehet képet betenni