Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pont ezt beszéltük a fiúkkal.Vagy a Lyon állítja + a Chelseat vagy senki.balboa7 írta:Na jött megint a spanyolverő Zalayeta és kiejtette a madridot! Saviola-ék is kiestek Cocu-ék ellen, és tovább lépet Luis Garcia duplájával a Liverpool is. Jah, és a szegény Arsenal-nak megint nem jött össze, úgyhogy szép focit játszó csapat nem is maradt, talán a Lyon!
Emlékezetek a múltkori Juve-Real párharcra...balboa7 írta:Juve-ba én sem érzem hogy megtudnák verni a madridot, bár ki tudja a tegnapi meccs után!?Enrique írta:A juve túl gyenge ahhoz h megverje a madridot.Sajnos..
Sztem tovább is jutnak majd a szemetek, de és akkor MI VAN?? Jussanak csak tovább, 1 milánt vagy a cselszkit úgysem verik meg.
Juve-ba én sem érzem hogy megtudnák verni a madridot, bár ki tudja a tegnapi meccs után!?Enrique írta:A juve túl gyenge ahhoz h megverje a madridot.Sajnos..
Sztem tovább is jutnak majd a szemetek, de és akkor MI VAN?? Jussanak csak tovább, 1 milánt vagy a cselszkit úgysem verik meg.
remélemCharlie írta:Jó mind1,ez majd talán kiderül hogy mi lenne veletek ellenük...FIGO 2 írta:ááááááááá ez nem így van.....Charlie írta: Nekünk majdnem meglett,de nektek esélyetek sem lenne,már bocsi...
C.
C.
Jó mind1,ez majd talán kiderül hogy mi lenne veletek ellenük...FIGO 2 írta:ááááááááá ez nem így van.....Charlie írta:Nekünk majdnem meglett,de nektek esélyetek sem lenne,már bocsi...FIGO 2 írta:a madrid nyeri a bl-t. majd ők ravaszul letaktikázzák az angolokat!![]()
C.
ááááááááá ez nem így van.....Charlie írta:Nekünk majdnem meglett,de nektek esélyetek sem lenne,már bocsi...FIGO 2 írta:a madrid nyeri a bl-t. majd ők ravaszul letaktikázzák az angolokat!![]()
C.
Másban is angol verők...DE ebbe ne menjünk bele...Amúgy télleg a Bayern(rühellem őket) is elég veszélyes!redlions írta:A németek angol verők!Charlie írta:Ebben a mezőnyben már senki nincs aki a cselzit megtudná állítani,esélyesnek talán még a két milánói gárdát érzem hogy talán ők!
C.Legalábbis futballban.
A németek angol verők!Charlie írta:Ebben a mezőnyben már senki nincs aki a cselzit megtudná állítani,esélyesnek talán még a két milánói gárdát érzem hogy talán ők!
C.
Én nekik fogok szúrkolni! Ők is jó támadó focit játszanak! Jó lenne sztem egy Lyon-Monaco döntő, nem? Ők nem a védekezésükről híresek!Enrique írta: A Lyon meg hatalmas meglepiket fog még sztem okozni.
inkább a milánt kapják. azok hülyét csinálnak belőlük a védekezésükkel. bár igaz, a bayern sem lenne rossz, csak azokat nem nagyon csípem. mindegy, csak essenek ki a francba.redlions írta:Bizom abban, hogy Milan-Chelsea lesz a köv. forduló!Vagy, hogy az angol-gyilkos Bayernt kapják!
![]()
![]()