Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Vagy megtért övéihezLa Pulga írta:Baloldali egy kicsit szégyenlős!
Nem-nem. Tőlem aztán mindenki beírhatja, a jubileumi ujjongást (be is szokták sokanmypeter írta:Nyilván megtréfált vmelyik szigorú moderátor, hiszen sima hszgyűjtésnek vehette a jubileumi ujjongásomat
Hát így vanBadi írta:eddig hallgattam, de emellett már nem mehetek el szó nélkül!Perrero írta:egy trabanthoz képest a wartburg is jó kocsi...
még hogy a wartburg jobb, mint egy trabant?
na ne vicceljünk
eddig hallgattam, de emellett már nem mehetek el szó nélkül!Perrero írta:egy trabanthoz képest a wartburg is jó kocsi...
Na végre vmi jó hírt is hallaniEnrique írta:Annyiban meg kell védenem Los-t, hogy a kezdeti xnull kifestős állapothoz képest teljesen normálisan viselkedik.
Hmmmm...igazából azért kaptam fel rá a fejem,mert Cs. mesélte mivel "bombázta".Konkrétan főleg velem,mert egy idióta "kedvenc" Eurobarcáról ilyenket mesélt be neki...Ronaldinho 17 írta:Szia Elprat!
Los egy kis 13 éves(tényleg annyi) nyomi! A teljes foci.hu-t is szátb.aszta anno! Szóval ne törődj vele,majd felnő 1x![]()
Üdv:Zsolti
Ez engem is érdekelne...Ronaldinho 17 írta:Szia Elprat!
Los egy kis 13 éves(tényleg annyi) nyomi! A teljes foci.hu-t is szátb.aszta anno! Szóval ne törődj vele,majd felnő 1x![]()
Gájjj Nunez ez mekkora oltásPerrero írta:bár ő melózik de sztem irhatom helyette is hogy igazad vanRonaldinho 17 írta:Szia Elprat!
az ienek nem nőnek fel... vagy ha ez felnő akkor lehet h még rosszabb lesz
elprat írta:Te Los, szeretnék valamit kérdezni,bár ha nem válaszolsz rá az sem érdekel.
Szóval:neked milyen végzettséged van?
Mert igazán örülök hogy te "mindent" tudsz egy illetőről, a velem való kapcsolatáról.....ja segítek: a "Selyemfiúról" beszélek![]()
Tudod engem nem izgat hogy miket játszotok,hogy gyepáljátok egymást de megkérlek engem hagyj ki belőle mert: alaptalanul hülyeségeket beszélni mindenki tud,látom te is.
Majd ha egyszer "olyanokat" mesélek neked amit Cs.-nak írtál, akkor vagdalózz a szavakkal kérlek szépen,addig meg: psssssssssssssssssssssssssssssssszt!
Köszi,remélem vetted.................
Enrique: egy "SELYEMFIÚ" rang Csongornak rendel
![]()
![]()
![]()
Ezt a szöveget inkább mellőzd., ha lehetséges.-VictorValdes19 írta:Szemészeten voltál már Szandi Testviiirem![]()
Héjó, azért hülyének már ne nézz bocs. Egy profilos gyenge minőségű képre nem azért mondok azt amit mondok, merthogy túl kicsi. nana.azért már!VictorValdes19 írta:talán kattints a képre kétszer és kinagyobodik..![]()