Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Viszont MÉG nem számít annak. Szerintem nem is fog annak számítani, mire mindenkinek lesz, majd átteszik sportklubra. Vagy jön a sport3. Lehúzás az egész, amit még mindenféle bajnokságnál meg is értek, de egy válogatott meccsnél ne erről szóljon a dolog.Kluivertinho írta:Lassan a Sport1 is köztelevíziónak számít.Kralo írta:Lesz@rom a sport1 közvetítéseit amíg nekem olyanom nincs. Egy magyar válogatott meccset köztelevízión kellene közvetíteni.![]()
Lassan a Sport1 is köztelevíziónak számít.Kralo írta:Lesz@rom a sport1 közvetítéseit amíg nekem olyanom nincs. Egy magyar válogatott meccset köztelevízión kellene közvetíteni.
Ehez kétség sem férSaviola írta:Sport 1 - 2 közvetítéseit sokkal színvonalasabbnak találom a retekklubbnál.
dehát mi ezért "szeretjük" igaz testviiireimBodi írta:Benne azt bírom a legjobban,hogy ha 40 méterre van a labda a kaputól,akkor már ordít!VictorValdes19 írta:jajjj mi a bajod léderer ákosunkal![]()
Nála Szinvonalasabban,Élvezetesebben senki nem szokott közvetiteni oda-vissza veri Hajdú.B-t
![]()
Benne azt bírom a legjobban,hogy ha 40 méterre van a labda a kaputól,akkor már ordít!VictorValdes19 írta:jajjj mi a bajod léderer ákosunkal![]()
Nála Szinvonalasabban,Élvezetesebben senki nem szokott közvetiteni oda-vissza veri Hajdú.B-t
![]()
A hazaikat sem,csak a brazil,olasz....elleni meccseket,de nem baj legalább nem kell hallgatni Léderer ÁkostKralo írta:Mocskos RTLKlub nem képes leadni az idegenbeli meccseinket.VictorValdes19 írta:Sport 1Saviola írta:Tehát 18.00 kezdődik a meccs.Azt tisztázódott..de melyik csatorna közvetíti ?http://www.port.hu/pls/tv/tv.channel?i_ ... &i_where=1
![]()
Mocskos RTLKlub nem képes leadni az idegenbeli meccseinket.VictorValdes19 írta:Sport 1Saviola írta:Tehát 18.00 kezdődik a meccs.Azt tisztázódott..de melyik csatorna közvetíti ?http://www.port.hu/pls/tv/tv.channel?i_ ... &i_where=1
Sport 1Saviola írta:Tehát 18.00 kezdődik a meccs.Azt tisztázódott..de melyik csatorna közvetíti ?
Szerintem egész jó. Vadócz sztem fa$za lesz, és szerintem Balogh is megállja majd a helyét ott Roli helyén.Messinho87 írta:Egyenlőre a kezdő tizenegyről csak a tegnapi Nemzeti Sport írt, amely szerint így állunk fel:
Fülöp-Szélesi,Vaskó,Balogh,Vanczák-Vadócz,Tőzsér-Gera,Hajnal,Dzsudzsák-Priskin