Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát nem azért, de szerintem egy Milan is erős lenne Guddy-nak, tehetséges támadók vannak ott, nem hinném hogy pont az izlandira lenne szükségük. Szerintem ha egyszer innen elmegy, akkor csakis a szigetországba megy vissza. Vagy haza.Laza írta:Gudjonsennek ha van esze a milánba igazol!!oda be is férne!!es en szerintem Henry leigazolásával tényleg nem lesz elég lehetősége!!vagy ha elcserélnék Tiagora...Pedig nekem szimpi Eidur!!
Én aközéppályán kivagyok vele békülvebarca0417 írta:ezzel abszolút egyetértek. saviola ténylegg jobb lett volna. Guddy jó játékos de az a poszt és stílus amiben ő a legjobb, a Barcánál nem létezik.Messinho87 írta:Hát tényleg nem fekszik neki... A spanyol foci a technikás játékosoknak fekszik... És ő hol van a technikás focitól???
Mondjuk én megtartottam volna Rijkaard helyébe Saviolát, és játszattam volna...
ezzel abszolút egyetértek. saviola ténylegg jobb lett volna. Guddy jó játékos de az a poszt és stílus amiben ő a legjobb, a Barcánál nem létezik.Messinho87 írta:Hát tényleg nem fekszik neki... A spanyol foci a technikás játékosoknak fekszik... És ő hol van a technikás focitól???
Mondjuk én megtartottam volna Rijkaard helyébe Saviolát, és játszattam volna...
Szerintem kifejezetten stabilan játszott, ami egy cserétöl bőven elegendő! Rosszat nem csinált, sőt inkább jót. Én simán elképzelem csereként kp-nak (csatárnak nem nagyon van már helye..)Zozzy 5 írta:Nem volt vészes tegnap, de szerintem ezzel a produkcióval azért nem dicsekedhet. Elment egynek, de látszik, hogy nem ebbe a játékba való.
Decot pótolni nem tudja, ez teljesen így van... De, szerintem tegnap jól játszott, magához, és a többiekhez képest!LG írta:Nem volt rossz, de azért Decot potolni ő nem tudja
És akkor a TÖBBIEK produkcióját hogy értékelnéd? Szerinted Henry, Messi, Ronnie dicsekedhet vele?Zozzy 5 írta:Nem volt vészes tegnap, de szerintem ezzel a produkcióval azért nem dicsekedhet. Elment egynek, de látszik, hogy nem ebbe a játékba való.