Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hát nem tudom!én annyira nem bánom!milito jó lesz még!én azt sajnálom hogy a holland edzőnk nem hozta el sneijdert a madrid elől vagy hogy van der vaartot a hamburgból!!!Messinho87 írta:Hát igen. Mert Valdes tud nagy bravúrokra, pl amikor a ficakból szedi ki a lövéseket, de amiket közben csinál, tényleg fogni lehet a fejünket. A Bilbao ellen is, a bejövő labdát Susaeta elé ütötte, akkor azért kaptuk a gólt. Mondjuk az a gáz, hogy a legtöbb pont vagy a kapusunkon megy el, vag y a hátvédeken. Kár hogy nem sikerült nyáron megszerezni Chivut is....
Messinho87 írta:Most a Petr Cech üggyel nem tudjátok, hogy mi van???
Mert azt mondta szívesen állna a kapunkba.
pedig de jó lenne!!!csak szerintem ha ő elmegy a milánból akkor a madridba fog kikötni!LG írta:Pedig Krkic egyátalán nem játxik rosszulalbicelesteX írta:A középpálya erős!A csatárok hulladékok!Oda kéne egy erősítés vagy egy minőségi csere!Eto'o elmegy az afrikára henry meg nem érzi!giovanni meg bojan meg még nem annyira jó és szerintem nem is lesznek annyira jók!nem kamelom azt a két gyereket!Sokan példát vehetnének rola. A középálya nem erős, Xavi iszonyat gyenge, 0, semmi. Perxe ha Decoval más volt a helyzet év elején. Én Xavi helyett hoznék vkit csak. Kaka meg 1 szép álom...
Pedig Krkic egyátalán nem játxik rosszulalbicelesteX írta:A középpálya erős!A csatárok hulladékok!Oda kéne egy erősítés vagy egy minőségi csere!Eto'o elmegy az afrikára henry meg nem érzi!giovanni meg bojan meg még nem annyira jó és szerintem nem is lesznek annyira jók!nem kamelom azt a két gyereket!
Épp azért monadtam, h nyáron jöhetett volna Henry HELYETT. Igy már nekem sem kéne...Mondjuk nem hiszem, h Giovanni nagyon tehetség lenne nálaAprieto írta:Benzema nagyon jó játékos, de hova férne be??? Bojan, Giovanni sem játszik... hát még ha Eto'o végre visszatér...
Inkább kp-ra kellene egy univerzális emberke. Akár az utánpótlásból!
Aprieto írta:Most hozta le az elmundo, hogy Abra fizetésajánlata Ronaldinhonak 45.000 € naponta......![]()
Hetente így 315.000 €-t keresne.. magasan a legjobban fizetett labdarúgóvá válhatna. Itt csak egy a kérdés.. elege van-e abból Dinhonak hogy mindenhonnan támadások érik vagy be akarja bizonyítani, hogy még mindig világklasszis...?
Épp ez az, Rafat nem szívesen adnám cserébe!Troporf írta:goal.com szerint Marqezt adnánk a Juvénak Tiagoért cserébe![]()
Tiagonak én pl. örülnék (ahogy már szóba is került, nyárig kölcsönbe, utána meglátjuk), de Rafának szerintem nem feltétlenül kéne mennie...
...megvan: Oli javasolhatta, hogy a "konkurencia" jó cserealap lehet
![]()
Akkor maradj még egy kicsit, és keresgélj a megfelelő topic után.petinho101 írta:most vok elöször fenn nem tudja valaki hogy lehet feltölteni képet??![]()
Lassan eljöhet az idő hogy Kakára lesz esély, nyilatkozata és az olasz foci helyzete jelen pillanatba jóljöhet nekünk.Gogeta írta:Lehet, hogy nem ide való, de én a humor topikba akartam. De mindegy.
Na szóval, a goal.com-on azt írják hogy a Barca figyeli Kakát, és a megfelelő alkalomra várnak hogy lecsapjanak rá...
Nemcsak neked nyugi.. Ballack is eléggé beleszürkült a Chelseás életbe.Aprieto írta:A Chelsea 45 milliót + Ballackot adná Dinhoért.
...akkor már adnák oda Ballack árát is... nekem soha nem kéne az az ember.
Igen, ezé' mondom, hogy nem adnám el, amíg nem látom másik edző alatt játszaniRaziel írta: De lehet akkoris ha pl jönne Mourinho...akkor tuti jobban játszana,első első 3ban benne van azért a portugál.