Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tedd aztvarga tamás írta:Még szerencse, hogy a sport2-n kezdődik az Izraer-Oroszország meccs, így megyek azt nézni.
Mihu írta:Emberek álljunk már le egy kicsit. Komolyan mondom röhej amit csináltok. Kikapunk egy meccsen és akkor már össze is dőlt a világ. Hol volt ez realitás mondd már meg? A moldávok az utóbbi időben nagyon jók. A törökökkel is X-eltek. Senki sem beszélt itt 2-3-4 gólos győzelemről főleg nem realitásként. Mindenki azt mondta hogy a moldávok nagyon kellemetlen ellenfelek. Rúgdosnak, jó felépítésűek és mióta a mostani kapitány ül a padon, azóta nem kaptak ki. Én elismerem hogy egy kalap [auto_cenzúra] nem sok de annyit nem ér a játékunk. De akkor sem kellene így beszélni a válogatottrólOleguer írta:Szerintem mindenki legalább 2-3-4 golos győzelmet várt, mert az volt a reális. De ez? Ez mi? Valószinűleg eddig tartott a csoda, nemlesz itt jo válogattt soha.![]()
Volt olyan csapat a világegyetemben aki még nem kapott ki soha? Tudtommal még nem volt.
varga tamás írta:A fiúk gondoskodtak róla, hogy mindannyian leszálljunk a földre, és annak értékeljük a magyarfocit, ami. Egy nagy rakás kaki. Keressük a labdát, a megfelelő összeállítást. Az év edzője csődöt mondott, amit a két korai - taktikai - csere alátámaszt. A védelmünk röhejes, a csatársorunk pedig nem létezik. Ideje lesz felébrednünk.
tamás, psztvarga tamás írta:A fiúk gondoskodtak róla, hogy mindannyian leszálljunk a földre, és annak értékeljük a magyarfocit, ami. Egy nagy rakás kaki. Keressük a labdát, a megfelelő összeállítást. Az év edzője csődöt mondott, amit a két korai - taktikai - csere alátámaszt. A védelmünk röhejes, a csatársorunk pedig nem létezik. Ideje lesz felébrednünk.
Na ezaz... A magyar válogatott idegenben sehol sem mondható 3 gólos győzelmi esélyesnek. Nem hogy a magyarok nem, de szerintem pl. egy svéd válogatott se úgy utazik el, hogy azt várjuk el, hogy 3mal nyerünk. Egyébként meg a Nemzeti Sport egy patkány. Azt sújkolja az emberekbe, hogy mostantól verhetetlenek vagyunk. És a nép hiszi ezt. Nert nyertünk 2 barátságos meccsen. Jó szerintem is nagyon jól játszottunk a lengyelek és az olaszok ellen, de azt hiszem megegyezhettünk, hogy ha élesbe ment volna, akkor kikaptunk volna. A törökök ellen is jók voltunk, de ott is kikaptunk.(tudom a körülményeket)Illetve nyertünk a bosnyákok és a máltaiak ellen. Ezek után sehol sem vagyunk 3 góllal jobbak. Egyébként én is győzelmet vártam,de nem vagyok elkeseredve.Mihu írta:Emberek álljunk már le egy kicsit. Komolyan mondom röhej amit csináltok. Kikapunk egy meccsen és akkor már össze is dőlt a világ. Hol volt ez realitás mondd már meg? A moldávok az utóbbi időben nagyon jók. A törökökkel is X-eltek. Senki sem beszélt itt 2-3-4 gólos győzelemről főleg nem realitásként. Mindenki azt mondta hogy a moldávok nagyon kellemetlen ellenfelek. Rúgdosnak, jó felépítésűek és mióta a mostani kapitány ül a padon, azóta nem kaptak ki. Én elismerem hogy egy kalap [auto_cenzúra] nem sok de annyit nem ér a játékunk. De akkor sem kellene így beszélni a válogatottrólOleguer írta:Szerintem mindenki legalább 2-3-4 golos győzelmet várt, mert az volt a reális. De ez? Ez mi? Valószinűleg eddig tartott a csoda, nemlesz itt jo válogattt soha.![]()
Volt olyan csapat a világegyetemben aki még nem kapott ki soha? Tudtommal még nem volt.
Emberek álljunk már le egy kicsit. Komolyan mondom röhej amit csináltok. Kikapunk egy meccsen és akkor már össze is dőlt a világ. Hol volt ez realitás mondd már meg? A moldávok az utóbbi időben nagyon jók. A törökökkel is X-eltek. Senki sem beszélt itt 2-3-4 gólos győzelemről főleg nem realitásként. Mindenki azt mondta hogy a moldávok nagyon kellemetlen ellenfelek. Rúgdosnak, jó felépítésűek és mióta a mostani kapitány ül a padon, azóta nem kaptak ki. Én elismerem hogy egy kalap [auto_cenzúra] nem sok de annyit nem ér a játékunk. De akkor sem kellene így beszélni a válogatottrólOleguer írta:Szerintem mindenki legalább 2-3-4 golos győzelmet várt, mert az volt a reális. De ez? Ez mi? Valószinűleg eddig tartott a csoda, nemlesz itt jo válogattt soha.
Az a szerencse hogy nem mindenki így gondolkozik mint Te. Én bízok. Mást úgy se tehetek. És amég lesz remény addig fogok bízni. És ebbe a csapatba szerintem lehet is. Ha az átlag életkor 30 körül lenne és alibizne a fél csapat akkor valszeg máshogy állnék hozzá. De így?Oleguer írta:Szerintem mindenki legalább 2-3-4 golos győzelmet várt, mert az volt a reális. De ez? Ez mi? Valószinűleg eddig tartott a csoda, nemlesz itt jo válogattt soha.
Bazzeg, de egy sültbolond vagyok...Sharkinho írta:Az majd csak jövő héten leszgrecki írta:és lehet a Barca meccset sem látom az elejétől...![]()
Egy nagy helyzetunk volt eddig. 7. percben tart a meccs. Játszani azt nemlehet, mert a pálya eléggé göröngyös.grecki írta:Nézi valaki a meccset?
Hogy állunk? Bent rohadok a melóhelyemen /Anti, öregapámékhoz is csak holnap megyek.../, és lehet a Barca meccset sem látom az elejétől...![]()