2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ezek a legfontosabb tényezők...Zozzy 5 írta:mezük szép, logójuk van
Én sem látom sok értelmét a dolognak, az online bajnokságok sokkal jobbak szerintem. Ha már offline, akkor az meg csak magamnak.Zozzy 5 írta:Nagyon izgulnak rá FMhungaryn, szerintem annyira nem cucc. Ha már közös, akkor inkább nyomok hálót...
Erre voltam kíváncsi, köszi szépen.Oleguer írta:Igen, ugynaazal a csapattal saját gépen, és elküdik az eredményt és minden eredményért pontokat kap, mondjuk 2.szezon kupa X pont... stb.Kluivertinho írta:A kérdésem arra irányult, hogy megy ez? Mindenki ugyanazzal a csapattal van csak külön tolja a saját gépén? És aki a legjobb eredményt éri el a 3 idény alatt összesen az nyer? Vagy hogy?fcjoc írta:letöltöd a rar-t, bemásolod, betöltöd a játékot, csinálsz sotot a végén ha kész az idény, és beküldöd.. ennyi
Igen, ugynaazal a csapattal saját gépen, és elküdik az eredményt és minden eredményért pontokat kap, mondjuk 2.szezon kupa X pont... stb.Kluivertinho írta:A kérdésem arra irányult, hogy megy ez? Mindenki ugyanazzal a csapattal van csak külön tolja a saját gépén? És aki a legjobb eredményt éri el a 3 idény alatt összesen az nyer? Vagy hogy?fcjoc írta:letöltöd a rar-t, bemásolod, betöltöd a játékot, csinálsz sotot a végén ha kész az idény, és beküldöd.. ennyi
A kérdésem arra irányult, hogy megy ez? Mindenki ugyanazzal a csapattal van csak külön tolja a saját gépén? És aki a legjobb eredményt éri el a 3 idény alatt összesen az nyer? Vagy hogy?fcjoc írta:letöltöd a rar-t, bemásolod, betöltöd a játékot, csinálsz sotot a végén ha kész az idény, és beküldöd.. ennyi
Túl stupid vagyok ahoz, hogy ilyen későn megértsem a lényegét ennek az offline bajnokságnak. Légyszíves fejtse ki vki bővebben.Oleguer írta:Ajánlom mindenkinek, aki nemtudja kivel legyen
FMhungary Offline bajnokság...
http://igfm4.uw.hu/Offline.rar <-- alappatch
http://www.fmhungary.hu/cikkek.php?cikkid=3510 <-- szabalyok
Sztem nincs nagy baj a 08cal nincs benne több hiba mint a 07ben.Zozzy 5 írta:Ráadásul még mindíg brutális csíteket olvasok egyes hszekben a 8.0.1-es peccsel is, úgyhogy erősen elgondolkozok, hogy amíg nincs ezügyben javítás, addig megéri-e egyáltalán ölni az idegeket és ezzel pazarolni a szabadidőt
Ráküldtem először a figyelőmet, azt mondta, hogy a legjobb Seria A-s védő egyike lesz! Először azt mondták, hogy nem adják de esetleg egy 9m€-s ajánlaton már elgondolkoznak! Ajánlottam 8m€+25% részesedést és a következő hír már az volt, hogy szerződés ajánlat Felipe részére!barca99 írta:Bsszus, mennyi volt Felipe? Én is nézegettem, hogy Felipét, vagy Zapatát vegyem meg, végül utóbbi mellett döntöttem...Mondjuk ő is nagyon nagy játékos, egy meccs alatt többet csinált, mint a sértődött Barzagli egy fél év alatt.
yayayagaborvermes írta:sziasztok
valaki játszik közületek a Fifa Manager 08-al![]()