Középcsapatot nem ajánlok...
Palermo pl. krva jó, de tele van olyan játékosokkal, akik nagyon jók, így vinnék a nagyok... Barzagli nagyon jó, de átlagban 6.90-es volt, ami szörnyű egy ilyen embertől... a Chelseanek el is adtam 20 millióért. Helyére jött Zapata 28 millióért, de részletre vettem.

Amaurit vinné a Juve, de a 30 milliót visszautasítottam egyenlőre. Brescano is menne, elégedetlen amiért nem adtam el a Romának.
Tehát ez ilyen "fsz kivan" játék, mert ahhoz, hogy jó eredményeket érj el, jó játékosok kellenek. Ezek meg is vannak, de a fele menni akar, ha nem engeded elégedetlen lesz, és szrul játszik.
A másik meg az olasz szabályok...

leigazoltam Brenot még nyáron, de nem jöhetett, mert már leigazoltam Kirill Kombarovot, aki EU-n kívüli (ingyen volt, be is ugrottam, nem rossz játékos, de annyira nem szükséges) Most, hogy jött Zapata nem jöhet megint, ami egyben azt is jelenti, hogy fel lett bontva a szerződés... tehát megint jól benéztem, mostmár biztos drágább lesz, ráadásul mások is venni akarják...
Sztem max. ezt az évet bírom ki, de még lehet, hogy ezt sem fejezem be, inkább csinálom a Barcás mentésemet, mert onnan tuti nem akar senki elmenni.