Nikopolidis még él? Azt hittem edzőnek hívták el

Szélesi játszik?Rivaldinho írta:Szélesi mit keres ott ??? ma eddig számoltam, 2 jó labdája volt... labdát kezelni nem tud,fejelni sem, szerelni sem tud, passzolni sem... mi egy hátvéd feladata ??
Bizalmas információink szerint Hajnal azt az instrukciót kapta, hogy a másik oldalon található partjelzőt kell eltalálni magyar szögletrúgáskor.Oleguer írta:Azért voltak helyzeteink nem is 1-2 több, Tőzsérnek 1 lövése volt, az szép, Hajnal pedig beadni sem tud ma.
Azért voltak helyzeteink nem is 1-2 több, Tőzsérnek 1 lövése volt, az szép, Hajnal pedig beadni sem tud ma.Zozzy 5 írta:Labdát birtokoltak, annyi volt. Azt csinálták köbö, mint a Barca a kiscsapatok ellen néha. Helyzetük sztem nem volt. A gólt meg nem kommentálom.Rivaldo11 írta:Nem csak Faragó mondta a visszaállást. Tényleg visszaálltunk.
Az utolsó 10 perc viszont megint jó volt!
tényleg meg kell nyerni
Tőzsér és Hajnal egyébként nem tudom miért van a pályán...
Haggyátok már...Egy védő életében ez mindíg benne van. A gól miatt nem ba$ztatom, viszont amúgy elég ratyi...Ordog írta: Kéne még van 2... de ez a VIlmos mi az jó életet csinált. Mit keres ez a vállogatottban??
Labdát birtokoltak, annyi volt. Azt csinálták köbö, mint a Barca a kiscsapatok ellen néha. Helyzetük sztem nem volt. A gólt meg nem kommentálom.Rivaldo11 írta:Nem csak Faragó mondta a visszaállást. Tényleg visszaálltunk.
Az utolsó 10 perc viszont megint jó volt!
tényleg meg kell nyerni
Így van...ez a meccs simán hozható. Azért meglátszik a különbség a moldávok elleni és a mostani középsőhátvédpáros közt....Jójó értem én hogy hazai pálya, 30ezer néző és a görögök az ellenfelek, tehát a tét is nagyobb, de egyáltalán nincs az a bizonytalanság mint a moldávok ellen. Gera szerintem nem hiányzik annyira. Persze jobb lenne ha Zoli is ott lenne a pályán mert biztos hozzá tudna tenni, de szerintem így is jók vagyunk. Én meg vagyok elégedve a csapattal. HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!!!!! NYERNI KELL!!!!!!!!!Zozzy 5 írta:Jó kezdés, megérdemelt vezetés. Utánna anynira mondta Faragó ezt a visszaállást. Annyira azért nem szorítottak be, helyzetük se volt, csak megkaptuk a szokásos leventénketUtánna elkezdtünk megint focizni, rughattunk is vna. A partjelző meg vegyem szemüveget
Vass eddig fantasztikus...
MEG
KELL
NYERNI
Te is láthatod a görögök biztos csoportelsőként mennyire hajtanak...ozsimiki írta:Ekkora hibát![]()
ez nem egyvonal volt,amit el lehetne nézni...2-3 méter volt bammeg....vak fhasz....
Amúgy meg jó a meccs,hajtanak a srácok,és jól is küldjük....a károgók meg tehetnek egy szívességet
Ha a török válogatott nemnyer akkor nem! Ezért hajtani küzdeni kell, (ahogy a fiuk most teszik)Grege írta:Jól látom, h símán X-szel is már 4. leszünk a csoportban?Akkor meg minek hajtanánk...
Na, azért csak hajrá-hajrá, van itt keresnivalónk!