Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Úgy emlékszem, nem. A meccs Barcelonában volt, és 2005-ös 3-0-ás El Classicó a Bernabeu-ban volt. A Gundel Takács közvetítette. A góljainkat Samu, van Bronckhorst és Ronnie lőtte, Undiano Mallenco vezette a meccset.Roniee21 írta:Az nem 2005-ben volt?
csababarca írta:de most komolyan mit vártál egy raultól?Subic_10 írta:Puyol jol birja a strapat!!!es elegge harciasan kuzdottde azert Raultol nem volt szep h a terdet megsuppintotta
de most komolyan mit vártál egy raultól?Subic_10 írta:Puyol jol birja a strapat!!!es elegge harciasan kuzdottde azert Raultol nem volt szep h a terdet megsuppintotta
Talán egy gyengébb teljesítményt Puyoltól jobban el tudunk fogadni, mint Oleguertől. Puyolnak az igazi posztja amúgy sem a jobbhátvéd, régen volt az, amikor ott játszott, ő már mindig is belső védőként lesz a legjobb.Drigo írta:Azért kiváncsi vagyok, hogyha tegnap előtt Oleguer csinálta volna a pályán azt, amit, akkor hányan szídták volna a topicjában. Tegnap nagyon nem találta a helyét sajnos és csak a csere mentette meg a pirostól, na meg a bíró.
az a baj, hogy ebben a Barca-ban elég kevesen vannak formábanZozzy 5 írta:Volt pár hibája, nincs jó formában, de összeségében rajta nem múlott semmi.Zsolti írta:ma az ment el mellette,aki akart amíg ott volt a pályán.....
És ezzel együtt volt az ellenfélnek egy fél kapuralövése...Zsolti írta:ma az ment el mellette,aki akart amíg ott volt a pályán.....
Igen, Deco valoban nagyon jol össze tud Messivel játxani, nem kevés gol születik ebből.Atyec írta:Értem én, csak addig a két középső védő mindig hátul maradt és a szélről is csak 1 ember mehetett fel 1 időben, így három ember szinte mindig volt biztosítani. Ráadásul az előttük szűrő Toure vagy Iniesta is sikeresebb volt. Ez jó felállás volt, de az idegenbeli sikertelenség nyilván arra motiválta Rijkaardot, hogy létszámfölényt teremtsen feljebb és Pulyolnak kellett kilépni a védelemből.
Mellesleg sose hittem volna, hogy Deco fog hiányozni ennyire ebből a csapatból. Azok az idén már szokásos 50-60 méteres keresztlabdái Messinek. Érdekes, hogy ebben se Xavi, se Inieste se Roni nem tudja pótolni. Rendre pontatlanok az inditásaik, még Deconak 4-ból 3 tutti pontos volt. És ezekkel a labdákkal Messi tudott is mit kezdeni a híg védelmi oldalon.
Nemhaze71 írta:Most nagyon fogtok utálni.
Azt kell hogy mondjam, jobban összhangban volt a védelmünk, mikor Puyol sérült volt. Ezzel nem akarom őt ledegradálni. Lehet, hogy azért, mert így mindenki megkettőzött akarással próbálta a hiányát pótolni, vagy mert így más volt a védelem taktikai feladata, de valahogy nekem jobban tetszett, ahogy a támadásokat segítette a hátsó alakzat és valahogy jobban meg is értették egymást. Vagy ha fenn van a pályán, mindenki tőle várja a megoldást? Nem a játékát kritizálom, hanem a cspatrészét.
Na, utáltok???
Mégegyszer: Én nem Pulyol teljesítményét kritizáltam, hanem a védelemét. Máshogy muzsikáltak Puyol hiányában.Atyec írta:Ezek csak a felületes tények.
Lehet, hogy Pulyol koncentrációja sem volt tökéletes ezen a meccsen, de tőle csak rosszabbak voltak. A védelem hibáiért nem ő felelős, eddig is lehetett gólt rúgni róla, ahogy mindenkiről lehet.
A védelemről meg annyit, hogy egyre többet mond csődöt Toure vagy Iniesta szürése, de nem is ez a lényeg, hanem még menetközben is keveri Rijkaard a védelmet. Tulajdonképp 3-2-2-3 is játszat. Szóval nem a szokásos módon állnak fel a fiuk.
És Pulyol is új szerepkörben találta magát.
Amit nem értek, hogy miért a védelmet kevergeti, mikor a támadójáték impotens.
köszy!ezt én sehol nem találtam...Zsolti írta:kis segítségXaviMessifan írta: én nem találok semi ijet a főoldalon...![]()
http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=7132
kis segítségXaviMessifan írta: én nem találok semi ijet a főoldalon...
én nem találok semi ijet a főoldalon...Enrique írta: Szerinted az Eurobarcán hol lehet híreket találni?