Én is erre gondoltamshevy írta:szerintem zambi, és puyol megy ki szélre, a mexikói meg középreBarcaGeri írta:Na vajon ki helyére jön majd be Marquez?? Tipp?

szerintem zambi, és puyol megy ki szélre, a mexikói meg középreBarcaGeri írta:Na vajon ki helyére jön majd be Marquez?? Tipp?
gondolom Yayat fogja lecserélni h ne kapjon pirosat de ahogy monta a komm beálhatna középsövédönek mer 10cmnél hosszab a hajaBarcaGeri írta:Na vajon ki helyére jön majd be Marquez?? Tipp?
nem, az én elképzelésem az, hogy Bojan marad, és Gudy megy le, de kíváncsi vagyok a tiedre ismerx írta:én nem ezt írtam ez a Te elképzelésedshevy írta:hát Gudy helyett jönne Ronnie, és Krkic helyett ki jönne? talán Ezquerro?merx írta: ok akkor köszönjük a gólpasszt CSÁ!
Nem tudom hogy játszottál-e már valamilyen bajnokságban, de ha még nem akkor elmondom hogy nem tudod magadat tűrtőztetni. Én is amíg nem játszottam csapatban, addig sokszor szidtam a játékosokat hogy tök értelmetlen, mert úgyse fogja azt mondani hogy na jó akkor nem kifele van szabi hanem befele. És én mindig azt mondogattam hogy sosem pofáznék vissza a bírónak. És jöttek a meccsek, és miért kaptam sárgát? Mert befújt ellenünk egy olyan 11-est ami egyáltalán nem volt jogos, én meg leálltam reklamálni. És ugyan így volt ez a kisebb szabálytalanságoknál. Így könnyű beszélni az embernek, de mikor ott van akkor nem tudja megállni hogy ne reklamáljon.Aprieto írta:Fszért kell Rijkaardnak idegbajoskodnia?
Ki látott már olyan bírót hogy az ítéletét visszavonja? Hülye ez az ember![]()
Még ha nem lenne tök mindegy ez a meccs....
én nem ezt írtam ez a Te elképzelésedshevy írta:hát Gudy helyett jönne Ronnie, és Krkic helyett ki jönne? talán Ezquerro?merx írta:ok akkor köszönjük a gólpasszt CSÁ!shevy írta:Bojan adta a gólpasszt, azért jobb, mint a szőke
hát Gudy helyett jönne Ronnie, és Krkic helyett ki jönne? talán Ezquerro?merx írta:ok akkor köszönjük a gólpasszt CSÁ!shevy írta:Bojan adta a gólpasszt, azért jobb, mint a szőke
inkább guddytól köszönjünk elmerx írta:ok akkor köszönjük a gólpasszt CSÁ!shevy írta:Bojan adta a gólpasszt, azért jobb, mint a szőke
ok akkor köszönjük a gólpasszt CSÁ!shevy írta:Bojan adta a gólpasszt, azért jobb, mint a szőke