Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért Edmilson egy nulla volt, Yayaval nem lett volna átjáróház a középpálya...lehet, ugy is kikapunk, de több esélyünk lett volna, most már mind1.Lionel85 írta:Én meg úgy vagyok vele, hogy fölösleges a Celtic ellen tartalékolni, mikor nálunk az előny, erre Giovani és Edmílson is maximálisan jó lett volna. A bajnokságban viszont tarthattuk volna a 2 pontot a Madrid mögött, ha nyerünk, bár elismerem, hogy nem azért kapott ki a Barça, mert nem volt Touré és csak csere volt Messi.
Ezt én se értem,Ronaldinho mit keresett az álomcsapatban??????semmit nem csinált idén,ha még a tavalyiba bekerült volna-a tavaszi teljesítménye miatt-azt még érteném,de ez!?Marci írta:Szerintem nem csak Cannavaronak, hanem sajnos Ronaldinhonak sincs semmi keresnivalója a 2007es álomcsapatban. Egyetértek Iván cikkével! Kiíváncsi vagyok hogy a vezetőségnek meddig tart majd a türelme. Remélem nem húzzák frissítést a majdani elnökválasztásig, de ha igen, akkor erről fog szólni a kampány..varga tamás írta:A FIFPro szavazása alapján a 2007. évi álomcsapat a következőképpen néz ki:
Buffon - Nesta, Cannavaro (nem értem), Terry, CARLES PUYOL - Cristiano Ronaldo, Kaká, Gerrard - LIONEL MESSI, Drogba, RONALDINHO GAUCHO.
Szerintem nem csak Cannavaronak, hanem sajnos Ronaldinhonak sincs semmi keresnivalója a 2007es álomcsapatban. Egyetértek Iván cikkével! Kiíváncsi vagyok hogy a vezetőségnek meddig tart majd a türelme. Remélem nem húzzák frissítést a majdani elnökválasztásig, de ha igen, akkor erről fog szólni a kampány..varga tamás írta:A FIFPro szavazása alapján a 2007. évi álomcsapat a következőképpen néz ki:
Buffon - Nesta, Cannavaro (nem értem), Terry, CARLES PUYOL - Cristiano Ronaldo, Kaká, Gerrard - LIONEL MESSI, Drogba, RONALDINHO GAUCHO.
Egész pontosan 2010 júniusában.La Pulga írta:Én úgy tudom, hogy majd 2009-ben.sasi1 írta:Most nyáron lesz az elnökválasztás?
ha jól tudom de ne vedd százasnak akkor:Alegre Cumpleanostakivini írta:Happy Birthday! Hogy is van ez spanyolul?:D