Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Game90 írta:...azért el ne csöppenjjelwaz írta:Hát ha már így mindenki elfelejtette, azért mégis ISTEN ÉLTESSEN FC BARCELONA 108. születésnapod alkalmából (ami ugyebár tegnap volt). Tegnap egy kicsit eláztam szal nem írtam be, de ami késik nem múlik. Hát nem is tudom mit mondhatnék még, azért valamilyen szinten elég megható...![]()
Amúgy:
http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=267
...azért el ne csöppenjjelwaz írta:Hát ha már így mindenki elfelejtette, azért mégis ISTEN ÉLTESSEN FC BARCELONA 108. születésnapod alkalmából (ami ugyebár tegnap volt). Tegnap egy kicsit eláztam szal nem írtam be, de ami késik nem múlik. Hát nem is tudom mit mondhatnék még, azért valamilyen szinten elég megható...
Egy világ dőlt össze bennem.varga tamás írta:Szandi és a többiek!
Egy normális embert várjatok, akinek két keze, két lába, egy feje, két szeme, két füle, egy orra stb. van. Nem vagyok földönkívüli, nincsenek természetfeletti képességeim, kanalakat sem tudok hajlítani, a jövőbe se látok, a Dunát sem tudom kettéválasztani, a vízen sem tudok járni. Mindent megteszek, hogy ne okozzak csalódást senkinek.
áááá azt nem szeretem, meg tudod az nem is legálisbouba írta:petárdád nincs véletlenül??
petárdád nincs véletlenül??Drigo írta:Cstlakozom én is a jókívánságokhoz, bár őszintén szólva nem értem, hogy hoyg lehet az, hogy este kilenckor még nem vagy matt részeg...VIII.Henrik írta:Köszi!Ezt nem lehet megunni!
![]()
Más, mivel jön a karácsony, szilveszter és a tőkém fel kéne szabadítanom, mert másba is szeretnék beruházni(elsősorban pirotechnikai dolgokba), szóval csak most csak itt csak nektek:
TDK DVD-R 60FT/DB Ha érdekel dobj egy pü-t
Cstlakozom én is a jókívánságokhoz, bár őszintén szólva nem értem, hogy hoyg lehet az, hogy este kilenckor még nem vagy matt részeg...VIII.Henrik írta:Köszi!Ezt nem lehet megunni!
Köszi!Zozzy 5 írta:Grat Henrik!
Előre is bocsi a következő mondatért, de egyből ez jutott eszembe, és nincs erőm magamban tartani. Na, szóval: még szerencse nem összex@rod magadat! Hú, nagyon vulgáris lettem, bocsi, ne haragudj, deigazánnagyonkomolyanbocsánatodatkéremSzandi írta:Annyira kíváncsi vagyok Varga Tamásra, hogy majd összepisilem magam![]()
Nagyon várom. Már nem mondhatod le, Bálinttal jönnötök kell!![]()
Kovinho?
kovi, Te drága, te butuska! Semmi rosszat nem csináltál, csak vicceltem, ha nem értetted volna!kovinho írta:Most már megint mit csináltamvarga tamás írta:kovinho: köszönöm a támogatást, meg azt hogy növeled a népszerűségem az eurobarca látogatói körében, te galád![]()
![]()
![]()
![]()
Csak mondtam, hogy nem csak Sharknál, hanem nálad is elvágta magát... mert Te is Falco drukker vagy.
Most már megint mit csináltamvarga tamás írta:kovinho: köszönöm a támogatást, meg azt hogy növeled a népszerűségem az eurobarca látogatói körében, te galád![]()
![]()
kovinho: köszönöm a támogatást, meg azt hogy növeled a népszerűségem az eurobarca látogatói körében, te galádkovinho írta:Hát igen, de mondok jobbat, Varga Tamásnál is.frustrat írta:Őőőőő... Nem éppen. Nem szeretem a kosárlabdát. Amúgy meg inkább Körmend, mint Falco. Most tudom, hogy Sharkinhonál el is vágtam magam, de ez van.kovinho írta:Nocsak még egy Falco drukker.![]()
Tudd meg, hogy reggelire embereket eszem, ebédre azok vérét iszogatom, esténként pedig Körmend-drukkerek vérét szívomfrustrat írta:Úristen!!! Varga Tamásnál? Na ez az, amit nem akartam. Ha nála rossz az első benyomás, akkor utálni fog örökre, ha jól ismertem meg itt a fórumon.kovinho írta:Hát igen, de mondok jobbat, Varga Tamásnál is.![]()
Vagyis, hát megismerni az túlzás, de szoktam olvasgatni, csak nem szoktam hozzászólni.