Első évben mindig keveset ad, ha jól tudom azért, mert élőben már megtörténtek az átigazolások, elment egy csomó pénz, és azért a játék kezdetekor keveset kapsz (elvileg "tökéletes" a kereted, mivel a valóságban le van igazolva mindenki, akit akartak a nyáron, tehát mire fel még pénz).
Ezzel kapcsolatban jutott eszembe, hogy nem lehetene vhogy megcsinálni, hogy az első szezon kezdetekor ne legyen igazolás? Pl. nekem furcsa volt, hogy az Atleticó eladta Mottát, holott a valóságban most vették, tehát vmi céljuk csak van vele. Vagy Pandev szinte minden mentésemben a Chelseahez megy, Dzsudzsák a Wolfsburgba, Zaccardo a Milánhoz... én pl. örülnék neki, hogyha legelőször nem igazolna senki, mert úgy maradna hű a valósághoz. Aztán persze télen mehet, aki akar, az már nem tartozik a valósághoz.
Brenot én is megvettem, de nem fér be Puyol és Milito mellé. Rafa meg csere. Amúgy meg azt akarom, hogy vettem egy rakat ifit, a Toulouse-t elfogadtam fiókcsapatnak, így vagy 5-6 nagyon tehetséges kölyköt átnyomok majd oda, sztem a francia bajnokságban jól fejlődnek majd. Aztán 1-2 év múlva visszajönnek, mire a mostaniak közzül páran kiöregednek, és csak kispadon lesznek, addigra lesz a kezdőmben egy csomó fiatal (20-22 éves) nagyon jó képességű gyerek... Nem tudom mondjuk R10, Eto'o, Henry mire jó 30 fölött.
Várható kezdőm:
--------------Olazabal--------------
Garry Bocaly--Valiente---Breno--Marcelo
----------------xxx-----xxx---------------
-------------Messi---Vela----Gio---------
---------------------Bojan-----------------
xxx: Xavi sztem még jó lesz egyik helyre, Touré is fiatal, meg vettem talán egy maroccói vkp-t, aki nagy tehetség, de ő csak év végén jöhet, és megy majd a "francia kiképzésre".

De szemezek Ever Benega-val is. Aztán addig lehet alakul a taktikom is, bár ez most nagyon megy... Iniesta is fiatal, bár eddig nem ájultam el tőle, lehet, hogy csak csere lesz Vela mögött.
Jó sok mindent írtam/terveztem, lehet nem is fejezem be (de azért rajta leszek

)