Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Viszont ezeknek az offline kupáknak, az a hátrányuk, hogy biztos lenne aki visszatöltögetne (és ugye ez csalás). Ezért részesítem előynben az online 1on1 meccseket.Victor_Valdes írta:Már ketten vagyunk!
Én benne lennék...Victor_Valdes írta:Mért nem csinálunk itt páran 1 offline bajnokságot??Mondjuk mindenki a Barcával van és mondjuk 2 idényes lenne egyenlőre!!Legalább meglátnák hogy ki a legjobb és ha végig vittük akkor az első és a második év végén csinálnánk 1 fotót hogy ki érte el a legtöbbet ???
Eto a közép csatár Messi meg Roni felfutnak mellé.....barca99 írta:Messivel mit csinálsz, hogy ilyen jó?Amíg 4-3-3-ban nyomtam nagyon nem ment neki, most már egy fokkal jobb, de meg sem közelíti a valóságot.
![]()
Diogos tippet meg köszi, most nézek vkit Zambi mellé (helyére), mert elég "öreg" már, Bocaly meg még nem vmi jó. Alves, Maicon, Diogo volt akikre így először gondoltam, de akkor a zaragozai lesz a nyerő. Úgysem akarok 30 milliót elkölteni egy jobb-bekkre.
Semmi baj gent! A negyeddöntőben én is kiesek csak a te kedvedért!gentdelbarca írta:Énmeg csoport 3.ként kiestem.
fcjoc írta:hát gyerekek látom nagyon nyomjátok a játékot.. lassan oan jók lesztek mint én
![]()
Kösz a tippeketbarca99 írta:Védő: Jack Hobbs, vmi tartalékban nyomja, fiatal, viszonylag olcsó (kezdéskor legalábbis) és állítólag megvan a következő John Terry.Előnye még, hogy angol...
Vagy esetleg Yagor Filipenko, én megvettem a Cadizba, mondjuk nem nagyon játszok mostanában, de jó az edzői jelentés róla. Viszont légiósnak számít.
Font .. Laurentiius papa akkor a zsebébe nyultZozzy 5 írta:Fontban van 25, ez lehet változtat egy kicsit, nem tudom, neked miben van.Oleguer írta: Csak 25millád van az arsenallal? Nekem Napolival van 1évben 38,5
Breno csodagyerek. Sakho pedig jó, csak nem akar eljönni Nápolyba.
Fontban van 25, ez lehet változtat egy kicsit, nem tudom, neked miben van.Oleguer írta: Csak 25millád van az arsenallal? Nekem Napolival van 1évben 38,5
Breno csodagyerek. Sakho pedig jó, csak nem akar eljönni Nápolyba.
Csak 25millád van az arsenallal? Nekem Napolival van 1évben 38,5Zozzy 5 írta:A hammarby-s mentésem valamiért megint nem akart betöltődni, így kénytelen voltam megint újat kezdeni.
Nem is bánom annyira, így mostmár elkezdtem én is egy nagy csapattal, az Arsenal-lal.
Volt 25 millióm, ennyi pénzt még nem láttam FM-ben, úgyhogy nem is költöttem sokat. Két játékost vettem:
1. Breno - 17 éves, valszeg a játék legnagyobb belsővédői közé tartozik majd, mivel már most minden fontos védőképessége 15-16 felett van. 5 millió volt.
Ja, és Sao Paolo-ban nyomja.
2. Mamadou Sakho (nem biztos, hogy a Maha...így van leírva) - szintén 17 éves, szintén védő, PSG-ben nyomja. Jó értékei vannak, a megfigyelőm találta meg egy franciaországi út során. El is hoztam ifi-be ingyen, majd meglátjuk...
A felkészülés szépen lement, kezdődik a bajnokság, egy forduló le is ment...
gent! Tanulhatnál tőle. Nálad 20 lövés 0 gól. De lesz ez még jobb is, én biztos vagyok benne!gentdelbarca írta:Azigen, 5 lövésből 2 gól.
grat