Championship/Football Manager

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.12.03. 15:27:49

Hát igen de valamit valamiért!
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Oleguer
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.12.03. 15:22:08

Victor_Valdes írta:Már ketten vagyunk :)!
Viszont ezeknek az offline kupáknak, az a hátrányuk, hogy biztos lenne aki visszatöltögetne (és ugye ez csalás). Ezért részesítem előynben az online 1on1 meccseket.
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!
---------------Katt ide----------------
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.12.03. 15:06:06

Már ketten vagyunk :)!
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
Oleguer
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.12.03. 15:05:05

Victor_Valdes írta:Mért nem csinálunk itt páran 1 offline bajnokságot??Mondjuk mindenki a Barcával van és mondjuk 2 idényes lenne egyenlőre!!Legalább meglátnák hogy ki a legjobb és ha végig vittük akkor az első és a második év végén csinálnánk 1 fotót hogy ki érte el a legtöbbet ???
Én benne lennék... 8)
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.12.03. 15:03:11

Mért nem csinálunk itt páran 1 offline bajnokságot??Mondjuk mindenki a Barcával van és mondjuk 2 idényes lenne egyenlőre!!Legalább meglátnák hogy ki a legjobb és ha végig vittük akkor az első és a második év végén csinálnánk 1 fotót hogy ki érte el a legtöbbet ???
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.12.03. 14:46:39

barca99 írta:Messivel mit csinálsz, hogy ilyen jó? :) Amíg 4-3-3-ban nyomtam nagyon nem ment neki, most már egy fokkal jobb, de meg sem közelíti a valóságot. :?

Diogos tippet meg köszi, most nézek vkit Zambi mellé (helyére), mert elég "öreg" már, Bocaly meg még nem vmi jó. Alves, Maicon, Diogo volt akikre így először gondoltam, de akkor a zaragozai lesz a nyerő. Úgysem akarok 30 milliót elkölteni egy jobb-bekkre. :)
Eto a közép csatár Messi meg Roni felfutnak mellé.....

Messi--------------------------Roni

--------IDE---Eto-----IDE------------

Ahoza azt irtam ide oda futnak Roni meg Messi

És annyi gólt lőnek hogy az nem emberi!!

Diogo meg nem játszik minden meccsen de a hónap válogatottjába mindig benne van!!
gentdelbarca
Capitá del Barça

2007.12.02. 23:27:22

Há hogyafenébene. Meg kell nyerned a kupát!!!! :)
http://fmhungary.hu/ - Football Manager minden mennyiségben!!
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2007.12.02. 23:22:31

gentdelbarca írta:Énmeg csoport 3.ként kiestem. :(
Semmi baj gent! A negyeddöntőben én is kiesek csak a te kedvedért! :lol: Bár Team Managerként illene minél tovább eljutnom a kupában, hogy mégnagyobb hírnevet szerezzek a klánnak! Nemde?! :lol: :lol:
Kép
Kép
Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
gentdelbarca
Capitá del Barça

2007.12.02. 23:20:22

Énmeg csoport 3.ként kiestem. :(
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2007.12.02. 22:56:32

Online fm kupában már bent vagyok a legjobb 8 között! El se hiszem! :lol:
Kezdek megijedni magamtól, bár a szerencse elég rendesen mellém állt! :D
Kép
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2007.12.02. 22:53:55

Messivel mit csinálsz, hogy ilyen jó? :) Amíg 4-3-3-ban nyomtam nagyon nem ment neki, most már egy fokkal jobb, de meg sem közelíti a valóságot. :?

Diogos tippet meg köszi, most nézek vkit Zambi mellé (helyére), mert elég "öreg" már, Bocaly meg még nem vmi jó. Alves, Maicon, Diogo volt akikre így először gondoltam, de akkor a zaragozai lesz a nyerő. Úgysem akarok 30 milliót elkölteni egy jobb-bekkre. :)
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2007.12.02. 19:52:24

fcjoc írta:hát gyerekek látom nagyon nyomjátok a játékot :) .. lassan oan jók lesztek mint én :) 8)
:lol: :lol: :lol:
Igyekszünk. 8)
Inkább gyere fel mIRC-re, most lesz a 2. kör sorsolása. :D
Kép
Kép
fcjoc
Entrenador del Barça

2007.12.02. 19:50:21

hát gyerekek látom nagyon nyomjátok a játékot :) .. lassan oan jók lesztek mint én :) 8)
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.12.02. 19:43:18

Nekem a Barcával a sima 4-3-3-mal megy ami a valós világba van....
Általában Eto kezd középen kb minden meccsen rug 1 gólt Henry meg csere szokott lenni.Félidőben szoktam behozni eddig 13 meccsen 19 gólt lőt a gól különbségem 37-10 Az első vagyok a Bl Ajax ,Shaktar sporting de már unom hogy akárkivel kezdek karriert mindig megpaom vagy a sportingot vagy a Werdert!!!Az ajaxot hazai pályán 6-0-re vertem idegenbe 4-0-ra....
Messi meg mindem meccsen a legjobb 8.80-as az átlag teljesítménye!Carlos Diegot vegyétek meg a Zaragozátol nagyon vágja és 24 éves...
A madridot meg kiütöttem a kupába 6-3-as összesítéssel a Valenciát hazai pályán 3-0-ra vertem kapuralövések száma: Barca 30 valamennyi valencia 2...
Majd belinkelem ha lesz időm..
Zsoma
Jugador del Barça

2007.12.01. 17:03:34

barca99 írta:Védő: Jack Hobbs, vmi tartalékban nyomja, fiatal, viszonylag olcsó (kezdéskor legalábbis) és állítólag megvan a következő John Terry. :) Előnye még, hogy angol...

Vagy esetleg Yagor Filipenko, én megvettem a Cadizba, mondjuk nem nagyon játszok mostanában, de jó az edzői jelentés róla. Viszont légiósnak számít.
Kösz a tippeket :wink: !
barca99
Llegenda del Barça

2007.12.01. 17:00:36

Védő: Jack Hobbs, vmi tartalékban nyomja, fiatal, viszonylag olcsó (kezdéskor legalábbis) és állítólag megvan a következő John Terry. :) Előnye még, hogy angol...

Vagy esetleg Yagor Filipenko, én megvettem a Cadizba, mondjuk nem nagyon játszok mostanában, de jó az edzői jelentés róla. Viszont légiósnak számít.
Zsoma
Jugador del Barça

2007.12.01. 16:26:47

West Brommal kezdtem idényt, jelentős bevásárlással. A következő játékosokat vettem:
- Piatti (elcsentem a Milan elől heti 11 ezres fizuval és első csapattal, de már 8 hónap után mindenki őt üldözi...)
- Aaritalo (nem kell bemutatnom :D)
- Fenin és Svec a cseh ligából
- Iwanski a lengyel ligából
- Alex nevű 18 éves brazil gyerek, tkp
- Németh Krisztián kölcsönbe
- Lupatelli (kapus kellett, de rossz vétel volt utólag)

Március vége felé első helyen állok, 6 pont az előnyöm, nagy sorozatokat produkálok, de aztán kiscsapattól kapok ki. A legnagyobb gond a helyzetkihasználással van, Fenin, Aaritalo és Németh is rengeteget hibázik, nagyon kutyán fejezik be a támadásokat, pedig a csatárokkal a lövést rengeteget gyakoroltatom. Védőt keresnék még jövőre, jó lenne dél-amerikait találnom, de a munkavállalási engedélyen állandóan megbukik a kiszemelt :?)

A másik meg, h jelentkeztem elefántcsontparti kapitánynak, meglepetésemre ki is neveztek, de a meccs előtt derült ki, h nincs kapus a keretben, és nem is találtam behívhatót az egész játékban, szóval azt hiszem le kell mondanom, mert ez így vállalhatatlan :lol: )
el fuero
Entrenador del Barça

2007.12.01. 15:51:32

Én ugyanebben a felállásban játszom a WHU-al :P
Tudom mindenkinek ajánlani Hajnalt. Ő van a középen a Támadó középpályások közül. Adjatok neki kötetlent posztot, sok kreativitást, labdamegtartást. Hihetetlen milyen jó itt a játékban is. :D
Forza Lazio!
barca99
Llegenda del Barça

2007.12.01. 14:45:27

Első évben mindig keveset ad, ha jól tudom azért, mert élőben már megtörténtek az átigazolások, elment egy csomó pénz, és azért a játék kezdetekor keveset kapsz (elvileg "tökéletes" a kereted, mivel a valóságban le van igazolva mindenki, akit akartak a nyáron, tehát mire fel még pénz).
Ezzel kapcsolatban jutott eszembe, hogy nem lehetene vhogy megcsinálni, hogy az első szezon kezdetekor ne legyen igazolás? Pl. nekem furcsa volt, hogy az Atleticó eladta Mottát, holott a valóságban most vették, tehát vmi céljuk csak van vele. Vagy Pandev szinte minden mentésemben a Chelseahez megy, Dzsudzsák a Wolfsburgba, Zaccardo a Milánhoz... én pl. örülnék neki, hogyha legelőször nem igazolna senki, mert úgy maradna hű a valósághoz. Aztán persze télen mehet, aki akar, az már nem tartozik a valósághoz.

Brenot én is megvettem, de nem fér be Puyol és Milito mellé. Rafa meg csere. Amúgy meg azt akarom, hogy vettem egy rakat ifit, a Toulouse-t elfogadtam fiókcsapatnak, így vagy 5-6 nagyon tehetséges kölyköt átnyomok majd oda, sztem a francia bajnokságban jól fejlődnek majd. Aztán 1-2 év múlva visszajönnek, mire a mostaniak közzül páran kiöregednek, és csak kispadon lesznek, addigra lesz a kezdőmben egy csomó fiatal (20-22 éves) nagyon jó képességű gyerek... Nem tudom mondjuk R10, Eto'o, Henry mire jó 30 fölött. :)

Várható kezdőm:

--------------Olazabal--------------

Garry Bocaly--Valiente---Breno--Marcelo

----------------xxx-----xxx---------------

-------------Messi---Vela----Gio---------

---------------------Bojan-----------------

xxx: Xavi sztem még jó lesz egyik helyre, Touré is fiatal, meg vettem talán egy maroccói vkp-t, aki nagy tehetség, de ő csak év végén jöhet, és megy majd a "francia kiképzésre". :) De szemezek Ever Benega-val is. Aztán addig lehet alakul a taktikom is, bár ez most nagyon megy... Iniesta is fiatal, bár eddig nem ájultam el tőle, lehet, hogy csak csere lesz Vela mögött.

Jó sok mindent írtam/terveztem, lehet nem is fejezem be (de azért rajta leszek :D )
Oleguer
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.12.01. 12:51:22

Zozzy 5 írta:
Oleguer írta: Csak 25millád van az arsenallal? Nekem Napolival van 1évben 38,5

Breno csodagyerek. Sakho pedig jó, csak nem akar eljönni Nápolyba.
Fontban van 25, ez lehet változtat egy kicsit, nem tudom, neked miben van.
Font .. Laurentiius papa akkor a zsebébe nyult :D
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.12.01. 12:48:39

Oleguer írta: Csak 25millád van az arsenallal? Nekem Napolival van 1évben 38,5

Fontban van 25, ez lehet változtat egy kicsit, nem tudom, neked miben van.
Oleguer
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.12.01. 12:46:35

Zozzy 5 írta:A hammarby-s mentésem valamiért megint nem akart betöltődni, így kénytelen voltam megint újat kezdeni.
Nem is bánom annyira, így mostmár elkezdtem én is egy nagy csapattal, az Arsenal-lal.
Volt 25 millióm, ennyi pénzt még nem láttam FM-ben, úgyhogy nem is költöttem sokat. Két játékost vettem:
1. Breno - 17 éves, valszeg a játék legnagyobb belsővédői közé tartozik majd, mivel már most minden fontos védőképessége 15-16 felett van. 5 millió volt.
Ja, és Sao Paolo-ban nyomja.
2. Mamadou Sakho (nem biztos, hogy a Maha...így van leírva) - szintén 17 éves, szintén védő, PSG-ben nyomja. Jó értékei vannak, a megfigyelőm találta meg egy franciaországi út során. El is hoztam ifi-be ingyen, majd meglátjuk...
A felkészülés szépen lement, kezdődik a bajnokság, egy forduló le is ment...
Csak 25millád van az arsenallal? Nekem Napolival van 1évben 38,5

Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.12.01. 12:42:42

A hammarby-s mentésem valamiért megint nem akart betöltődni, így kénytelen voltam megint újat kezdeni.
Nem is bánom annyira, így mostmár elkezdtem én is egy nagy csapattal, az Arsenal-lal.
Volt 25 millióm, ennyi pénzt még nem láttam FM-ben, úgyhogy nem is költöttem sokat. Két játékost vettem:
1. Breno - 17 éves, valszeg a játék legnagyobb belsővédői közé tartozik majd, mivel már most minden fontos védőképessége 15-16 felett van. 5 millió volt.
Ja, és Sao Paolo-ban nyomja.
2. Mamadou Sakho (nem biztos, hogy a Maha...így van leírva) - szintén 17 éves, szintén védő, PSG-ben nyomja. Jó értékei vannak, a megfigyelőm találta meg egy franciaországi út során. El is hoztam ifi-be ingyen, majd meglátjuk...
A felkészülés szépen lement, kezdődik a bajnokság, egy forduló le is ment...
gentdelbarca
Capitá del Barça

2007.11.30. 17:46:10

Ez van Klui. Nem tehetek róla hogy a támadó focit szeretem és ezért meccsenként min 20szor lőnek kapura a fiaim. Azmeg hogy nem találnak kaput már nem az én problémám. :D Én mindent megtettem. #-o
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2007.11.30. 16:06:25

gentdelbarca írta:
Oleguer írta:http://img520.imageshack.us/img520/227/asdmy1.jpg

Am. én voltam a Lokival 8)
Azigen, 5 lövésből 2 gól. :D
grat
gent! Tanulhatnál tőle. Nálad 20 lövés 0 gól. De lesz ez még jobb is, én biztos vagyok benne! :lol:
Kép
Kép
Lezárt