Los Banditos írta:Szerintem 14 évesen már itt az ideje bulizni, piázgatni. Főleg a mostaniaknak. Bank, E-klub light-ba már lehet járni. 
Mondjuk az osztálykirándulások durvábban szoktak elsülni
Mondjuk 14 évesen tudod minek van az ideje? A spontán magömlésnek, meg a gimibe való jelentkezésnek.
14 évesen diszkó, halálrészegre ivás... majdan az első detox. Nyugi, baromi hamar odáig ihatja magát egy gyerek, ha nem vigyáz. Tudok pár példát. Szóval csak óvatosan. Lehet gyerekpezsgőzni, meg apuci söréről leinni a habot.
Az meg, hogy manapság mi van az no comment. Miért kellene egyébként a mai elsivárodott, erkölcsileg, etikailag, érzelmileg nulla világot követnünk? Hmm?
Ez érdekelne, érdekelne egy mai 14 éves felettébb átgondolt véleménye. Mert lehet, hogy meg tud győzni, de nem hiszem.
Vannak tinidiszkók is... asszem 14 éves kortól már lehet menni

De 10-11kor szevasz, nem az hogy akkor kezdődik.
Én azt mondom nincs ideális kor elkezdeni ezeket a dolgokat és nem vagyok maradi sem. 16-17 évesen már havonta egyszer el lehet menni, de hogy rendszeres legyen és még korábban, úgy hogy közben leissza magát a földig és erre még BÜSZKE is lesz, na az egy szégyen.
A lányom egyetlen egyszer így jön majd haza 14-15 évesen azt nem fogja zsebre tenni...
bocsánat a bő véleményemért, ezt itt kijött belőlem erre a hsz-ra.