Rashford az elmúlt évekről
️ Rashford: "Sokáig egy olyan környezetben voltam, ahol nem volt meg a stabilitás, emiatt most még nehezebb következetes teljesítményt nyújtanom. Úgy gondolom, az állandóság az, amit be kell építenem a játékomba. Ezt szeretném elérni.” pic.twitter.com/gwi4f2ESM8
— EuroBarça (@eurobarcahu) October 13, 2025

) na hát Saviola a neve és Saviola mint tudjuk sajnos elment a Madridba és hát áruló lett.Saviola Tesánk meg nem akarta megváltoztatni a nickjét igy kérte a modikat vagy adminokat már nem tom
 ) na hát Saviola a neve és Saviola mint tudjuk sajnos elment a Madridba és hát áruló lett.Saviola Tesánk meg nem akarta megváltoztatni a nickjét igy kérte a modikat vagy adminokat már nem tom   , hogy a rangja helyett legyen Júdás 2 vagy valami ilyesmi a odairva mert hát Júdás is Áruló
 , hogy a rangja helyett legyen Júdás 2 vagy valami ilyesmi a odairva mert hát Júdás is Áruló  Röviden,Tömören ennyi
 Röviden,Tömören ennyi 

Az az igazság, hogy nagyon fo.sok a meccs miatt. Hazai pályán, se lenne egyszerű, nemhogy idegenben. Kövezzetek meg, de én egy szerény X et tippeltem. Ne legyen igazam, és nyerjünk.
 Az az igazság, hogy nagyon fo.sok a meccs miatt. Hazai pályán, se lenne egyszerű, nemhogy idegenben. Kövezzetek meg, de én egy szerény X et tippeltem. Ne legyen igazam, és nyerjünk. Amikor mondogatjuk, hogy 4-0, gálaelőadás, alázás, akkor sose jön be, de most szerények vagyunk, úgyhogy nyerni fogunk 2-0-ra.
 Amikor mondogatjuk, hogy 4-0, gálaelőadás, alázás, akkor sose jön be, de most szerények vagyunk, úgyhogy nyerni fogunk 2-0-ra.