Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem biztos az. 2004ben Seva nem is jutott ki az EBre...igaz, ő neki igazábol soha nem szabadott volna, az Aranylabda közelébe se kerülni, de hát néha beleszol a politika is a dolgokba.FCB_gábor írta:Jó a pr-ja a srácnak. Én még Kanouté-t és Tottit elé tettem volna, igaz Kakat nem.
Argentín játékosként azért ez kiváló. Sajnos jövőre megint nem lesz győztes az eb miatt. Akkor valósznű Ronaldo viszi majd a pálmát.
Jah Grat neki!
Magyar idő szerint 11:30 körül jelentik be, a díjkiosztót a francia TF1 és a France Football hivatalos internetes oldala közvetíti.tiborpapp írta:Nem tudjátok hogy melyik tv közvetiti (ha egyáltalán közvetiti) az aranylabda átadot? És mikor lesz?
Látod, te szerdát írtál, erre én is szerdát írok! Én se gondolkoztam!Grege írta:Bocsesz, elírtam, vasárnapra gondoltam, de szerdát írtam, néha gondjaim vannak a napok sorrendjével![]()
![]()
!
Hmm, bár jót mosolyogtam rajta, bármennyire is igaz, h a hátán viszi a csapatát, az ő esetében sztm a különleges teljesítményt egyelőre relatívnak vehetjük...Magához képest tényleg szépeket alkot, de nem az egész világhoz képest, nem a legerősebb bajnokságok(3) egyikében.Fernando írta:Ha azalapján adják oda az aranylabdát h a hátadon viszed a csapatot és kimagaslóan jo a teljesítményed akkor a hajnal is kaphatta volnaGrege írta:Hát sztm, ha barcásként is átgondoljuk, és reálisan nézzük az aranylabda szavazást, akkor belátható, h idén még nem neki kellett kapnia. Persze, képességei alapján kaphatta volna, de ez az év arra volt jó, h a csapat egyik jó játékosából a csapat húzóemberévé nője ki magát. Ellenben a másik két srác, Kaka és CR már egész évben a hátukon vitték a csapatukat, trófeát isnyertek, és képességeik alapján is megérdemlik.Ákocka írta:Szerintem nem nagyon kell ezen keseregni. Sose tartottam sokra ezt az aranylabdás dolgot, inkább csak arról szól, hogy még több pénzt sajtoljanak ki a futball-bizniszből. Az, hogy ki a világon a legjobb játékos, hát ez teljesen szubjektív. A Barcásoknak nyílván Messi a legjobb, a MU-soknak CR. Káká se egy kaka, szóval ha Ő kapja, hát legyen boldog vele. Persze, nem azt mondom, hogy nem örültem mondjuk Rivaldo aranylabdájának.De amúgy most, ha úgy gondolom én, hogy Messi a legjobb, akkor nem lesz@rom a France Footballt?
Bármi megtörténhet a következő években, de még így is merem azt mondani, h biztos vok benne, hha vmi tragikus sérülés el nem veszi Messitől a játék lehetőségét, akkor nem is olyan sokára ő is megkapja majd az aranylasztit, de ez még nem lehetett azaz év.vagy a következőre majd ő kapja
Ha azalapján adják oda az aranylabdát h a hátadon viszed a csapatot és kimagaslóan jo a teljesítményed akkor a hajnal is kaphatta volnaGrege írta:Hát sztm, ha barcásként is átgondoljuk, és reálisan nézzük az aranylabda szavazást, akkor belátható, h idén még nem neki kellett kapnia. Persze, képességei alapján kaphatta volna, de ez az év arra volt jó, h a csapat egyik jó játékosából a csapat húzóemberévé nője ki magát. Ellenben a másik két srác, Kaka és CR már egész évben a hátukon vitték a csapatukat, trófeát isnyertek, és képességeik alapján is megérdemlik.Ákocka írta:Szerintem nem nagyon kell ezen keseregni. Sose tartottam sokra ezt az aranylabdás dolgot, inkább csak arról szól, hogy még több pénzt sajtoljanak ki a futball-bizniszből. Az, hogy ki a világon a legjobb játékos, hát ez teljesen szubjektív. A Barcásoknak nyílván Messi a legjobb, a MU-soknak CR. Káká se egy kaka, szóval ha Ő kapja, hát legyen boldog vele. Persze, nem azt mondom, hogy nem örültem mondjuk Rivaldo aranylabdájának.De amúgy most, ha úgy gondolom én, hogy Messi a legjobb, akkor nem lesz@rom a France Footballt?
Bármi megtörténhet a következő években, de még így is merem azt mondani, h biztos vok benne, hha vmi tragikus sérülés el nem veszi Messitől a játék lehetőségét, akkor nem is olyan sokára ő is megkapja majd az aranylasztit, de ez még nem lehetett azaz év.
Én is így vagyok vele, bár nem lettem volna elkeseredve ha ő kapja.csababarca írta:nem kesergek azon h 20 évesen még nem aranylabdás...van ideje még bőven...főleg ha belevesszük h akik mostanában aranylasztit kaptak azoknak visszaesett a teljesítménye(lásd:seva,canna,ronnie)...
szal ráér még az az aranylabda....
messinek sem volt sokkal több, mióta komoly esélyesként emlegetik, sajnos.Vito írta:pont emiatt nem bánom, hogy nem Messi kapja.barca99 írta:Mióta "kiderült", hogy Kaká kapja, volt már 3 jó meccse?
Hát sztm, ha barcásként is átgondoljuk, és reálisan nézzük az aranylabda szavazást, akkor belátható, h idén még nem neki kellett kapnia. Persze, képességei alapján kaphatta volna, de ez az év arra volt jó, h a csapat egyik jó játékosából a csapat húzóemberévé nője ki magát. Ellenben a másik két srác, Kaka és CR már egész évben a hátukon vitték a csapatukat, trófeát isnyertek, és képességeik alapján is megérdemlik.Ákocka írta:Szerintem nem nagyon kell ezen keseregni. Sose tartottam sokra ezt az aranylabdás dolgot, inkább csak arról szól, hogy még több pénzt sajtoljanak ki a futball-bizniszből. Az, hogy ki a világon a legjobb játékos, hát ez teljesen szubjektív. A Barcásoknak nyílván Messi a legjobb, a MU-soknak CR. Káká se egy kaka, szóval ha Ő kapja, hát legyen boldog vele. Persze, nem azt mondom, hogy nem örültem mondjuk Rivaldo aranylabdájának.De amúgy most, ha úgy gondolom én, hogy Messi a legjobb, akkor nem lesz@rom a France Footballt?