Mehet Isten hírével! Ronaldinho-n pedig csak saját maga tud segíteni!

Az új edzőnek nem Rijkaard szerepét kell eljátszania, hiszen éppen azért kellene neki távoznia, mert az ő szerepe véget ért ennél a klubnál. Az a habitus, amit Frankie képvisel, már nem elegendő a csapat felélesztésére, új életre való keltésére. A barátkozás ideje lejárt, itt nem barátkozni, hanem rendet teremteni kell, erre pedig a holland alkalamatlan. Ezt ő maga is megmondta, amikor kijelentette: ne várják tőle, hogy megváltozzon, ezt nem tudja megtenni. Ha pedig megváltozni nem tud, akkor mehet Isten hírével.Dawe írta:Igen, Terry az biztos de én Drogbára úgy emlékszem h ő sem csipte annyira. Legalább is a Chelsea-s haverjaim ezt állitják. a lényeg ki lenne a legalkalmasabb a Rijkard szerepére, bár mondjuk Murinho sztem egy kis angol focit is beletenne a játékba.
Én emlékszem könnyes szemű Chelsea-labdarúgókra, akik a tűzbe mentek volna Mourinhó-ért, pl. Drogba, Lampard, Carvalho, Malouda. Egyedül az a majom Terry árulta őt el, de őt mindig is egy gerinctelen féregnek tartottam.Dawe írta:Ti kit választanátok a Chelsea volt edzőjét akit még a játékosai is utáltak vagy Rijkardot? Esetleg vki mást? Ki lenne a legalkalmasabb?Etooka írta:lehet hogy az is változást hozna,de nem egyszer hangoztatták már,hogy amradjon rijkaard,olyanok,akik veszekedtek is vele,mégis azt modnják,h maradjon!pl Etoo szoval annyiran em csináléhatja rosszul a motiválást,ha mindenki azt akarja,h maradjon!szal ronnienak kéne kapkodnia a lábát!LG írta: 1 dolog tud segiteni, egy uj edző...
Ti kit választanátok a Chelsea volt edzőjét akit még a játékosai is utáltak vagy Rijkardot? Esetleg vki mást? Ki lenne a legalkalmasabb?Etooka írta:lehet hogy az is változást hozna,de nem egyszer hangoztatták már,hogy amradjon rijkaard,olyanok,akik veszekedtek is vele,mégis azt modnják,h maradjon!pl Etoo szoval annyiran em csináléhatja rosszul a motiválást,ha mindenki azt akarja,h maradjon!szal ronnienak kéne kapkodnia a lábát!LG írta: 1 dolog tud segiteni, egy uj edző...
Ebben nincs semmi roszz és még igaz is.Salems írta:1 dolog biztos ha Ronaldinho legközelebb is pados lessz akkor az már nem motiváltságot vált ki belőle, hanem: fásultságot. És nem érdekel ki mit mond Ronaldinho akkor is jobb ha ő kezd mint Bojan. Akármien jó
is Bojan nem azt mondom ezzel hogy ő nem jó mert nagyon is jó főleg korához képest de még ismétlem még + sem közelíti Dinho szintjét és ez
akkor is így van ha most az összes hsz-es nekem ugrik hogy hogy merek én ijet mondani.
lehet hogy az is változást hozna,de nem egyszer hangoztatták már,hogy amradjon rijkaard,olyanok,akik veszekedtek is vele,mégis azt modnják,h maradjon!pl Etoo szoval annyiran em csináléhatja rosszul a motiválást,ha mindenki azt akarja,h maradjon!szal ronnienak kéne kapkodnia a lábát!LG írta: 1 dolog tud segiteni, egy uj edző...
OFF: ha nem írod kinek szól nem fogjuk tudni.home írta:Mert én igazolt játékos voltam(és majd megint leszek),és csak kíváncsi voltam mennyit értesz is a focihoz...De úgy látom............................................................
nem sokat? igaz?
igazából nincs jogot ítélkezni senki felett, mert te igazolt játékos vagy blablabla...én soha nem mondtam, hogy mennyire okos vagyok, mennnyire nekem van igazam stb...nked még a neved is ezt sugallja, meg ez a szöveg...
én csak véleményt írok le...
semmi több, ha nem tetszik ne olvasd el
Nem arról van szó, hogy el kell küldeni, de a padot kibírja, és nem kell eljátszani a megbántott báránykát sem. Egyébként láthatóan jobban játszott tegnap a padról beállva, mint sokszor a kezdőben.varga tamás írta: Zozzy!
Nem tudok Veled teljes mértékben egyet érteni. Nyilasinak igaza van, és ő egyike azon szakembereknek, aki megmaradt a realitás talaján, és pozitív megnyilatkozásai vannak. Nem vagdalkozik, nem rugaszkodik el a földtől. A bizalmat pedig mindenki megérdemli, még R10 is. Ha elmenne, akkor fogjátok megérezni a hiányát, akkor tudjátok majd meg, mit is vesztünk igazán. De, akkor már késő lesz. Nem neki kellene mennie, hanem a hozzá nem értő edzőnek, Guddyval egyetemben.