Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Nana! Iniesta legyen a kezdő, ne a R10... Iniestában benne van az a hajtó erő... nem 1 gólt lőtt nekünk...Roniee21 írta:Hétvégén így kezdetném a csapatot: V.V. Zamb,Puyol,Milito,Abidal,Xavi,Yaya,Deco,Ronaldinho,Eto'o,Messi,
Ha gyenge Ronaldinho,akkor lecserélném Iniestára(első félidő után)Eto'o pedig a 70. perc környékén lehoznám és jöhetne Bojan
Szerintem meg Eto'o-nak bőven elég lenne egy félidő, és Deco helyett is Iniestát játszatnám!Roniee21 írta:Hétvégén így kezdetném a csapatot: V.V. Zamb,Puyol,Milito,Abidal,Xavi,Yaya,Deco,Ronaldinho,Eto'o,Messi,
Ha gyenge Ronaldinho,akkor lecserélném Iniestára(első félidő után)Eto'o pedig a 70. perc környékén lehoznám és jöhetne Bojan
szerintem etoo még nem bir 70 percet!Roniee21 írta:Hétvégén így kezdetném a csapatot: V.V. Zamb,Puyol,Milito,Abidal,Xavi,Yaya,Deco,Ronaldinho,Eto'o,Messi,
100szor jobban játszik a barca, ha nincs ronaldinho a kezdőben.Ronaldinho&Barca írta:zozinho írta:Olvasgatom itt a hozzászólásokat, és rengetegen azt írják h milyen jól játszottunk. Sztem meg a viszonylag jó első félidő után, a második félidő borzalmas volt. Az espanyol úgy beszorított minket, h olyat ritkán látni. Az espanyol gólja várható volt. A drága edzőnk pedig gudjohnsent kezdeti, aki vmi hulla gyenge!!! Nem hiszem, hogy 8 sérült mellett kellene elkezdeni fegyelmezni Dinhot. és amikor be is hozza Ronaldinhot, Bojant hozza le, aki 20szor jobb volt guddynál. Ronaldinho pedig sztem jól játszott abban a 15 perceben.
Úgy gondolom, h a döntetlen Franknek köszönhető, aki már eleve rossz kezdőt küldött fel a pályára és az espanyol feltámadását sem reagálta le időben. A fiúk pedig az első félidőben rendesen hajtottak, de a második elejét nagyon átaludták, amiért marhára ideges voltam. Összeségében sztem a javulás nem volt olyan óriási.
Egyetértek, szerintem ha Ronaldinho kezd Guddy helyett akkor szerintem első félidőben eldőlhetett volna a meccs a javunkra.. Első félidőben szépen játszottuk a játékunkat és írányítottuk a meccset.
Talán ha nem Guddy kezd a kiválló első féidőben és ad el minden labdát amit kapunk más az eredmény.
Háát szerintem Gudjohsen sok labdát szerzet de mondjuk a 3/4-ét el is adtaRonaldinho&Barca írta:Guddyval akkor miylen volt? Különben is Ronnie a támadásokban segített volna.. jó ledületben volt a csapat.. no mind1.Slither írta:Sztem Ronnieval tök nulla védekezésünk lett volna...Ronaldinho&Barca írta: Egyetértek, szerintem ha Ronaldinho kezd Guddy helyett akkor szerintem első félidőben eldőlhetett volna a meccs a javunkra.. Első félidőben szépen játszottuk a játékunkat és írányítottuk a meccset.
Talán ha nem Guddy kezd a kiválló első féidőben és ad el minden labdát amit kapunk más az eredmény.
Guddyval akkor miylen volt? Különben is Ronnie a támadásokban segített volna.. jó ledületben volt a csapat.. no mind1.Slither írta:Sztem Ronnieval tök nulla védekezésünk lett volna...Ronaldinho&Barca írta: Egyetértek, szerintem ha Ronaldinho kezd Guddy helyett akkor szerintem első félidőben eldőlhetett volna a meccs a javunkra.. Első félidőben szépen játszottuk a játékunkat és írányítottuk a meccset.
Sztem Ronnieval tök nulla védekezésünk lett volna...Ronaldinho&Barca írta: Egyetértek, szerintem ha Ronaldinho kezd Guddy helyett akkor szerintem első félidőben eldőlhetett volna a meccs a javunkra.. Első félidőben szépen játszottuk a játékunkat és írányítottuk a meccset.
zozinho írta:Olvasgatom itt a hozzászólásokat, és rengetegen azt írják h milyen jól játszottunk. Sztem meg a viszonylag jó első félidő után, a második félidő borzalmas volt. Az espanyol úgy beszorított minket, h olyat ritkán látni. Az espanyol gólja várható volt. A drága edzőnk pedig gudjohnsent kezdeti, aki vmi hulla gyenge!!! Nem hiszem, hogy 8 sérült mellett kellene elkezdeni fegyelmezni Dinhot. és amikor be is hozza Ronaldinhot, Bojant hozza le, aki 20szor jobb volt guddynál. Ronaldinho pedig sztem jól játszott abban a 15 perceben.
Úgy gondolom, h a döntetlen Franknek köszönhető, aki már eleve rossz kezdőt küldött fel a pályára és az espanyol feltámadását sem reagálta le időben. A fiúk pedig az első félidőben rendesen hajtottak, de a második elejét nagyon átaludták, amiért marhára ideges voltam. Összeségében sztem a javulás nem volt olyan óriási.
De ha azt veszed mennyit kialakít és mennyit rúg be belőle, még ígyis több mint Henry helyzetkialakítási és kihazsnálási statisztikájaLéfe írta: Álmodozás mert Etoo legalább annyi helyzetet ki szokott hagyni mint a huzat. Ráadásul egy fecske.... .
ÉNchi omega írta:bocs, de te az első félidő alatt mit csináltál?Barcaboy08 írta:A második félidő elején,még nem játszott Ronnie mégis INPOTENS volt a csapatjáték akkor most hogy is van ez???A góólig egy helyzetünk sem volt....Ronnienak helye van még ebben a csapatban,és úgy érzem 25 perc alatt nem lehet igazán felvenni ajáték ritmusát.Főleg úgy nem,hogy amikor R10 bejött a Barca KB olyan szinten pörgött,126os polski fiat,ellenben az Espanyol egy X5-ös BMW erejével támadgatott....hát igy vedd fel a játék ritmusát....utánna legalább volt helyzetünk.Bár nem értem hogya fa...mba lehet így visszaesni...szánalom volt a második félidő!!!ÁÁÁ elegem van az állandó magyarázkodásokból!De én még mindíg azt mondom Ronnie kell,Rijkaard már nem biztos....én tisztelem becsülöm,de ezt a társaságot már NEM TUDJA FELRÁZNI!!!!ÉS PONT!Nem szeretném ha kis csapatom a Margit hbájába esne...pedig nagyon stendálunk affelé.....Világszárok és.....0 semmi!Van egy érzésem,hogy idén már nem nyerünk idegenben.....
én is csak az utobbi idegenbeli eredményeinkre mondtam a "végre-t",mert ha a játék képét nézzük,4:1re nyernünk kellett volna!Saint Germain írta:A mérkőzés képe alapján és a két keret közti erőkülönbség okán sem tartom jó eredménynek. Valóban felüdülés volt a korábbi idegenbeli szereplésekhez képest, egy espanyol-t illene megverni 10-ből 9-szer. Ehelyett az utóbbi 3 mérkőzésünk mérlege ellenük gyatra.Etooka írta:de legaÁBB,VÉGRE,!!!idegenben!!! egy jo csapat ellen értünk el eredményt!emrt ez most annak számit!
Félreértés ne essék, nekem is tetszett, hogy végre volt spiritusz a játékunkban (legalábbis a meccs egy részében), DE az még sem járja, hogy a második félidőben egy gyengébb erőkből álló ellenfél folyamatos nyomás alatt tudjon tartani minket.
Én is mert nagyon hiányzik a barcelonából, mert nagyon jól épiti a támadásokatIlúvatar írta:emberek... mi a fene van Deco -val? tudom h sérült, de mikor jön vissza? 1 hirt se irtak róla itt az eurobarca -n, CSAK eto'o -ról...
irjatok mán' a Deco -ról is, mert szeretném tudni, hogy mivan vele...