Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Bodi
Director del Fútbol

2007.12.03. 19:27:53

Nem hinném,hogy Eto'o és Deco kezdeni fognak vasárnap,Eto'o biztos nem.
Viszont a Stuttgart ellen már muszáj lenne kezdeniük,mert az utolsó két bajnokinkat mindenképp nyerni kell,ha nem akarunl leszakadni,addigra játékba kell lendülniük.
Deus
Boixos Nois

2007.12.03. 19:23:22

Roniee21 írta:Hétvégén így kezdetném a csapatot: V.V. Zamb,Puyol,Milito,Abidal,Xavi,Yaya,Deco,Ronaldinho,Eto'o,Messi, :wink:
Ha gyenge Ronaldinho,akkor lecserélném Iniestára(első félidő után) :wink: Eto'o pedig a 70. perc környékén lehoznám és jöhetne Bojan :wink:
Nana! Iniesta legyen a kezdő, ne a R10... Iniestában benne van az a hajtó erő... nem 1 gólt lőtt nekünk...
KépKép
Léfe
Entrenador del Barça

2007.12.03. 19:06:02

A Hirstart Sporton azt olvasni, hogy Ronnie padoztatása jogos mert nincs jó eröállapotban. Ezt a nagy Johann Crujf mondja. Oké, ha igy van -legyen. Csak, ha ez igaz, akkor miért nincs jó erőben? Most nem volt VB. , joval többet pihent mint más években, még meccset is kevesebbet játszott és mindig a többiekkel együtt készült. Akkor most mi van? A hét végén valamennyi időt adnék Etoo-nak és Decó-nak is mert ez egy könnyebbnek igérkező meccs. És Stuttgart ellen is, hogy mire jön a Valencia és a Reál elleni csata legyen a lábukban valamennyi játék.
Fecó
barca99
Llegenda del Barça

2007.12.03. 18:43:56

A többesszámot kikérem magamnak, én akkor is kíváncsi vagyok a véleményedre, ha éppen úgy látod, hogy Ronaldinho nélkül jobbak vagyunk. Én is így látom. Ha Deco játszana (és játszik majd Guddy helyett) én nem padoztatnám a jó formában lévő, pályánmegdöglős Iniestát. Bár Ronaldinho formája (küzdeniakarása mindenképp) dícsérendő.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.12.03. 18:03:15

chi omega:
Már rájöttünk, hogy utálod R10-et, nem kell naponta többször is a tudomásunkra hoznod. Hozzászólásaidnak a 80%-a Ronaldinho fikázásából áll, ezért kár a betűket fogyasztanod, és minket traktálnod.
FORCA BARCA! FORCA RONNIE! BÍZOM BENNED!
Kép
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.12.03. 17:55:41

Roniee21 írta:Hétvégén így kezdetném a csapatot: V.V. Zamb,Puyol,Milito,Abidal,Xavi,Yaya,Deco,Ronaldinho,Eto'o,Messi, :wink:
Ha gyenge Ronaldinho,akkor lecserélném Iniestára(első félidő után) :wink: Eto'o pedig a 70. perc környékén lehoznám és jöhetne Bojan :wink:
Szerintem meg Eto'o-nak bőven elég lenne egy félidő, és Deco helyett is Iniestát játszatnám!

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2007.12.03. 17:53:22

szerintem etoo még nem bir 70 percet! :wink:
.
chi omega
Entrenador del Barça

2007.12.03. 17:15:57

Ronaldinho&Barca írta:
zozinho írta:Olvasgatom itt a hozzászólásokat, és rengetegen azt írják h milyen jól játszottunk. Sztem meg a viszonylag jó első félidő után, a második félidő borzalmas volt. Az espanyol úgy beszorított minket, h olyat ritkán látni. Az espanyol gólja várható volt. A drága edzőnk pedig gudjohnsent kezdeti, aki vmi hulla gyenge!!! Nem hiszem, hogy 8 sérült mellett kellene elkezdeni fegyelmezni Dinhot. és amikor be is hozza Ronaldinhot, Bojant hozza le, aki 20szor jobb volt guddynál. Ronaldinho pedig sztem jól játszott abban a 15 perceben.
Úgy gondolom, h a döntetlen Franknek köszönhető, aki már eleve rossz kezdőt küldött fel a pályára és az espanyol feltámadását sem reagálta le időben. A fiúk pedig az első félidőben rendesen hajtottak, de a második elejét nagyon átaludták, amiért marhára ideges voltam. Összeségében sztem a javulás nem volt olyan óriási.

Egyetértek, szerintem ha Ronaldinho kezd Guddy helyett akkor szerintem első félidőben eldőlhetett volna a meccs a javunkra.. Első félidőben szépen játszottuk a játékunkat és írányítottuk a meccset.
Talán ha nem Guddy kezd a kiválló első féidőben és ad el minden labdát amit kapunk más az eredmény.
100szor jobban játszik a barca, ha nincs ronaldinho a kezdőben.
Roniee21
Capitá del Barça

2007.12.03. 17:06:34

Hétvégén így kezdetném a csapatot: V.V. Zamb,Puyol,Milito,Abidal,Xavi,Yaya,Deco,Ronaldinho,Eto'o,Messi, :wink:
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2007.12.03. 17:04:12

Örömmel olvason hogy hétvégén játszik Deco és Eto'o is. Kulcsfontosságú játékosok! Mindent bele srácok remélem minnél hamarabb visszarázódnak!

Hajrá Barca!!!
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
takivini
Capitá del Barça

2007.12.03. 17:03:08

Ronaldinho&Barca írta:
Slither írta:
Ronaldinho&Barca írta: Egyetértek, szerintem ha Ronaldinho kezd Guddy helyett akkor szerintem első félidőben eldőlhetett volna a meccs a javunkra.. Első félidőben szépen játszottuk a játékunkat és írányítottuk a meccset.
Talán ha nem Guddy kezd a kiválló első féidőben és ad el minden labdát amit kapunk más az eredmény.
Sztem Ronnieval tök nulla védekezésünk lett volna... :roll:
Guddyval akkor miylen volt? Különben is Ronnie a támadásokban segített volna.. jó ledületben volt a csapat.. no mind1.
Háát szerintem Gudjohsen sok labdát szerzet de mondjuk a 3/4-ét el is adta
Kép
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2007.12.03. 17:01:38

Slither írta:
Ronaldinho&Barca írta: Egyetértek, szerintem ha Ronaldinho kezd Guddy helyett akkor szerintem első félidőben eldőlhetett volna a meccs a javunkra.. Első félidőben szépen játszottuk a játékunkat és írányítottuk a meccset.
Guddyval akkor miylen volt? Különben is Ronnie a támadásokban segített volna.. jó ledületben volt a csapat.. no mind1.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.12.03. 16:31:19

B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2007.12.03. 14:50:47

azt még nem értettem,hogy amikor látta,hogy mennyirte beszoritanak,és ez tartott 20 percig és annak a végén kaptuk a golt,akkor mondjuk mért nem cserélte be guddy helyére zambit?márquez felment volna vkpk-ba és akk ott touréval elrendezték volna,iniestza vissza guddy helyére,bojan meg messi a két szélen,és mikor megszilárdultunk,akkor meg behzoni ronnit puyol helyére ,rafa vissza és akkor ugyanaz,csak átvészeltünk egy időszakot!egyébként a kevesebb lőtt gól az Deco hiányzása miatt van!ha ő lesz,lesz ki szervezzen és nem lesz gond!
.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2007.12.03. 14:14:53

zozinho írta:Olvasgatom itt a hozzászólásokat, és rengetegen azt írják h milyen jól játszottunk. Sztem meg a viszonylag jó első félidő után, a második félidő borzalmas volt. Az espanyol úgy beszorított minket, h olyat ritkán látni. Az espanyol gólja várható volt. A drága edzőnk pedig gudjohnsent kezdeti, aki vmi hulla gyenge!!! Nem hiszem, hogy 8 sérült mellett kellene elkezdeni fegyelmezni Dinhot. és amikor be is hozza Ronaldinhot, Bojant hozza le, aki 20szor jobb volt guddynál. Ronaldinho pedig sztem jól játszott abban a 15 perceben.
Úgy gondolom, h a döntetlen Franknek köszönhető, aki már eleve rossz kezdőt küldött fel a pályára és az espanyol feltámadását sem reagálta le időben. A fiúk pedig az első félidőben rendesen hajtottak, de a második elejét nagyon átaludták, amiért marhára ideges voltam. Összeségében sztem a javulás nem volt olyan óriási.

Egyetértek, szerintem ha Ronaldinho kezd Guddy helyett akkor szerintem első félidőben eldőlhetett volna a meccs a javunkra.. Első félidőben szépen játszottuk a játékunkat és írányítottuk a meccset.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
zozinho
Barça B

2007.12.03. 13:28:28

Olvasgatom itt a hozzászólásokat, és rengetegen azt írják h milyen jól játszottunk. Sztem meg a viszonylag jó első félidő után, a második félidő borzalmas volt. Az espanyol úgy beszorított minket, h olyat ritkán látni. Az espanyol gólja várható volt. A drága edzőnk pedig gudjohnsent kezdeti, aki vmi hulla gyenge!!! Nem hiszem, hogy 8 sérült mellett kellene elkezdeni fegyelmezni Dinhot. és amikor be is hozza Ronaldinhot, Bojant hozza le, aki 20szor jobb volt guddynál. Ronaldinho pedig sztem jól játszott abban a 15 perceben.
knor
Jugador del Barça

2007.12.03. 11:45:05

A támadójátékunkkal van a baj. 7 góllal kevesebb mint a madrid. Azér az mond valamit. Messi egyedül kevés nincs társa elöl.Ráadásúl iszonyat őnző. Ezen a téren nagyon sokat kell még fejlödnie. Roni kevés Henry kevés.
A védekezés az jó a legkevesebb kapott gól. Hiányzik Decó meg az Etoo.
fcfanatik
Barça C
Kapcsolat:

2007.12.03. 10:48:10

Barca-huligánok útban az Espnyol elleni derbire:

http://www.fanatical.hu/espanyol-barcelona-01-12-2007/
Fernando
Llegenda del Barça

2007.12.03. 10:15:50

Léfe írta: Álmodozás mert Etoo legalább annyi helyzetet ki szokott hagyni mint a huzat. Ráadásul egy fecske.... .
De ha azt veszed mennyit kialakít és mennyit rúg be belőle, még ígyis több mint Henry helyzetkialakítási és kihazsnálási statisztikája
Az egy fecskére még annyit mondanék, ha egy akkor legyen kettő Deco és sztem ez a két fecske hanemis nyarat de egy erőteljes felmelegedést már okoz 8)
Barcaboy08
Jugador d'estrella

2007.12.03. 01:53:49

chi omega írta:
Barcaboy08 írta:A második félidő elején,még nem játszott Ronnie mégis INPOTENS volt a csapatjáték akkor most hogy is van ez???A góólig egy helyzetünk sem volt....Ronnienak helye van még ebben a csapatban,és úgy érzem 25 perc alatt nem lehet igazán felvenni ajáték ritmusát.Főleg úgy nem,hogy amikor R10 bejött a Barca KB olyan szinten pörgött,126os polski fiat,ellenben az Espanyol egy X5-ös BMW erejével támadgatott....hát igy vedd fel a játék ritmusát....utánna legalább volt helyzetünk.Bár nem értem hogya fa...mba lehet így visszaesni...szánalom volt a második félidő!!!ÁÁÁ elegem van az állandó magyarázkodásokból!De én még mindíg azt mondom Ronnie kell,Rijkaard már nem biztos....én tisztelem becsülöm,de ezt a társaságot már NEM TUDJA FELRÁZNI!!!!ÉS PONT!Nem szeretném ha kis csapatom a Margit hbájába esne...pedig nagyon stendálunk affelé.....Világszárok és.....0 semmi!Van egy érzésem,hogy idén már nem nyerünk idegenben..... :roll:
bocs, de te az első félidő alatt mit csináltál?
ÉN :?:
Szotyiztam!Ugy,ahogy a Barca csinálta a második félidőben! :shock: Nem az első félidöről beszélek.....az elsőben látottakkal maradéktalanul elégedett vagyok!Én azt mondom hogy lehet így átszotyizni a második félidőőőt :!: :?: mintha nem is ugyanazt a Barcát láttam volna!De mindegy mert már lefőtt a kávé.....legközelebb! :roll:
„Mintha háborúba mentünk volna. Soha életemben nem éltem át ilyen kegyetlen pszichológiai nyomást. A hangulat egyébként nemcsak Figót, hanem az egész csapatot megbénította"Florentino Pérez, FCBarcelona-Real Madrid( 2000.10.22) után....
Szandi
Főnökasszony

2007.12.02. 19:18:06

Nagyon rossz érzés volt, a meccs több pontján elkezdtem lenyúzni a bőrt a fejemről. Minden idegenbeli meccsnél azt mondom, na majd most, most megtörik a rossz széria, na most, ez ellen a mérhetetlen unszimpatikus Espanyol ellen..( " Nem lesz közös szokás szerinti ebéd az elnökök között, miről beszélnék Laportával?....milyen a viszonyunk a Barcával? Mint az elmúlt 10 évben, semmilyen!)
Szal most se. Nem baj, várok. Úgysem tehetek mást.höh.
De ha még jópár meccsig marad a várakozás, a bajnoki címre is várhatok(tunk) még egy (?) évet.
:cry:
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Léfe
Entrenador del Barça

2007.12.02. 18:27:42

barca 99:

igen, ezért lesz más, ha visszajön Eto'o. Helyzeteket tudunk kialakítani, és visszatér az az ember, aki leginkább ki tudja használni ezeket.

Álmodozás mert Etoo legalább annyi helyzetet ki szokott hagyni mint a huzat. Ráadásul egy fecske.... Az összes sérült egyszerre hiányzik, de hogy ettől a mentalitás válltozna - kétlem. Örök igazság, hogy az hiányzik aki nem játszik.
Fecó
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2007.12.02. 15:48:17

Saint Germain írta:
Etooka írta:de legaÁBB,VÉGRE,!!!idegenben!!! egy jo csapat ellen értünk el eredményt!emrt ez most annak számit!
A mérkőzés képe alapján és a két keret közti erőkülönbség okán sem tartom jó eredménynek. Valóban felüdülés volt a korábbi idegenbeli szereplésekhez képest, egy espanyol-t illene megverni 10-ből 9-szer. Ehelyett az utóbbi 3 mérkőzésünk mérlege ellenük gyatra.
Félreértés ne essék, nekem is tetszett, hogy végre volt spiritusz a játékunkban (legalábbis a meccs egy részében), DE az még sem járja, hogy a második félidőben egy gyengébb erőkből álló ellenfél folyamatos nyomás alatt tudjon tartani minket.
én is csak az utobbi idegenbeli eredményeinkre mondtam a "végre-t",mert ha a játék képét nézzük,4:1re nyernünk kellett volna!
.
pageup91
Barça B
Kapcsolat:

2007.12.02. 15:14:07

Ilúvatar írta:emberek... mi a fene van Deco -val? tudom h sérült, de mikor jön vissza? 1 hirt se irtak róla itt az eurobarca -n, CSAK eto'o -ról...
irjatok mán' a Deco -ról is, mert szeretném tudni, hogy mivan vele...
Én is mert nagyon hiányzik a barcelonából, mert nagyon jól épiti a támadásokat
Deus
Boixos Nois

2007.12.02. 14:46:50

emberek... mi a fene van Deco -val? tudom h sérült, de mikor jön vissza? 1 hirt se irtak róla itt az eurobarca -n, CSAK eto'o -ról...
irjatok mán' a Deco -ról is, mert szeretném tudni, hogy mivan vele...

finomabban, Vito
KépKép
Lezárt