Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na nekem mindegy mert az elsőben inkább szemlélő leszekHarusz írta:Legyen 2 idényes, s mindkét évről legyen screenshot...
A kiscsapat meg ne most feljutott legyen, sztem. De a spanyol liga ok.
oksa, de akkor most hány idényes??Oleguer írta:Akkor szabályok tisztázottak és nemsokára kaptok egy alapmentést azt kell betölteni és mehet a játék.
a most feljutottak közül vki?kovinho írta:Hát szerintem bőven elég az 1 év, ja és a kiscsapat, az mit takar?Oleguer írta:Akkor a Spanyol első osztályú kiscsapat 2év és ebben a hónapban ba kellene fejezni. Ez így mindnekinek ok?
próbálkozhaunk igy de az 1 hónap kicsit kevés(nekemOleguer írta:Akkor a Spanyol első osztályú kiscsapat 2év és ebben a hónapban ba kellene fejezni. Ez így mindnekinek ok?
Sztem 2 idény 1 liga és az időben legyünk tekintettel arra hogy nem mindenki játszik állandóan!Oleguer írta:Akkor aki eddig jelentkezett az írja be hogy szerinte
- Hány idény.
- Melyik liga.
- Első vagy második liga
- És mikorra keljen végezni vele.
Fogadjunk hogy 15év alatt se nyernél BL-t ?kovinho írta:- 15Oleguer írta:Akkor aki eddig jelentkezett az írja be hogy szerinte
- Hány idény.
- Melyik liga.
- Első vagy második liga
- Kubai
- Harmadik.
- Jövő nyáron.
van kubai 3. osztály az fm.benkovinho írta:- 15Oleguer írta:Akkor aki eddig jelentkezett az írja be hogy szerinte
- Hány idény.
- Melyik liga.
- Első vagy második liga
- Kubai
- Harmadik.
- Jövő nyáron.
- 15Oleguer írta:Akkor aki eddig jelentkezett az írja be hogy szerinte
- Hány idény.
- Melyik liga.
- Első vagy második liga
Na ja pl Murcia!Frank Rijkaard írta:Ugyanez a gondom nekem is... Biztos lennének csíterek. De én is bennelennék. Viszont nem a Barcával kéne lenni... Mert velük midnenki tud nyerni. Mondjuk egy középcsapat, ahol jobban kijön, hogy milyen menedzser vagyOleguer írta:Viszont ezeknek az offline kupáknak, az a hátrányuk, hogy biztos lenne aki visszatöltögetne (és ugye ez csalás). Ezért részesítem előynben az online 1on1 meccseket.Victor_Valdes írta:Már ketten vagyunk!
Ugyanez a gondom nekem is... Biztos lennének csíterek. De én is bennelennék. Viszont nem a Barcával kéne lenni... Mert velük midnenki tud nyerni. Mondjuk egy középcsapat, ahol jobban kijön, hogy milyen menedzser vagyOleguer írta:Viszont ezeknek az offline kupáknak, az a hátrányuk, hogy biztos lenne aki visszatöltögetne (és ugye ez csalás). Ezért részesítem előynben az online 1on1 meccseket.Victor_Valdes írta:Már ketten vagyunk!
Dessena egy isten nálam az egyik felfedezettem Saparán kivülVictor_Valdes írta:Ez a Dessena gyerek a Parmábol tehetségnek tűnik megéri megvenni???