Saint Germain írta:Engem csak az idegesít, hogy hétről hétre egyes szennylapok mindig összehozzák vmelyik másik klubbal. Ilyen külső ingerek hatására nehéz lehet a játékra összpontosítani.
Pl. legutóbb a Marc(s)a hozta hírbe a londoni kékekkel megint. Csaknem azért került napirendre, mert közeledik az El Clássico?
Egy igazi sztárnak - mint amilyen Ronaldinho is - meg kell tanulnia ezzel együtt élni, hogy a sajtó mindig is azzal lesz elfoglalva, hogy mikor melyik csapatba fog Ronaldinho igazolni. Ebből élnek ezek a lapok, üres oldalakkal mégsem adhatják el magukat. Volt körülbelül egy éve a Messi-Inter ügy, amikor szinte minden olasz lap kész tényként vette, hogy Moratti elviszi Messit, de az is hatalmas nagy kacsa volt. Persze nyugtával dícsérem a napot, de ez a Ronaldinho-Chelsea párhuzam is akkora nagy marhaság, mint a már említett Messi-Inter, vagy a nyári Ronaldinho-Milan párhuzam.
Én még mindig megadnám az esélyt Ronaldinhónak és külön mondom G-Jaynek, hogy Rijkaardnak IS megadnám az esélyt.

Én hiszek mindkettőben még hogy felrepíthetik a Barçát, de akkor se dőlök kardomba, ha elmennének vagy most vagy a nyáron. Erre viszont elég kis esély látok.