Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ez egy 3-4 napos hir... apám már tegnap ugyan ezt halotta a kocsiba, ma én is halottam ugyan azon a adon... holnap?Bodi írta:Én is jót röhögtem rajta.Ronal.10 írta:reggel rádióba![]()
reikárd+ronaldinho cselzibe megy mert ott a hentenkáte...
és elő van készitve a helyük...
most mondta dinho nem megy sehova
akkor hagyák békén!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez egy 2 nappal ezelőtti "hír",még aznap cáfolták.
Ezek a hülyék meg lehozzák 2 nappal később.Vajon holnap reggel bemondják azt is,hogy az ügynöke cáfolta?
Én is jót röhögtem rajta.Ronal.10 írta:reggel rádióba![]()
reikárd+ronaldinho cselzibe megy mert ott a hentenkáte...
és elő van készitve a helyük...
most mondta dinho nem megy sehova
akkor hagyák békén!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csak akkor még PSG játékos volt... Nem mindegy...Zsolti írta:Miért? egyszer már majdnem elment....Primitive írta:Szerintem Roni se menne el a Madridba... Bár, sose lehet tudni. Jó lenne már a régi Ronihoz hasonlót is látni, mert ez már nagyon gázos!
én sem tudnám elképzelni.Zsolti írta:Miért? egyszer már majdnem elment....Primitive írta:Szerintem Roni se menne el a Madridba... Bár, sose lehet tudni. Jó lenne már a régi Ronihoz hasonlót is látni, mert ez már nagyon gázos!
Miért? egyszer már majdnem elment....Primitive írta:Szerintem Roni se menne el a Madridba... Bár, sose lehet tudni. Jó lenne már a régi Ronihoz hasonlót is látni, mert ez már nagyon gázos!
én megnyugodtamMijatovic: "Elképzelhetőnek tartom, hogy Ronaldinho távozzon, mert egy ilyen játékos nem fogja elfogadni, hogy csere. Nekünk azonban komplett keretünk van, és nem igazolnánk le."
OFF: Na akkor egy kis szövegértelmezés. Én nem azt írtam, hogy most kezdték el más csapatokkal hírbe hozni, hanem azt, hogy hétről hétre ez megy. Vagyis ez már egy régóta, a múlt homályába vesző, régről datálódó folyamat, aminek egy újabb állomásához értünk azzal, hogy megint megszellőztették és ki tudja hol a vége? Remélem nem bántottalak meg, de nem szeretem, ha olyasmit értenek a mondandómba, ami nincs is benne. Mellesleg a Marca-tól nem idegen eszköz az, hogy néha befűt a Barca-nak azzal, hogy nem létező dolgokat publikál róla v. a játékosairól.chi omega írta:ne kenjük erre, ronaldinhot azóta hozzák hírbe más csapatokkal, mióta barcelonába igazolt.Saint Germain írta:Engem csak az idegesít, hogy hétről hétre egyes szennylapok mindig összehozzák vmelyik másik klubbal. Ilyen külső ingerek hatására nehéz lehet a játékra összpontosítani.
Pl. legutóbb a Marc(s)a hozta hírbe a londoni kékekkel megint. Csaknem azért került napirendre, mert közeledik az El Clássico?
Mindenestre bíztató, hogy azt is lehet olvasni, hogy külön futóedzéseket végez. Talán a padoztatás elérte a hatását.
Egy igazi sztárnak - mint amilyen Ronaldinho is - meg kell tanulnia ezzel együtt élni, hogy a sajtó mindig is azzal lesz elfoglalva, hogy mikor melyik csapatba fog Ronaldinho igazolni. Ebből élnek ezek a lapok, üres oldalakkal mégsem adhatják el magukat. Volt körülbelül egy éve a Messi-Inter ügy, amikor szinte minden olasz lap kész tényként vette, hogy Moratti elviszi Messit, de az is hatalmas nagy kacsa volt. Persze nyugtával dícsérem a napot, de ez a Ronaldinho-Chelsea párhuzam is akkora nagy marhaság, mint a már említett Messi-Inter, vagy a nyári Ronaldinho-Milan párhuzam.Saint Germain írta:Engem csak az idegesít, hogy hétről hétre egyes szennylapok mindig összehozzák vmelyik másik klubbal. Ilyen külső ingerek hatására nehéz lehet a játékra összpontosítani.
Pl. legutóbb a Marc(s)a hozta hírbe a londoni kékekkel megint. Csaknem azért került napirendre, mert közeledik az El Clássico?
ne kenjük erre, ronaldinhot azóta hozzák hírbe más csapatokkal, mióta barcelonába igazolt.Saint Germain írta:Engem csak az idegesít, hogy hétről hétre egyes szennylapok mindig összehozzák vmelyik másik klubbal. Ilyen külső ingerek hatására nehéz lehet a játékra összpontosítani.
Mindenestre bíztató, hogy azt is lehet olvasni, hogy külön futóedzéseket végez. Talán a padoztatás elérte a hatását.
Henry-nek jelenleg nem megy. De nem arrol van szo hogy most azonnal el megy Roni. A téli igazolására kevés esélyt látok. Dos Santos lehet hogy még nem megoldás, de Krkics egyre inkább az lesz. Ezqu-val nem számolok, szerintem senki.Morminho írta:De ha Roni elmegy akkor helyére kell vki mert Gudjonsen már, Dos Santos meg még nem megoldás, Henry-nak se megy túlságosan, és vége is a csatártehetségeknek...
Nem hiszem hogy CR eljönne az MU-bol. Imádják ott, és ö is imádja a klubot.helyére jöhetne cristiano ronaldo