Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Ez besz.harás xD xDkovinho írta:Most váltott egy "kissebbre"Szandi írta:Bazz. Mekkora avatar! Szedd már ki zsenikém!![]()
![]()
Ha a "Hoy en TV por Internet" felirat mellett FC Barcelona-Getafe felirat van, akkor a "Buscar" felratú gombra.Fundly írta:thx. és itt mire kell kattintani hogy láthasssam?
www.rojadirecta.comFundly írta:Helló valaki nem tud adni linket ahol lehet nézni neten?
by: Vörösmarty: A merengőhöz c. verséből idéztem csak.csababarca írta:varga tamás írta:Ábrándozás az élet megrontója".![]()
ez nagyon nagy...
varga tamás írta:Ábrándozás az élet megrontója".
"Ábrándozás az élet megrontója".ElRamos írta:Én örülök neki. Ha még ti is pontot, pontokat veszítenétek, az maga lenne a mennyország!!!varga tamás írta:Villarreal-Betis 0-1. Hát, ez elég nevetséges.
Ideje volt. Én azon nem röhögtem, hogy a Villarreal, akik tavaly még kiesés elől menekültek most második meg harmadik helyen vihácolnak.varga tamás írta:Villarreal-Betis 0-1. Hát, ez elég nevetséges.
Én örülök neki. Ha még ti is pontot, pontokat veszítenétek, az maga lenne a mennyország!!!varga tamás írta:Villarreal-Betis 0-1. Hát, ez elég nevetséges.
Azért Deco pajti kezdő játékára én nem fogadnék nagy összegbenfcjoc írta:VV-Zambi-Puyol-Milito-Abi-Ini-Xavi-Deco-Messi-Dinho-Eto'o/bojan