2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
naja, ha otthon is ilyen köbö gázosra sikerül a meccs, akko madrid -é a díj ám... Felfigyeltem a táblázatra, amely HA JÓL EMLÉKSZEM 35 pontja van madridnak, barcának meg csak 27, ami ultraciki sztem...Boixos írta:hát ha edzőt akarnak buktatni a srácok, akkor jól csinálják, bár ahhoz túl jó haverok rijkaarddal, h ilyenbe belemenjenek.![]()
mindenesetre elég gáz, h eddig az itthoni meccseink legalább egyértelműek voltak, "csak" idegenben voltunk sz.arok, most meg már a nou campban is recegni kellene...
ettől függetlenül sztem behúzzuk a bugit, olyan 3-1et várok a végére.
respect, gnight!El Madridismo írta:Tényleg ne foglalkozzatok az ilyenekkel. (nem írnék amúgy - a meccsről nem is írok - , csak elnézést kell kérnem a madridisok nevében.) Az van, hogy a Klasszikuson minen épeszű (...) tudja, hogy a Nouban ki az esélyesebb, ellenben bármi lehet majd. Jó lesz, csak jöjjön már el (már csak a szünet miatt is...)
Szorri, és jó meccsnézést.
naja, erre is felfigyeltem... szegény messit nagyon blokkolják...Replay írta:Sajna Messi-t nagyon durván fogják, átlagban 3an mennek rá.
hát kb. nagyon kellet a gól az 1. fi.-be mer am nagyon nehéz lenne.. így talán van esély.. sebaj!Aprieto írta:s z é g y e n
szerintem csak a 10 éves madrid drukkerek jönnek ide.. aki ad magára valamit az nem csinálja ezt..Danka00792 írta:Eddigse értettem minek jönnek ide a Madridisták.....