Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Már bocs, de nem én szeretném, hogy Gio kezdjen, hanem ezek a tények, mert Rijkaard 99%, hogy őt játszatja. Én Ronnie-t szeretném a kezdőben!LG írta:MertLionel85 írta:bár tegnapi véleményem szerint Ronaldinho lenne az egyik támadó, ami mára Giovanira változott.![]()
Ne haragudjatok, de szvsz Giovanni semmi olyat nem csinált, amiért kezdőbe kéne tenni az El Classicon, főleg nem Ronie helyett. Meg ha fiatalt kéne beálitani, akkor is Krkicet 1000x inkább
MertLionel85 írta:bár tegnapi véleményem szerint Ronaldinho lenne az egyik támadó, ami mára Giovanira változott.
Inkább Ronie a saját posztján, Iniesta jobbonLionel85 írta:Guddy jó teljesítmény ide, Guddy jó teljesítmény oda, jobb lenne ha Deco kezdene majd Xavi és Touré mellett, és akkor Iniesta megint a balon kezdhetne, a jobbon Ronaldinho, középen Eto'o.
Én is észrevettem, bár még régebben. Adtak a STAR sport-hoz egy Deco posztert, és miközben ragaztottam az öt jol megilletö helyére, észrevettem hogy van fogszabályzoja. De felölem lehet 5cm vastag szemüvege is.. ha ugy játszik ahogy játszik.... meg egyáltalán is, nem a fogszabályzo mutatja meg, milyen az emberG-Jay írta:Jól látom hogy fogszabályozója van? Poén nagyon.....![]()
G.