Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én voltam az elkövető,Harusz kéréséreSzandi írta:Emlékszem, h volt itt szó Péterfy Bori lemezéről, csak azt nem tudom már, h vki fel is töltötte, vagy hiába keresem?![]()
KösziGame90 írta:M-Beat ft General Levy - IncredibleBarcafanTomee írta:Hy All!
Valaki nem tudja annak számnak a cimét amelyben gyakran az mondja hogy 'Bujaka, Bujaka''?
Ali G-ben is benne van
http://www.youtube.com/watch?v=awKK7I0Jevc
+ LL Cool J![]()
http://www.youtube.com/watch?v=M2xKaJq1ffI
http://www.youtube.com/watch?v=wvZEt5BdnTE
elöre is thx...G-Jay írta:Chris0527 írta:nm...ncore-ra regelni kell? ha igen tudsz küldeni meghivot?
Jaja, regelős oldal az is, sztem az egyik legjobb magyar! Meghívóm most sajnos nincs, de ha lesz akkor küldök, csak el ne felejtsem...
G.
Chris0527 írta:nm...ncore-ra regelni kell? ha igen tudsz küldeni meghivot?
nm...ncore-ra regelni kell? ha igen tudsz küldeni meghivot?G-Jay írta:Ja! Közbe megtaláltam ncore-on is, szóval köszi azért, de jön lefelé!, bár mellékesen jegyzem meg, hogy elég lassan...Chris0527 írta:hátttöö oda regelni kell de ha felveszel msnre akk átküldöm a torrentet ha megigéred hogy visszatöltöd![]()
G.
Ja! Közbe megtaláltam ncore-on is, szóval köszi azért, de jön lefelé!, bár mellékesen jegyzem meg, hogy elég lassan...Chris0527 írta:hátttöö oda regelni kell de ha felveszel msnre akk átküldöm a torrentet ha megigéred hogy visszatöltöd
hátttöö oda regelni kell de ha felveszel msnre akk átküldöm a torrentet ha megigéred hogy visszatöltödG-Jay írta:Egy linkkel megdobnál?Chris0527 írta: ha fenn vagy esetleg majomparade-n ott fenn van utánajártam...
G.
Egy linkkel megdobnál?Chris0527 írta: ha fenn vagy esetleg majomparade-n ott fenn van utánajártam...
ha fenn vagy esetleg majomparade-n ott fenn van utánajártam...G-Jay írta:Köszi srácok, megpróbálom megkeresni, hátha fenn van ncore-on vagy vmin...wutang85 írta: link nincs:)de a Reason-t szedd le...csak dvd-n van meg és nem tom feltenni ...de ez az egyik legjobb...ha pedig vicceskedni akarsz akkor arra ott a hiphop ejay:)egyszerű kis program,de [auto_cenzúra]---a Reason viszont nagyon összetett progi --és durva instrukat szülnek belőle...
G.
Köszi srácok, megpróbálom megkeresni, hátha fenn van ncore-on vagy vmin...wutang85 írta: link nincs:)de a Reason-t szedd le...csak dvd-n van meg és nem tom feltenni ...de ez az egyik legjobb...ha pedig vicceskedni akarsz akkor arra ott a hiphop ejay:)egyszerű kis program,de [auto_cenzúra]---a Reason viszont nagyon összetett progi --és durva instrukat szülnek belőle...
link nincs:)de a Reason-t szedd le...csak dvd-n van meg és nem tom feltenni ...de ez az egyik legjobb...ha pedig vicceskedni akarsz akkor arra ott a hiphop ejay:)egyszerű kis program,de [auto_cenzúra]---a Reason viszont nagyon összetett progi --és durva instrukat szülnek belőle...G-Jay írta:Ha már hip-hop témában vagyunk, valaki ajánljon már vmi jó kis instru szerkesztő progit! Linkkel eggyütt![]()
Előre is köcce
G.
Én csak a Hip-Hop Ejay-t ismerem, próbálkoztam is vele egy-kétszer, de nem vmi jó... Szal az a progi eszedbe se jussonG-Jay írta:Ha már hip-hop témában vagyunk, valaki ajánljon már vmi jó kis instru szerkesztő progit! Linkkel eggyütt![]()
Előre is köcce
G.
nem rossz kezdetnek--myspace-n ráhallgattam már...sp meg nem az én vonalam...day-t nem ismerem személyesen csak a zenéjét a szöveg néhol közhelyes nála..bár egyre több wu-lenyomat készül itthon..aminek örülök csak a minőség rovására ne menjen..de a Beatmarket-es srácokat hallgassátok meg ,mert sztem nagyon jók....hiphop.hu-ról lehet leszedni számaikat...+ott is a fórum kész jó dologChris0527 írta:hát nemtom én ugy vok spvel+dayel hogy nem az én stílusom de azt tudom állitani hogy sp egy beképzelt hülyegyerek day meg egyik hawerja greddi jol kib@szott egyik hawerommal azt azota nemcsipázzuk öket a társaságban... csak annak nem örülök hogy Sopronban ők a menők mer van egy lemezük és közbe vannak náluk tehetségesebb előadók is csak nekik nincs meg a hátterük meg az ismeretségük...Rajmó írta:Ugyan Day albuma nincs meg, de a Sz@rt a szádba vagy a Kiképzés nagyon tetszikMásik kedvencem, amit mostanában sokat hallgatok, az az Sp - Kérlek hogy... nagyon jó lett az a zene
![]()
de had ajánljak nektek vmit egyik hawerom zenéi: http://www.erhid.tk
szerk.: kiv vok véleményekre h milyen sztetek...
17 de már nyomja pár éve(pontosan nemtom mikor kezdteG-Jay írta:OKChris0527 írta:átadom![]()
Hmm, vmit akartam kérdezni még....jaa tudom, szóval azt hogy hány éves a csávó? (Kiváncsi vok hogy hány évesen kezdik el az ilyen palánták...)![]()
G.
OKChris0527 írta:átadom
Nekem bejövős nagyon! Legalábbis a Rajz(ol)ás az nagyon tetszik. Meg a többi is amit hallottamChris0527 írta:
de had ajánljak nektek vmit egyik hawerom zenéi: http://www.erhid.tk
szerk.: kiv vok véleményekre h milyen sztetek...
M-Beat ft General Levy - IncredibleBarcafanTomee írta:Hy All!
Valaki nem tudja annak számnak a cimét amelyben gyakran az mondja hogy 'Bujaka, Bujaka''?
Ali G-ben is benne van
hát nemtom én ugy vok spvel+dayel hogy nem az én stílusom de azt tudom állitani hogy sp egy beképzelt hülyegyerek day meg egyik hawerja greddi jol kib@szott egyik hawerommal azt azota nemcsipázzuk öket a társaságban... csak annak nem örülök hogy Sopronban ők a menők mer van egy lemezük és közbe vannak náluk tehetségesebb előadók is csak nekik nincs meg a hátterük meg az ismeretségük...Rajmó írta:Ugyan Day albuma nincs meg, de a Sz@rt a szádba vagy a Kiképzés nagyon tetszikMásik kedvencem, amit mostanában sokat hallgatok, az az Sp - Kérlek hogy... nagyon jó lett az a zene
![]()