2007.12.12. 12:12:00
Sziasztok!
Hát én is úgy vagyok vele, hogy jobb lenne most egy "könnyebb" ellenfél a nyolcaddöntőben! Nem akarom hogy az legyen megint mint tavaly hogy a fél világ azon röhögött hogy a világ legjobb játékoskeretével rendelkező csapat nem jut Európa 8 legjobb csapata közé! Márpedig erre a mostani forma alapján ismét megvan az esély, mert számomra sajnos egyértelmű ha megkapnánk a Liverpoolt vagy az Arsenalt akkor a JELENLEGI forma alapján nem mi lennénk az esélyesek! Tudom még van kb 3 hónap az első meccsig, és addig nagyon sok minden változhat, de elnézve Frenket és az ő "csodálatos" taktikáját nem hiszem hogy fog, bár ne lenne igazam!! Szóval mindenesetre én most sokkal jobban örülnék egy "kisebb" csapatnak. Akikkel játszhatunk a nyolcaddöntőben (sajár vélemény): ugye adottak a tegnapi csoportmásodikok: Schalke, Liverpool, Olympiakos, Celtic. Hozzájuk jön hozzá ugye a már biztos csoprtmásodik Roma, meg még szerintem az Arsenal, hisz a Sevilla idegenben megveri a Prahat, valamint a Fenerbache, akik szerintem otthon behúzzák a CSZKA ellen. Ugye a mi csoportunk másodikjával nem játszhatunk. Szóval így a lehetséges ellenfeleink: Schalke, Liverpool, Olympiakos, Celtic, Roma, Arsenal, Fenerbache. Ebből én a Liverpool, Arsenal duót mindenféleképp elkerülném, de még idesorolható a Roma is. Ha választanom kellene akkor én a Schelke ellen játszanék legszívesebben. Tudom nem kívánságműsor, de hátha bejön a a kívánságom, hisz az utóbbi időben mindig nagyon "belehúztunk" a sorsolásoknál, most hátha megszakad ez a rossz sorozat!
Visca el BARCA!!!!
V I S C A E L B A R C A