Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
ha caracciolo helyzete bemegy, akkor ívelem a tévét... ráadásul rögtön utána a másik gyerek is beköszönhetett volna a túloldalról. tényleg nagyon lazák voltak a srácok. viszont panucci már nem tudom, h hányadszor születik újjá, nagyon jól nyomta most is. minden tiszteletem azé az emberé!Rivaldo11 írta:A Roma majdnem elszórakozta a végét. Doni nagyot fogott.
Hú de jó, hogy emlékeztettél, köszi szépen már kezdtem elfelejteni, de akkor háromkor megnézem azt a derbit is.Boixos írta:holnap pedig forza milan!! (de csak azért, nehogy az inter nagyon ellépjen)
Most az egyszer teljesen egyetértünk!LG írta:Ezek nagyon fontos meccsek a számomra Barcát imádom, az Inter a 2. kedvenc csapatom, a Milant meg a Realt visszont tixta szivből gyülölöm, remélem mind2ő kap egy nagy zakot karácsonyra
torinoban is támad az influenza....De ez a kép,hogy Comotto az orrából lógó takonnyal próbálja leordítani a bíró fejét a piros lap után, azért elég durva.
Ez a büntetés nem "csak egy" hanem az összes botrány előzménye... Ha kitiltják a nézőket, az utcán fognak randalírozni. Ez várható volt, sajnos.Melkor írta:Tudom, hogy nem mehetnek a vendégszurkolók.
De ugye nem akarjáték ezzel az idei bűntetéssel magyarázni ezt a 20 éves tendenciát??![]()
![]()
Egyébként ez a bűntetés is "csak egy" az olasz futballt érintő sorozatos botrányokból!
így van. ráadásul pont a gyökér mattarese dumál, h mi a liga célja, ehhez képest pont azokat az embereket nyírják a legjobban, és pont azokat akarják véglegesen eltűntetni a stadionokból, akik eddig minden meccsre tömegesen mentek el, ha esett, ha fújt, ha egy napot kellett utazni, h odaérjenek stb.Oleguer írta:Akkor gondolom nem tudod mi az oka, a csökkenésnek, mert szerintem ez egyértelmű. A mérkőzések nagy részére nem mehetnek be vendég szurkolók...
Ráadásul ilyenkor is ferdítenek... A Napoli-Parma meccs hivatalos nézőszáma: 35349 fő volt.
Akkor gondolom nem tudod mi az oka, a csökkenésnek, mert szerintem ez egyértelmű. A mérkőzések nagy részére nem mehetnek be vendég szurkolók...Melkor írta:olasz nézőszám csökkenés
Ezek azért elég riasztó adatok, nem tudom, hogy a többi top bajnokságban mi a helyzet, de elég komoly bajba kerülhetnek, ha folytatódik ez a tendencia!
Egyébként nagyon nem csodálkozom rajta, évek óta szinte 1 olasz bajnokit se tudtam végignézni..