Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
O.Mr. Master írta:Szerintem inkább kevésbé, de hát lehet, .hogy elfugult vagyok ellene. Remélem a spanyol válogatottban tényleg jobban megértik egymást, mint Helguera és Puyol. Biztos nagyon jóban van egymással Ivan és Carles (csak, hogy ne legyen szóismétlés).... De szerintem nem fog soáig ott maradni a kezdő közelében, mert Motta felépülésével (mi lesz itt még ha visszatér Edmilson és Gabri?) ki fog szorulin klubjának kezdő 11-éből is. Nem akarok hülyeséget kérdezni, de ki a spanyol válogatott cskja? Az a raulreal gyerek?
Ahaaaa.REmélem akkor,hogy a Nestát figyelik,vagy a kannavárót,vagy a Riot a mencs eszterből.LG írta:Kérdezd Rijkaardot. Sztem ugy érti, h nem posztokra kersunk játékosokat: ugy hogy kell 1 védo, 2 szélso stb., hanem figyelunk 1 jo játékost, és simán megveszzuk.Zsolti írta:akkor hogyan igazolunk,ha nem posztra? neveket fogunk venni,vagy mi?
Kérdezd Rijkaardot. Sztem ugy érti, h nem posztokra kersunk játékosokat: ugy hogy kell 1 védo, 2 szélso stb., hanem figyelunk 1 jo játékost, és simán megveszzuk.Zsolti írta:akkor hogyan igazolunk,ha nem posztra? neveket fogunk venni,vagy mi?
Ez már azért is hulyeség, mert Rijkaard megmonta: nem posztra igazolunkZsolti írta:Ezt te honnan veszed,hogy 4en fognak jönni?Cooltiszo írta:Tavaly kevesebbet költöttünk mint tavaly előtt. ÉS most is jönni fog kb. 4 ember. Egy szélső, 2 védő, és állítólag egy kp cserének.
Ezt te honnan veszed,hogy 4en fognak jönni?Cooltiszo írta:Tavaly kevesebbet költöttünk mint tavaly előtt. ÉS most is jönni fog kb. 4 ember. Egy szélső, 2 védő, és állítólag egy kp cserének.
De ilyen "nagybevásárlás" kb. 5 évente 1x van. Sztem 1-2, max 3 játékos jon nyáron, remélem megtaláljuk a megfelelo csáko(ka)t.Cooltiszo írta:A bl-lel nem lehet anyagilag bukni. Azáltal hogy nem jutottunk tovább jelentős anyagi bevételektől estnk, el de eddig is szépen csengetett az uefa valszeg. És a Barcánál nem attól függ az átigazolási keret hogy hol mennyit kaptunk. Lásd, tavaly nem is indultunk a blben mégis elég szépen költöttünk.
A két Argentit is elbótoljuk,oszt majdcsak tudunk venni valakit.Meg nem állunk azért annyira rosszul sem,hogy ne tudjuk erősíteni a nyáron.LG írta:De nem biztos, h az egészet igazolásokra koltjuk. Sajnos a BLn nagyott buktunk...Zsolti írta:Na az elég csinos kis összeg már.Aztán Augusztusban még nyerünk majd egy spanyol szuperkupát is....vehetünk egy jó kis védőt például.![]()
![]()
Nah..ezért lett volna jobb a cselszkit késobb megkapni.
De nem biztos, h az egészet igazolásokra koltjuk. Sajnos a BLn nagyott buktunk...Zsolti írta:Na az elég csinos kis összeg már.Aztán Augusztusban még nyerünk majd egy spanyol szuperkupát is....vehetünk egy jó kis védőt például.