Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
kicsit utánanéztem, hivatalosan őket kaphatjuk:gekkodan írta:szerintem is, de mivel az angolok nem mehetnek egymás ellen, az olaszok sem, nagy eséllyel nekünk marad a pool az arsenal, a schalke vagy a fener és a roma. nagy valószínűséggel ezek közül kapunk valakit. nyilván nem kellene egy angolt, de ha mégis inkább kapjunk most egy Arsenalt és játsszuk a visszavágót otthon, mint 1 körrel később, amikor ott van a visszavágó....érdekes dilemma:)bouba írta:az olimpiakosz mivel rosszabb mint a fenerbahce?
jó lenne ha a schalke,olimpiakosz,fener,celtic közül kapnánk valakit,
nem pedig mindig a legerősebbet!pl:cselzí 2x ,pool
szerintem is, de mivel az angolok nem mehetnek egymás ellen, az olaszok sem, nagy eséllyel nekünk marad a pool az arsenal, a schalke vagy a fener és a roma. nagy valószínűséggel ezek közül kapunk valakit. nyilván nem kellene egy angolt, de ha mégis inkább kapjunk most egy Arsenalt és játsszuk a visszavágót otthon, mint 1 körrel később, amikor ott van a visszavágó....érdekes dilemma:)bouba írta:az olimpiakosz mivel rosszabb mint a fenerbahce?
jó lenne ha a schalke,olimpiakosz,fener,celtic közül kapnánk valakit,
nem pedig mindig a legerősebbet!pl:cselzí 2x ,pool
az olimpiakosz mivel rosszabb mint a fenerbahce?gekkodan írta:nem ezt mondtam, de a jelenlegi formából ítélve inkább örülnék egy Schalkénak vagy Olympiakosz-nak...
nem ezt mondtam, de a jelenlegi formából ítélve inkább örülnék egy Schalkénak vagy Olympiakosz-nak...Barcaforever írta:Tehát lépjünk vissza a BL-től és hagyjuk az egészet a fenébe.Igaz?gekkodan írta:a mostani formánkból ítélve egyetértek a kollégával, még a fenert is elkerülném...nemhogy a poolt és az arsenalt....![]()
Tehát lépjünk vissza a BL-től és hagyjuk az egészet a fenébe.Igaz?gekkodan írta:a mostani formánkból ítélve egyetértek a kollégával, még a fenert is elkerülném...nemhogy a poolt és az arsenalt....
Kluivertinho írta:Teljesen egyetértek veled. Tét nélkül be merte vállalni Rjikaard, ki mert próbálni és bevált. Remélhetőleg más meccseken is fogja ezt alkalmazni. Azt mondod a kisebb csapatok ellen, de szerintem az El Clássicon is be lehetne vállalni.Ákocka írta:Történt egy érdekes dolog a meccsen, amit szóvá kell tenni:
Az 52.-ik percben Guddy helyett jött Bojan. Ez azért tűnt számomra furcsának, mert így 4(!) támadóval játszottunk, ami szerintem még nem fordult elő. Ez egészen a 70. percig tartott, a következő cseréig. Eme intervallumban pedig lőttünk 2 gólt!Úgy vélem ezt a támadó hozzáállást több gyengébb csapat ellen is be lehetne vállalni. R10-nek mindenféleképpen jót tett, nagy terül nyílt neki, és elég szabadon tudott mozogni a pályán.
Én kifejezetten vártam ezt a döntést. Yaya-val és Messivel elég ütős lenne.
Ehh, igaz. Köszi az emlékek frissítését.Drigo írta:Még anno Larsson tagsága alatt fordult ez elő rendszeresen, általában hátránynál, de nem csak akkor. Amikor bejött, mert általában a Ronaldinho-Eto'o-Messi tengely pályán volt, akkor felpörgött a támadójáték és szinte boritékolható volt a győzelem.Ákocka írta: mert így 4(!) támadóval játszottunk, ami szerintem még nem fordult elő. Ez egészen a 70. percig tartott, a következő cseréig. Eme intervallumban pedig lőttünk 2 gólt!![]()
Azok a régi szép idők...
Még anno Larsson tagsága alatt fordult ez elő rendszeresen, általában hátránynál, de nem csak akkor. Amikor bejött, mert általában a Ronaldinho-Eto'o-Messi tengely pályán volt, akkor felpörgött a támadójáték és szinte boritékolható volt a győzelem.Ákocka írta: mert így 4(!) támadóval játszottunk, ami szerintem még nem fordult elő. Ez egészen a 70. percig tartott, a következő cseréig. Eme intervallumban pedig lőttünk 2 gólt!![]()
Teljesen egyetértek veled. Tét nélkül be merte vállalni Rjikaard, ki mert próbálni és bevált. Remélhetőleg más meccseken is fogja ezt alkalmazni. Azt mondod a kisebb csapatok ellen, de szerintem az El Clássicon is be lehetne vállalni.Ákocka írta:Történt egy érdekes dolog a meccsen, amit szóvá kell tenni:
Az 52.-ik percben Guddy helyett jött Bojan. Ez azért tűnt számomra furcsának, mert így 4(!) támadóval játszottunk, ami szerintem még nem fordult elő. Ez egészen a 70. percig tartott, a következő cseréig. Eme intervallumban pedig lőttünk 2 gólt!Úgy vélem ezt a támadó hozzáállást több gyengébb csapat ellen is be lehetne vállalni. R10-nek mindenféleképpen jót tett, nagy terül nyílt neki, és elég szabadon tudott mozogni a pályán.
Én kifejezetten vártam ezt a döntést. Yaya-val és Messivel elég ütős lenne.