Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nameg a külvilág, akiktől akkor is kritikát kaptak, amikor 7-8 góllal nyertek...kovinho írta:Mégegyszer elmondom, hogy nem lehülyéztem őket () hanem elmondtam hogy az egész tornán bután játszott a válogatott. Ebben benne van az edző, s a játékosok is vastagon, akikkel vmi mentális probléma lehetett, csak az a baj, hogy ez nem csak ezen a VB-n jellemző, hanem már 4-5 vagy több éve ez megy.
Mondj egy ilyen magyar edzőt...Zozzy 5 írta:Kell egy olyan edző, aki ha kell, akkor leordítja a lányok fejét (mint például az az állat az orosz kispadon), beleviszi azt a gépies, érzelmek és belső kérdőjelek nélküli játékot, amivel nem qúrunk el 3-4 gólos előnyöket.
Sajnos csak mostanában van időm minden meccset végignézni, amíg nem láttam élőben, addig nem akartam semmit írni.Drigo írta: Erdekes modon, amíg nem volt a 2 "csodameccs" Te sem nagyon villogtal a csapat mellett...Azt meg, hogy csak akkor lehet bírálni, ha Te is átéled, azért erőnek érzem. Ezen az alapon Te én, bárki milyen jogon bíráljuk Rijkaardot Ronaldinhot stb...???
Erdekes modon, amíg nem volt a 2 "csodameccs" Te sem nagyon villogtal a csapat mellett...Azt meg, hogy csak akkor lehet bírálni, ha Te is átéled, azért erőnek érzem. Ezen az alapon Te én, bárki milyen jogon bíráljuk Rijkaardot Ronaldinhot stb...???Zozzy 5 írta:De erre az elfordulásra semmi szükség! Majd ha valaki kint lesz közülünk egy ilyen versenyen, és 80 kilós nőkkel küzd zsebkendőnyi területen, akkor lesz jogunk ilyen szinten bíráskodni felettük. Addig nem!
Ez a magyar sors...
Régóta nézem, és hidd el, nekem sem könnyű ezt elfogadni. Annó a legendás dánok elleni meccs után már annak a határán voltam, hogy nem nézek több magyar női kézimeccset...Rivaldinho írta: Igen.. az is igaz amit töben elmondtak h ki kell állni... de mien magyar csapat ellen ??? aki a 2000-es vb óta minden elvesztett meccsét úgy veszíti el, hogy 4-5 góllal (akár többel is, lásd most, és a 2002-es olimpia) vezetünk, és eladjuk MINDIG ezt a vezetést ? (már ugye ha kikapunk...) hihetetlen.. nem tudom mióta nézel meccseket.. én elég régóta... ez a magyar kézislányoknál már szindróma... és fater mondja itt mögöttem h nem csak 2000óta csináljuk már ezt... azér nekünk laikusoknak is lehet valamiben igazunk... az meg hogy az edző nem veszi észre hogy nem hatosfallal védekeznek az oroszok, már nem a hozzá nem értésére (mert biztos ért hozzá) csak arra fogom h nem figyelt oda... amúgy én kézilabdáztam, csak hozzáteszem, igaz nem sokáig, de kéziztem, veszprémben
Ja, a fotex.. vagyis már mkb...VIII.Henrik írta:(bár sajna nem volt alkalmam megjárni Veszprémet - ha a Fotexre gondolt Ő is).
Igaz. Arra akartam utalni, amikor a végén nálunk kiállították Tóth Timit is, amikor az orosz lerántotta és utána emberhátrányba kerültünk. Mert hiába volt ott 5-5, az is inkább nekik kedvezett, aztán még hátrányba is kerültünk. Sztem Orosz-Norvég döntő lesz, norvég sikerrel (ők a nagy kedvenceim). Mondjuk az egyetlen csapat, amelyik megérdemli a VB címet az a norvég, a többi haloványabb önmagánal (néhányan csak pár árnyalattal, valamelyik meg nagyon sokkal). Haia Norge!!!VIII.Henrik írta:Az a baj, hogy mi voltunk kettős emberelőnyben és több 4-6 gólos előnyünk volt.
A hozzászólásoddal egyetértek, ez csak egy kis helyreigazítás volt.
Hajrá csajok az 5. helyért és az Olimpiáért a további tornákon!
Igen.. az is igaz amit töben elmondtak h ki kell állni... de mien magyar csapat ellen ??? aki a 2000-es vb óta minden elvesztett meccsét úgy veszíti el, hogy 4-5 góllal (akár többel is, lásd most, és a 2002-es olimpia) vezetünk, és eladjuk MINDIG ezt a vezetést ? (már ugye ha kikapunk...) hihetetlen.. nem tudom mióta nézel meccseket.. én elég régóta... ez a magyar kézislányoknál már szindróma... és fater mondja itt mögöttem h nem csak 2000óta csináljuk már ezt... azér nekünk laikusoknak is lehet valamiben igazunk... az meg hogy az edző nem veszi észre hogy nem hatosfallal védekeznek az oroszok, már nem a hozzá nem értésére (mert biztos ért hozzá) csak arra fogom h nem figyelt oda... amúgy én kézilabdáztam, csak hozzáteszem, igaz nem sokáig, de kéziztem, veszprémbenZozzy 5 írta:Azért álljon már meg a menet!
Hülyék a kézilabdához?
Na ne máár...A végét nagyon [auto_cenzúra] (hála a csodás bírói ítéletnek, ugyebár a dupla kiállítás, mikor Tóth-ot leküldték azért mert lerántották; plusz mert elfáradtunk), de ettől függetlenül a csodás gólok, akciók, és az, hogy helynként sikeresen vettük fel a harcot ezekkel a nőknek nevezett majmokkal mindenképp dícséretes, és semmiképp sem érdemlik meg, hogy !1! kapott gól miatt elkezdjünk fikázni. Elcsesztük a végét, igaz. De erre az elfordulásra semmi szükség! Majd ha valaki kint lesz közülünk egy ilyen versenyen, és 80 kilós nőkkel küzd zsebkendőnyi területen, akkor lesz jogunk ilyen szinten bíráskodni felettük. Addig nem!
Ez a magyar sors...
Ja, de asszem ilyen selejtező csoportok lesznek, amelyek, egy-egy országban zajlanak le, és úgy tudom, hogy az első 4 csapatnak elég nagy esélye van, hogy ezeket rendezhesse.Grege írta:Ez erős túlzás, mivel csak a VB első kvalifikálja magát, így "erősen" azért nem csökkentek le... Mert akkor a többiek is bajban vannak...varga tamás írta:Amire a kijutási esélyeink a mai vereséggel erősen lecsökkentek.gianni írta:Csalódott vagyok de semmi gond nyerjük meg az olimpiát
Az a baj, hogy mi voltunk kettős emberelőnyben és több 4-6 gólos előnyünk volt.jelwaz írta:... a meccset nem az oroszok ellen játszuk, akkor a kettős emberhátrányt is túléljük, amely eldöntötte a meccset.
Ez erős túlzás, mivel csak a VB első kvalifikálja magát, így "erősen" azért nem csökkentek le... Mert akkor a többiek is bajban vannak...varga tamás írta:Amire a kijutási esélyeink a mai vereséggel erősen lecsökkentek.gianni írta:Csalódott vagyok de semmi gond nyerjük meg az olimpiát
Amire a kijutási esélyeink a mai vereséggel erősen lecsökkentek.gianni írta:Csalódott vagyok de semmi gond nyerjük meg az olimpiát
Rendben, akkor menny el hozzájuk és mond el nekik amit már huszonhatezerszer hallottak. Nem is, állj be Te...Etooka írta: ok elcsessztük a végét!nade mindig ugyanugy csesszük el!?ez már röhely!vagy 10 eladott labda,ibolya lövései(amik a párizsi sanzelizén kötöttek ki)na meg az okos balogh,vezeti rá a kapusra labdát,az felugrik,ő mit csinál felfele dob!bravó,agy nélkül nem lehet nyerni.......