Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Huntelaarra azt mondják elég sz@r. Inigo múltkor fejjel szerezett mesterhármast nálam.Zozzy 5 írta:Nem hangzik rosszul, meg is néztem. A befejezése tényleg nem rossz, viszont a többi értéke kicsit alacsony, persze ettől lehet gólvágó. Talán...Kluivertinho írta: Mondom, én Inigot tudom ajánlani. Murciában játszik, de eszméletlen jó. Nálam most kezdődött el a 2. szezon a Newcastlelel és eddig 4 bajnokin 6ot vágott, úgy hogy félidőben többnyire lecserélem. 2. szezonban már 19es a befejezés, én első év közepén vettem, utána év végéig 13 meccsen 7 gólt lőtt.
Lehet, nem is veszek senkit. Adebayort eladtam 5 millió fontért, de még így is van Walcottal együtt 4 csatárom két posztra.
Huntelaarnak 4,5 az alapára, azt kérnek érte 17et. Hehe...A figyelőm pedig annó asszonta, hogy 10ért valszeg elengedik, főleg, hogy Ő is nagyon jönni akar. 10nél többet semmiképp sem akarok kidobni. Ráadásul jövőre jön Vela is...
Nem hangzik rosszul, meg is néztem. A befejezése tényleg nem rossz, viszont a többi értéke kicsit alacsony, persze ettől lehet gólvágó. Talán...Kluivertinho írta: Mondom, én Inigot tudom ajánlani. Murciában játszik, de eszméletlen jó. Nálam most kezdődött el a 2. szezon a Newcastlelel és eddig 4 bajnokin 6ot vágott, úgy hogy félidőben többnyire lecserélem. 2. szezonban már 19es a befejezés, én első év közepén vettem, utána év végéig 13 meccsen 7 gólt lőtt.
Mondom, én Inigot tudom ajánlani. Murciában játszik, de eszméletlen jó. Nálam most kezdődött el a 2. szezon a Newcastlelel és eddig 4 bajnokin 6ot vágott, úgy hogy félidőben többnyire lecserélem. 2. szezonban már 19es a befejezés, én első év közepén vettem, utána év végéig 13 meccsen 7 gólt lőtt.Zozzy 5 írta:Amikor 1 az 1be van a kapussal 3 méterre és mellérugja akkor nem hiszem, hogy nálam van a gondbarca99 írta:Haverom is Arsenallal nyomja, és nála Adebayor gólkirály, nyeri a címeket, jól fejel, stb... Lehet nálad van a gond.![]()
Olyan játékost keress, akinek 17 fölött van a befejezése és a higgadtsága.Pont azért adom el, mert a ziccerei 1/3-át lövi be. (igaz, még így is van 8 gólja, nem tudom, hogy jött össze)
Olyat keresek
Zozzy 5 írta:Valszeg neked is kijön majd egy hozzá hasonló (vagy már ki is jött), csak nem ezen a néven és képpel...Victor_Valdes írta: Hát vazze ez a játékos az enyémbe nincs benne!!
Hát vazze ez a játékos az enyémbe nincs benne!!
Frank Rijkaard írta:Meg tudod mondani, hogy melyik skin ez, és honnan szedted? Pont most keresek egy jót. KösziVictor_Valdes írta:Nah íggy végeztem...
Amikor 1 az 1be van a kapussal 3 méterre és mellérugja akkor nem hiszem, hogy nálam van a gondbarca99 írta:Haverom is Arsenallal nyomja, és nála Adebayor gólkirály, nyeri a címeket, jól fejel, stb... Lehet nálad van a gond.![]()
Olyan játékost keress, akinek 17 fölött van a befejezése és a higgadtsága.
Őt lehetetlen megszerezni occsón, mert a Palermo és a Samp(ha jól tudom) szolgálatában áll. Kb. 5 millió font az ára, és én mindent megpróbáltam, de nem lehet átigazolnibarca99 írta:Amauri
Inigo, Agüero, Eto'oZozzy 5 írta:Srácok, egy 'mindentbelő' csatár kerestetik
Nálam a Newcastleben viszont iszonyat kaki. Néha szólózik egyet, de akkor is kihagyja a ziccert. Ajánlom Inigot a Murciából, nálam nagyon jóóó!Oleguer írta:Zozzy, Lavezzi a te embered..Első idényben nemmegy el, másodikban viszont igen, nekem a 7. Napolimban 30bajnoki gol fölött termelt
Én megvettem a Barcába, igaz, most a Toulouse-nál van kölcsönbe, de majdnem 1-es gólátlaga van.Victor_Valdes írta:Megéri megvenni Carlos Velát?Barcával vagyok...
Meg tudod mondani, hogy melyik skin ez, és honnan szedted? Pont most keresek egy jót. KösziVictor_Valdes írta:Nah íggy végeztem...