Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
az más kérdés, csak feltűnt ez az apróság.nem az a lényeg
Először Rijkaardot, aztán ha Laporta nagyon sír hogy elküldték a szerelmét akkor lemondd.Mihu írta:Szerinted ha Laporta 1000x lenyilatkozza hogy szerelmes Rijkaardba akkor kit fognak hamarabb elküldeni?barsza92 írta:Ha a Classicon is kispados lessz akkor ott kivégzik Rijkaardot. (Főleg ha kikapunk(de erre gondolni sem szabad))![]()
Sacchi!Sacchi írta:Pedro barcás.amíg nálatok egy rmcf nevű versenyző örjöng folyamatosan, addig te ne nagyon szervezd meg itt az életünket.
köszi.( legalábbis a hozzászólásait visszaolvasva )
Szerinted ha Laporta 1000x lenyilatkozza hogy szerelmes Rijkaardba akkor kit fognak hamarabb elküldeni?barsza92 írta:Ha a Classicon is kispados lessz akkor ott kivégzik Rijkaardot. (Főleg ha kikapunk(de erre gondolni sem szabad))
Botladozását? Egyre jobb formába lendül, egyre magabiztosabb. Ha most beküldte volna a pályára Franky, akkor szerintem megint bizonyitotta volna, hogy van helye a kezdöben is. (inkább mint Guddynakmadmax87 írta:Személy szerint eredményt akarok végre látni és nem dinho botladozásait nézni!
Pedro barcás.amíg nálatok egy rmcf nevű versenyző örjöng folyamatosan, addig te ne nagyon szervezd meg itt az életünket.
köszi.
Ha a Classicon is kispados lessz akkor ott kivégzik Rijkaardot. (Főleg ha kikapunk(de erre gondolni sem szabad))Danka00792 írta:Szerintem ezt nem engedheti meg magának Rijkaard. A szurkolok a fejét fogják követelni, ha tényleg meg meri tenni.varga tamás írta:Kezdem én is azt gondolni, hogy Ronnie-tól a klubvezetés meg akar szabadulni.
Ezek után nem lennék meglepve, ha a Real ellen is csak a kispadon kezdene.
Személy szerint eredményt akarok végre látni és nem dinho botladozásait nézni!Danka00792 írta:Szerintem ezt nem engedheti meg magának Rijkaard. A szurkolok a fejét fogják követelni, ha tényleg meg meri tenni.varga tamás írta:Kezdem én is azt gondolni, hogy Ronnie-tól a klubvezetés meg akar szabadulni.
így van!Boixos írta:amíg nálatok egy rmcf nevű versenyző örjöng folyamatosan, addig te ne nagyon szervezd meg itt az életünket.Pedro10 írta:"varga tamás írta:
Remélem, jövő vasárnap szétbasszuk az agyukat! Hülye szemétládák!
"
Ez az ember egy szégyenfolt. Miért nem bannolják? Ilyen megengedett?
köszi.
Szerintem ezt nem engedheti meg magának Rijkaard. A szurkolok a fejét fogják követelni, ha tényleg meg meri tenni.varga tamás írta:Kezdem én is azt gondolni, hogy Ronnie-tól a klubvezetés meg akar szabadulni.
egy már MEGNYERT meccsen szerintem igenReplay írta:mert szerinted az normális, hogy egy RONALDINHO nem kell a csapatba?senzu írta:amúgy esküszöm nektek ĺróknak kéne elmennetek, olyan összeesküvés-elméleteket tudtok kitalálni hogy az valami kegyetlen