Antimadridista klub
- Mr. Master
- Director del Fútbol
rinyál margit-Malaga 0-0 a félidőben.
Csak így tovább Malaga! Kapjátok el a reklámot!

------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
-
- Llegenda del Barça
lehet, h nem sokat beszélnek benne a Barcáról, de a madridot eddig mindig ünnepelték. most először voltak kritikusak velük szemben. persze, már nem is nagyon lehet róluk másképpen beszélni.Zsolti írta:Amugy a zuhanyhíradó egy adag kaki.Már kábé fél éve egy szó sem esett benne a Barcáról,pedig mindíg megnézem....
PUYOL-XAVI-INIESTA
- mrmonster
- Entrenador del Barça
A legjobb megoldás az lenne, ha senki sem közvetítené a saját, vagy a nagy ellenlábas csapata meccsét. Horváth real-os, Farkas Norbi meg Barçás, egyértelmű. De Horváth mellette még gyenge kommentátor is szerintem. Csak mormogni tud, meg poénkodni - gyengén.Pedro írta:Boixos (s mások)! Fülest kaptam, elnéztem a madridistára, szerintem "érdemes" elolvasni Horváth Feri gondolatait és hozzászólásait: A madridista.hu sztárchat vendége volt... Csak hogy mindenki tudja, hogy ezután hogyan is kell hozzáállni egy "hivatalbólnemszurkolhatoksenkinek",de mégis realfan kokmmentátorhoz. Amúgy nem mond rosszakat, csak engem ez a frissiben kinyilatkoztatott elfogultság zavar kissé egy elvileg pártatlan szakmából... bár lehet ninncs igazam
Előre a TITOlusokért!
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Ha már elmenne valahova, az vagy anglia, cagy Barcelona. De ő nagyon jól érzi magát a Juvéban. És nekünk sem kell. Főleg nem a realnak! Kedvelem nagyon ezt a Mufflon-gyereket. Szerintem Ő és cseh péter a legjobb kapus a világon. Talán még Casillast is ide sorolhatnánk. De nekem a kedvencem akkor is Voctor Valdes marad. Nagyon nagy arc! Nála nagyobb már szinte csak Higuita!
------------------ pisti.blog.hu --------------------
-
- Director del Fútbol
A Buffon-nak szerintem esze ágában sincs alább adni a Juvénél! Márpedig a Real egy hatalmas visszalépés lenne a Juvéhez képest! Egy ilyen lepattant, [auto_cenzúra] gárdához... áhhhhh, SOHA!!! Több esze van annál!
"Més Cuen un Club"
-
- Llegenda del Barça
persze, h nem. ha nem lenne ott a victor, azt mondanám, h az övék a liga legjobb kapusa. de így, csak a második a VV mögött.Szakacs írta:ja soha nem fog buffon tavozni a juvébol szerintem
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Llegenda del Barça
ezek megint olyan hírek, amiket akkor fogok elhinni, ha az adott játékost az új mezében látom (ezt főleg a buffonra értem)Szakacs írta:a margit meg akarja venni buffon-t irja a gazetta dello0 sport.
es a csleszki nagyon jol all kompany val !!
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Llegenda del Barça
horváth "francisco" csak azt erősítette meg, amit eddig is gondoltunk. megmondom őszintén, engem már nem is idegesít, akkor "borulnék ki", ha esetleg egy classicón elkezdene örjöngeni egy madridi gól után, vagy elénekelné a margit-himnuszt, de ettől sztem nem kell tartani.
de azon még mindig csodálkozom, miből gondolták a margit-fanok, h utálja a csapatukat?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Boixos 2005.03.17. 15:11:28-kor.
PUYOL-XAVI-INIESTA
azzal, hogy horváth feri elárulta, hogy a régi reálért rajongott és, hogy a reál-barca meccseket madridban szokta közvetíteni, de a nou campban még nem járt, elárulta, hogy reál szurkoló
bár ez eddig is lejött a meccsek alapján
bár ez eddig is lejött a meccsek alapján
- Pedro
- Jugador d'estrella
Boixos (s mások)! Fülest kaptam, elnéztem a madridistára, szerintem "érdemes" elolvasni Horváth Feri gondolatait és hozzászólásait: A madridista.hu sztárchat vendége volt... Csak hogy mindenki tudja, hogy ezután hogyan is kell hozzáállni egy "hivatalbólnemszurkolhatoksenkinek",de mégis realfan kokmmentátorhoz. Amúgy nem mond rosszakat, csak engem ez a frissiben kinyilatkoztatott elfogultság zavar kissé egy elvileg pártatlan szakmából... bár lehet ninncs igazam 

„Nagyon tetszik és csodálom azt a játékbeli dominanciát, amit a Barcelona fel tud építeni. A játékuk nem is a szemnek, hanem a léleknek kedves. A labdát tisztelettel, imádattal kezelik, szinte simogatják. Ezt a csapatot mindenki számára élvezet nézni.”
Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Végigolvastam miket írogattatok itt...
Nem azért mondom, de ennek mi értelme volt?? Megint jött a fígótíz a szokásos hülyeségivel, de kérdem én, miért foglalkoztok vele ennyit??
Semmi értelmét nem látom..
Nem azért mondom, de ennek mi értelme volt?? Megint jött a fígótíz a szokásos hülyeségivel, de kérdem én, miért foglalkoztok vele ennyit??
Semmi értelmét nem látom..

- Barcaforever
- Director del Fútbol
Nana.Boixos írta:akko' hirtelen csinájjuk meg a raul-fanclubot!![]()
szép lenne.

-
- Entrenador del Barça
Na én nem estem össze ettől a nyilatkozattól
ezt mondta mert a góljaival nem tudja felhívni magára a figyelmet,egy kalap [auto_cenzúra] már vagy 2 éve,csak a neve tartja bent a reklámban,mert ő a "szenttehén" lúzerburger nem meri letenni