Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
lehet, h nem sokat beszélnek benne a Barcáról, de a madridot eddig mindig ünnepelték. most először voltak kritikusak velük szemben. persze, már nem is nagyon lehet róluk másképpen beszélni.Zsolti írta:Amugy a zuhanyhíradó egy adag kaki.Már kábé fél éve egy szó sem esett benne a Barcáról,pedig mindíg megnézem....
A legjobb megoldás az lenne, ha senki sem közvetítené a saját, vagy a nagy ellenlábas csapata meccsét. Horváth real-os, Farkas Norbi meg Barçás, egyértelmű. De Horváth mellette még gyenge kommentátor is szerintem. Csak mormogni tud, meg poénkodni - gyengén.Pedro írta:Boixos (s mások)! Fülest kaptam, elnéztem a madridistára, szerintem "érdemes" elolvasni Horváth Feri gondolatait és hozzászólásait: A madridista.hu sztárchat vendége volt... Csak hogy mindenki tudja, hogy ezután hogyan is kell hozzáállni egy "hivatalbólnemszurkolhatoksenkinek",de mégis realfan kokmmentátorhoz. Amúgy nem mond rosszakat, csak engem ez a frissiben kinyilatkoztatott elfogultság zavar kissé egy elvileg pártatlan szakmából... bár lehet ninncs igazam
persze, h nem. ha nem lenne ott a victor, azt mondanám, h az övék a liga legjobb kapusa. de így, csak a második a VV mögött.Szakacs írta:ja soha nem fog buffon tavozni a juvébol szerintem
ezek megint olyan hírek, amiket akkor fogok elhinni, ha az adott játékost az új mezében látom (ezt főleg a buffonra értem)Szakacs írta:a margit meg akarja venni buffon-t irja a gazetta dello0 sport.
es a csleszki nagyon jol all kompany val !!
Nana.Boixos írta:akko' hirtelen csinájjuk meg a raul-fanclubot!![]()
szép lenne.