Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én már végig vittem xbox360-on de este nem nagyon jáccotam veleel fuero írta:Valakinek volt már szerencséj a BioShock nevezetű játékhoz? Véleményeiteket meghallgatnám.
Szerintem ultra brutál a játék, egyáltalán nem ilyenre számítottam, de a maga nemében elég jó. Párszor befostam a játék alatt, de legalább tovább jutottam benne mint a Doom3-ban.
Gyenge idegzetűeknek nem ajánlom
Tudok, nekem is megvan, msnen fentvagyok , akkor ott kérdezz, ha nem akkor püVictorValdes19 írta:Beszereztem az NBA Live 08-at PS2-re tudna nekem valaki segiteni az irjon PÜ-be ha kérhetem.Előre is THX
Ha meglenne és tudnám h kell hálóban játszani, akkor lenne kedvem.Zozzy 5 írta:Skaccok!
Valakinek nincs kedve egy kis CS-t nyomatni hálóban?
(1.6)
aha,köszel fuero írta:Ne töltsd le!!!! Iszonyat fos egy játék, nekem meg volt magyarul, de nagyon [auto_cenzúra] játék...Állandóan csak kocsival üldözöl semmi akció.kovinho írta:Asszem tesómék játszottak vele, majd megkérdezem, hogy milyen volt.bouba írta:találtam egy cobra 11-es játékot??
ismeri valaki??
érdemes letölteni??
Ne töltsd le!!!! Iszonyat fos egy játék, nekem meg volt magyarul, de nagyon [auto_cenzúra] játék...Állandóan csak kocsival üldözöl semmi akció.kovinho írta:Asszem tesómék játszottak vele, majd megkérdezem, hogy milyen volt.bouba írta:találtam egy cobra 11-es játékot??
ismeri valaki??
érdemes letölteni??