Frank Rijkaard #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Bodi
Director del Fútbol

2007.12.21. 18:15:07

Rijkaard hatalmasat bukhat vasárnap.
Ha a padon hagyja Ronaldinhot és Decot,a csapat meg kikap,akkor sztem többet nem ülhet a Barca kispadjára.Ha viszont bejön a húzása és megnyerjük a meccset,akkor megerősíti magát a posztján.

Én azért még mindig drukkolok,hogy Dinhot a kezdőbe jelölje,meg kell adni neki az esélyt egy ekkora rangadón,ha pedig most is csődöt mond,maradhat hosszabb távon a padon.
De nem hinném,hogy egy ekkora meccsen csődöt mondana!
barca99
Llegenda del Barça

2007.12.20. 22:14:36

Csak hogy ne a Ronaldinho topicba offoljak:

A tavalyi évet én nem nagyon emlegetném az edzőnek, két kulcsjátékos nélkül játszani...

Megnézném, Capello munkája hozott-e volna eredményt a Realnak, ha RvN kidől közel fél évre... :roll:
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2007.12.18. 11:29:42

Egy-két napra lezárom a topicot, addig talán megnyugszanak az indulatok.
Ha máshol folytatódik, pls. privátba vagy a moderálás topicba írjátok már be, mi sem látunk mindent.
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
doki
Entrenador del Barça

2007.12.18. 10:44:08

A Madrid ellen mindig,minden körülmények között nyerni kell.
Nem hiszem,hogy egy friss edzővel nagy feltámadás lenne.Főleg,hogy egy új játékrendszer kerülne kipróbálásra szerintem.
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.12.18. 10:18:54

Bennem is megfordult ilyesmi...
Sokan azt mondják, ez eldöntheti a bajnokságot, pedig dehogy is...
Ha nyerünk, Frank marad, szoval semmi sem garantált.
Ha kikapunk akkor Frank m1, 7 pontos hátrányba kerülünk, DE jöhet egy nagy edző, aki ha kihozza a keretből a maximumot, akkor 7 pontos hátrányt lazán le lehet dolgozni.

Perxe ettől függetlenül 1értelmüen a győzelemért szoritok :!: Az első gol eldöntheti a meccset, ha mi szerezzük, onnantol gála :!:
Ha nem, akkor kakiban vagyunk. Ugyan még a madrid ellen is lehet forditani, de nagyon nehéz, mert akkor kell menni előre, rohamozni, a madrid meg pont azt játxhatja amit a legjobban szeret kotránzhat, gyors ellentámadásokat nyomathat. Igy mi is belexaladhatunk a késbe.
Ronaldinho formája-már ha 1átalán játxik, nagyon remélem igen-is kulcsfontosságu.
Etoo-mint láttunk-bombaformában tért vissza azonnal, de ha kap labdákat akkor nem tud sok vizet zavarni. De ha Ronaldinho olyan paszokat tud adni neki, mint szokott anno, akkor kumma nagy bajba kerül a madrid.
noname
Llegenda del Barça

2007.12.18. 08:18:26

Zsoltbarca írta:
varga tamás írta:Szerintem az El Classicón Oleguer lesz a jobbhátvédünk, Ezquerro meg a csatár, a kapuban a takarítónő fog állni, irányítót pedig a gondnok fog játszani.
1. Puyolt megint kirakja a jobboldalra, ahol nem úgy megy neki a játék, mint az eredeti posztján.
2. A középpályán Deco helyén ez az izlandi szerencsétlenség kezd, nehogy a portugál játékba lendüljön, belerázódjon. Á, nem, minek, ücsörögjön a kispadon, ott jó helye van.
Remélem, kikapunk, és elküldik melegebb éghajlatra ezt a labdarúgás szégyenét.Jó szurkolást, én ezt nem nézem. Bojkottálom ezt a holland szarkeverőt.
Utólag vissza olvasva(csak most jutottam el idáig)Ugy látom Tamás hogy nem csak a Magyar kézis lányokkal kapcsolatban vannak érdekes megszóllalásaid!Nem semmi embervagy amugy!Lehet magán véleményed de akkor ne legyél Barca drukker!De ha mégis az vagy akkor a saját lelkiismereted érdekében tartsd magadban ezeket a hozzászólásokat!
Ma se ütis ok pirospont a markodat szerintem!
Pedig sajnos van valami abban amit mond.Az biztos h túloz, de én is úgy vok h örülök a győzelmeknek, az örömöm viszont mégse teljes, mert tudom h azok egyre erősítik Frank posztját.Felmerül bennem a kérdés: nem lenne jó "befektetés" vajon most egy vereség? Kikapunk az el Clasicon, Frank elmegy, jön helyette Mourinho vagy Lippi és az ünnepek után már a csapatunk (Oleguer után) leggyengébb pontja nélkül kezdjük az évet...Vajon nem járnánk jobban? :roll: Tamás gyakran túloz, de ebben a hszben most sztem nagyon sok igazság van....Sajnos. :cry:
A Fifa egy szégyen
Zsoltbarca
Barça B

2007.12.18. 00:26:49

Drigo írta:
varga tamás írta:Szerintem az El Classicón Oleguer lesz a jobbhátvédünk, Ezquerro meg a csatár, a kapuban a takarítónő fog állni, irányítót pedig a gondnok fog játszani.
1. Puyolt megint kirakja a jobboldalra, ahol nem úgy megy neki a játék, mint az eredeti posztján.
2. A középpályán Deco helyén ez az izlandi szerencsétlenség kezd, nehogy a portugál játékba lendüljön, belerázódjon. Á, nem, minek, ücsörögjön a kispadon, ott jó helye van.
Remélem, kikapunk, és elküldik melegebb éghajlatra ezt a labdarúgás szégyenét.Jó szurkolást, én ezt nem nézem. Bojkottálom ezt a holland szarkeverőt.
Utólag vissza olvasva(csak most jutottam el idáig)Ugy látom Tamás hogy nem csak a Magyar kézis lányokkal kapcsolatban vannak érdekes megszóllalásaid!Nem semmi embervagy amugy!Lehet magán véleményed de akkor ne legyél Barca drukker!De ha mégis az vagy akkor a saját lelkiismereted érdekében tartsd magadban ezeket a hozzászólásokat!
Ma se ütis ok pirospont a markodat szerintem!
Forcabarca
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2007.12.17. 23:24:16

Még ilyet...
Ugyan mit mondhatott Frank, hogy ennyire beráktak rá? :shock:
Kép
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.12.17. 22:25:50

Oké hogy nem a legjobb edzőről van szó, de azért minden lépését mégsem kéne szidni, főleg hogy semmilyen negatív hatása nem volt! Nyilván nem poénból padoztatja Dinhot, nyilván megbeszélték hogy miért!
Nem védem Rijkaardot, tudjátok mi a véleményem róla, de azért nem kell mindenért baszogatni!

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
gekkodan
Director del Fútbol

2007.12.17. 22:16:06

Én sem értem, miért Gudjohnsen van szétszedve éppen. Lehet, hogy nem barca szintű játékos, de a Valencia ellen jól játszott és kész. Több hasznot jelentett, mintha R10 játszott volna és hozza a tőle mostanában látottakat...Most jól húzott Rijkaard, nem lehet panaszkodni Guddyra.
ke.andy
Jugador del Barça

2007.12.17. 22:01:28

Ne felejtsük, hogy Messi sérülése körül Touré is kapott egyet....s Iniesta is... Ha beküldi Ronie-t s felrúgják kit tesz be a Madrid ellen??? Jó volt ez így... Mondjuk az eléggé szerencséten, hogy minden madridista azon rimánkodott, hogy Messi sérüljön le... mert akkor könnyebb lesz számukra a meccs... hát mindenképpen "kedves" tőlük... Schuster is Messi-től rettegett... na tessék... remek... :( Nem baj... itt van Eto'o, Deco s a többiek.. Xavi szerintem megint nagyon pazar előadást fog tartani...!!! :)
chi omega
Entrenador del Barça

2007.12.17. 21:50:28

cruyff írta:Én azért azt nem értem, hogy ha egy Deco, egy Dinho egy dos Santos ott ül a padon, akkor miért Gudjohnsen a kezdő??????? Most attól nem lesz jobb edző Rijkkard mert nyertünk 0-3-ra. Egy dolog miatt nyertünk : Eto'o. Az pedig, hogy R10 0-3-nál sem állt be, egy újabb, ezúttal pszichológiai, baklövés a mesteredzőnktől....
nem egy dolog miatt. gudjohnsen miatt is például. ugyanis [auto_cenzúra] jól játszott.
hogy mi pszichológiai baklövés azzal pedig várjál (egyébként sem te vagy cruyff). ami eddig volt, az volt a baklövés, ronaldinho semmit sem javult apró kis padozásoktól, hátha majd ettől.
chi omega
Entrenador del Barça

2007.12.17. 21:49:02

Vito írta:azért érdekes csóka...

évekig stabil kezdő volt nála Oleguer. szinte érthetetlen, de mindig helye volt a csapatban, gondolom (majdnem) mindenki megrőkönyödésére.
ha esett, ha fújt, ha Liga, ha BL, az biztos volt, hogy Oleguert a pályán, sőt a kezdőben látjuk.
pár hete, hónapja teljesen megfordult a dolog. szinte csak percekre száll be nagy néha. hallani lehet mindenféle sérülésről, de nehezen hiszem.

most itt van R10 esete.
több, mint egy évet szenvedett végig látványosan a Barcaban és nem tett semmit a mester.
a nagy Johann The First már a médián keresztül próbálta jobb belátásra bírni Rijkaard-ot, 2-3 forduló után el is kezdte lecserélgetni az utolsó félórára. azóta javuló tendenciát mutat, de az eb mégis a karóhoz van köttetve, Ronnie padról nézett egy rangadót. kíváncsi leszek a végkifejletre ... :roll:

a végletek embere, meglátjuk, hogy mit hoz neki ez a szezon
szerintem rájött, hogy ronaldinhoval muszáj radikálisabban bánni mostmár, hátha úgy esetleg magához tér. felesleges tovább erőltetni.
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.12.17. 21:46:19

Homér írta:Vito: Fergusson mesterre emlékeztet, most, hogy így összefoglaltad a dolgokat.
Csak Fergie más szint...
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2007.12.17. 18:28:38

Vito: Fergusson mesterre emlékeztet, most, hogy így összefoglaltad a dolgokat.
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
el fuero
Entrenador del Barça

2007.12.17. 18:09:16

Mihu írta:http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803

Valaki aki tud spanyolul mondja már meg hogy ez mit jelent. :roll:
Lényegében annyi, hogy Abramovics Franket akarja. Sok érvet felsorol, hogy miért pl.: így Dinho is szívesebben menne Londonba, nem utolsó sorban Henk is ott van a csapatnál.
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.12.17. 17:56:33

Vito írta:a végletek embere, meglátjuk, hogy mit hoz neki ez a szezon
Bizony nem találja az arany középutat. Ennek az lex a vége, ha a Barca nyer, akkor: Ááá Rijkaard milyen zseniális edző, ha nem akkor: de [auto_cenzúra] edző Rijkaard, majd meglátjuk. Remélem győztesen jön ki a dologbol, mert az 1ben a Barca győzelmét is jelentené.
Mihu
Director del Fútbol

2007.12.16. 20:07:58

http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803

Valaki aki tud spanyolul mondja már meg hogy ez mit jelent. :roll:
Kép
Vito
Llegenda del Barça

2007.12.16. 14:12:29

azért érdekes csóka...

évekig stabil kezdő volt nála Oleguer. szinte érthetetlen, de mindig helye volt a csapatban, gondolom (majdnem) mindenki megrőkönyödésére.
ha esett, ha fújt, ha Liga, ha BL, az biztos volt, hogy Oleguert a pályán, sőt a kezdőben látjuk.
pár hete, hónapja teljesen megfordult a dolog. szinte csak percekre száll be nagy néha. hallani lehet mindenféle sérülésről, de nehezen hiszem.

most itt van R10 esete.
több, mint egy évet szenvedett végig látványosan a Barcaban és nem tett semmit a mester.
a nagy Johann The First már a médián keresztül próbálta jobb belátásra bírni Rijkaard-ot, 2-3 forduló után el is kezdte lecserélgetni az utolsó félórára. azóta javuló tendenciát mutat, de az eb mégis a karóhoz van köttetve, Ronnie padról nézett egy rangadót. kíváncsi leszek a végkifejletre ... :roll:

a végletek embere, meglátjuk, hogy mit hoz neki ez a szezon
doki
Entrenador del Barça

2007.12.16. 09:51:03

Grat Frank-nek!Szép győzelem.Ha Ronaldinho nélkül simán nyerünk,akkor nekem jó döntés a mellőzése/pihentetése.
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.12.16. 09:35:40

Most nem érheti kritika Frankot, ezuttal nagyon jol elvégezte a dolgát. Ez a meccs olyan volt mint egy álom, és végre nyertük idegenben, igaz, egy 0 csapatot ütöttük meg, de akkor is, eddig ez sem ment, ugyhogy grat :!: Ettől függetlenül, még a Klasszikus nyerni kell mindenképpen, h Frank tavaszra is bizalmat kapjon. És a hansuly a nyerni szon van. Nem szép játékkal sok golos döntetlent, hanem GYŐZNI :!:
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.12.16. 07:47:00

robag írta:
cruyff írta:Ezzel még egyet is lehet érteni amit írtál. De szerintem (én SOHA, mondom SOHA nem 1 meccs vagy az elmúlt meccs alapján ítélek...) Gudjohnsen nem Barcelona szintű játékos. Most jó formában van (mondjátok) mert 20-ból nem 5-ször, hanem 10-szer emberhez passzolt. És így utólag könnyű megítélni a dolgokat... de 0-0-nál, a Mestallában... ha most történt volna bukfenc, akkor abba frankie belebukik ,azt holtbiztos.. :wink:
Guddy minden élcsapat keretébe befér, nem csak a miénkbe. És ezt nem csak egy meccs alapján mondom. Nehéz volt neki váltani a két ország között , de úgy látszik most kezdi csak elkapni a fonalat. Univerzális player akit bárhova be lehet rakni a védelem kivételével. Hidd el megszolgálja a bizalmat. Technikás ( bárki bármit mond ) , lát a pályán, és a küzdös meccseken ahol rengeteg az ütközés mindig jól jön. A cselszkiben a padról beállva döntött el nem egy nem két meccset. 11 varázslóból nem állhat egy csapat.
És ha megtörténik a bukfenc?
Nem történt meg....
Erős javulás látszik a csapaton meccsek óta.... várható volt hogy a barca sokkal többet fog ma mutatni magából mint idén eddig bármikor.
Ezt több játékos is megerősítette a meccs előtt ( Deco, Valdes )
Ezt a meccset a csapat hozta, nem csak Eto'o például, ez látszott minden egyes játékos hozzáállásán..

Ezzel teljes mértékben egyet értek!
Viszont, az, hogy Ronaldinho be sem állt, azt n is óriási hibának tartom!!!
Kép
robag
Jugador d'estrella

2007.12.16. 01:56:07

De igazad van cruyff, Eto'o egy klasszis, nem nagyon lehet kihez mérni az Őt annyira egyedi...
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."
robag
Jugador d'estrella

2007.12.16. 01:42:26

cruyff írta:Ezzel még egyet is lehet érteni amit írtál. De szerintem (én SOHA, mondom SOHA nem 1 meccs vagy az elmúlt meccs alapján ítélek...) Gudjohnsen nem Barcelona szintű játékos. Most jó formában van (mondjátok) mert 20-ból nem 5-ször, hanem 10-szer emberhez passzolt. És így utólag könnyű megítélni a dolgokat... de 0-0-nál, a Mestallában... ha most történt volna bukfenc, akkor abba frankie belebukik ,azt holtbiztos.. :wink:
Guddy minden élcsapat keretébe befér, nem csak a miénkbe. És ezt nem csak egy meccs alapján mondom. Nehéz volt neki váltani a két ország között , de úgy látszik most kezdi csak elkapni a fonalat. Univerzális player akit bárhova be lehet rakni a védelem kivételével. Hidd el megszolgálja a bizalmat. Technikás ( bárki bármit mond ) , lát a pályán, és a küzdös meccseken ahol rengeteg az ütközés mindig jól jön. A cselszkiben a padról beállva döntött el nem egy nem két meccset. 11 varázslóból nem állhat egy csapat.
És ha megtörténik a bukfenc?
Nem történt meg....
Erős javulás látszik a csapaton meccsek óta.... várható volt hogy a barca sokkal többet fog ma mutatni magából mint idén eddig bármikor.
Ezt több játékos is megerősítette a meccs előtt ( Deco, Valdes )
Ezt a meccset a csapat hozta, nem csak Eto'o például, ez látszott minden egyes játékos hozzáállásán..
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."
cruyff
Entrenador del Barça

2007.12.16. 01:21:43

Egyébként az Espanol és még egy sor másik meccsen is jó volt a hozzáállás, mégsem nyertünk.. utólag mindent lehet a hozzáállásra fogni, akár pozitív, akár negatív értelemben... Most végre volt egy IGAZI centere a csapatnak. (Jelenleg 2 van ugyanis olyan, aki igazi CENTER: Eto'o és Bojan. Csak Bojan még fizikálisan elég gyenge.) Az összes többi szélsőjátékos! Ez azt jelenti, hogy ha Eto'o sérült, akkor nincs klassziscenterünk! Anélkül pedig elég nehéz folyamatosan nyomás alatt tartani az ellenfelet... Sorolhatjátok itt nekem a jobbnál jobb Barca játékosokat. Mert vannak szép számmal klasszis támadóink. De igazi center, csak ez a gyerek és Bojan, de mondom, neki még bele kell erősödnie.
VISCA EL BARCA!
Lezárt