Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Pedig sajnos van valami abban amit mond.Az biztos h túloz, de én is úgy vok h örülök a győzelmeknek, az örömöm viszont mégse teljes, mert tudom h azok egyre erősítik Frank posztját.Felmerül bennem a kérdés: nem lenne jó "befektetés" vajon most egy vereség? Kikapunk az el Clasicon, Frank elmegy, jön helyette Mourinho vagy Lippi és az ünnepek után már a csapatunk (Oleguer után) leggyengébb pontja nélkül kezdjük az évet...Vajon nem járnánk jobban?Zsoltbarca írta:Utólag vissza olvasva(csak most jutottam el idáig)Ugy látom Tamás hogy nem csak a Magyar kézis lányokkal kapcsolatban vannak érdekes megszóllalásaid!Nem semmi embervagy amugy!Lehet magán véleményed de akkor ne legyél Barca drukker!De ha mégis az vagy akkor a saját lelkiismereted érdekében tartsd magadban ezeket a hozzászólásokat!varga tamás írta:Szerintem az El Classicón Oleguer lesz a jobbhátvédünk, Ezquerro meg a csatár, a kapuban a takarítónő fog állni, irányítót pedig a gondnok fog játszani.
1. Puyolt megint kirakja a jobboldalra, ahol nem úgy megy neki a játék, mint az eredeti posztján.
2. A középpályán Deco helyén ez az izlandi szerencsétlenség kezd, nehogy a portugál játékba lendüljön, belerázódjon. Á, nem, minek, ücsörögjön a kispadon, ott jó helye van.
Remélem, kikapunk, és elküldik melegebb éghajlatra ezt a labdarúgás szégyenét.Jó szurkolást, én ezt nem nézem. Bojkottálom ezt a holland szarkeverőt.
Ma se ütis ok pirospont a markodat szerintem!
Utólag vissza olvasva(csak most jutottam el idáig)Ugy látom Tamás hogy nem csak a Magyar kézis lányokkal kapcsolatban vannak érdekes megszóllalásaid!Nem semmi embervagy amugy!Lehet magán véleményed de akkor ne legyél Barca drukker!De ha mégis az vagy akkor a saját lelkiismereted érdekében tartsd magadban ezeket a hozzászólásokat!Drigo írta:varga tamás írta:Szerintem az El Classicón Oleguer lesz a jobbhátvédünk, Ezquerro meg a csatár, a kapuban a takarítónő fog állni, irányítót pedig a gondnok fog játszani.
1. Puyolt megint kirakja a jobboldalra, ahol nem úgy megy neki a játék, mint az eredeti posztján.
2. A középpályán Deco helyén ez az izlandi szerencsétlenség kezd, nehogy a portugál játékba lendüljön, belerázódjon. Á, nem, minek, ücsörögjön a kispadon, ott jó helye van.
Remélem, kikapunk, és elküldik melegebb éghajlatra ezt a labdarúgás szégyenét.Jó szurkolást, én ezt nem nézem. Bojkottálom ezt a holland szarkeverőt.
nem egy dolog miatt. gudjohnsen miatt is például. ugyanis [auto_cenzúra] jól játszott.cruyff írta:Én azért azt nem értem, hogy ha egy Deco, egy Dinho egy dos Santos ott ül a padon, akkor miért Gudjohnsen a kezdő??????? Most attól nem lesz jobb edző Rijkkard mert nyertünk 0-3-ra. Egy dolog miatt nyertünk : Eto'o. Az pedig, hogy R10 0-3-nál sem állt be, egy újabb, ezúttal pszichológiai, baklövés a mesteredzőnktől....
szerintem rájött, hogy ronaldinhoval muszáj radikálisabban bánni mostmár, hátha úgy esetleg magához tér. felesleges tovább erőltetni.Vito írta:azért érdekes csóka...
évekig stabil kezdő volt nála Oleguer. szinte érthetetlen, de mindig helye volt a csapatban, gondolom (majdnem) mindenki megrőkönyödésére.
ha esett, ha fújt, ha Liga, ha BL, az biztos volt, hogy Oleguert a pályán, sőt a kezdőben látjuk.
pár hete, hónapja teljesen megfordult a dolog. szinte csak percekre száll be nagy néha. hallani lehet mindenféle sérülésről, de nehezen hiszem.
most itt van R10 esete.
több, mint egy évet szenvedett végig látványosan a Barcaban és nem tett semmit a mester.
a nagy Johann The First már a médián keresztül próbálta jobb belátásra bírni Rijkaard-ot, 2-3 forduló után el is kezdte lecserélgetni az utolsó félórára. azóta javuló tendenciát mutat, de az eb mégis a karóhoz van köttetve, Ronnie padról nézett egy rangadót. kíváncsi leszek a végkifejletre ...
a végletek embere, meglátjuk, hogy mit hoz neki ez a szezon
Csak Fergie más szint...Homér írta:Vito: Fergusson mesterre emlékeztet, most, hogy így összefoglaltad a dolgokat.
Lényegében annyi, hogy Abramovics Franket akarja. Sok érvet felsorol, hogy miért pl.: így Dinho is szívesebben menne Londonba, nem utolsó sorban Henk is ott van a csapatnál.Mihu írta:http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803
Valaki aki tud spanyolul mondja már meg hogy ez mit jelent.
Bizony nem találja az arany középutat. Ennek az lex a vége, ha a Barca nyer, akkor: Ááá Rijkaard milyen zseniális edző, ha nem akkor: de [auto_cenzúra] edző Rijkaard, majd meglátjuk. Remélem győztesen jön ki a dologbol, mert az 1ben a Barca győzelmét is jelentené.Vito írta:a végletek embere, meglátjuk, hogy mit hoz neki ez a szezon
robag írta:Guddy minden élcsapat keretébe befér, nem csak a miénkbe. És ezt nem csak egy meccs alapján mondom. Nehéz volt neki váltani a két ország között , de úgy látszik most kezdi csak elkapni a fonalat. Univerzális player akit bárhova be lehet rakni a védelem kivételével. Hidd el megszolgálja a bizalmat. Technikás ( bárki bármit mond ) , lát a pályán, és a küzdös meccseken ahol rengeteg az ütközés mindig jól jön. A cselszkiben a padról beállva döntött el nem egy nem két meccset. 11 varázslóból nem állhat egy csapat.cruyff írta:Ezzel még egyet is lehet érteni amit írtál. De szerintem (én SOHA, mondom SOHA nem 1 meccs vagy az elmúlt meccs alapján ítélek...) Gudjohnsen nem Barcelona szintű játékos. Most jó formában van (mondjátok) mert 20-ból nem 5-ször, hanem 10-szer emberhez passzolt. És így utólag könnyű megítélni a dolgokat... de 0-0-nál, a Mestallában... ha most történt volna bukfenc, akkor abba frankie belebukik ,azt holtbiztos..
És ha megtörténik a bukfenc?
Nem történt meg....
Erős javulás látszik a csapaton meccsek óta.... várható volt hogy a barca sokkal többet fog ma mutatni magából mint idén eddig bármikor.
Ezt több játékos is megerősítette a meccs előtt ( Deco, Valdes )
Ezt a meccset a csapat hozta, nem csak Eto'o például, ez látszott minden egyes játékos hozzáállásán..
Guddy minden élcsapat keretébe befér, nem csak a miénkbe. És ezt nem csak egy meccs alapján mondom. Nehéz volt neki váltani a két ország között , de úgy látszik most kezdi csak elkapni a fonalat. Univerzális player akit bárhova be lehet rakni a védelem kivételével. Hidd el megszolgálja a bizalmat. Technikás ( bárki bármit mond ) , lát a pályán, és a küzdös meccseken ahol rengeteg az ütközés mindig jól jön. A cselszkiben a padról beállva döntött el nem egy nem két meccset. 11 varázslóból nem állhat egy csapat.cruyff írta:Ezzel még egyet is lehet érteni amit írtál. De szerintem (én SOHA, mondom SOHA nem 1 meccs vagy az elmúlt meccs alapján ítélek...) Gudjohnsen nem Barcelona szintű játékos. Most jó formában van (mondjátok) mert 20-ból nem 5-ször, hanem 10-szer emberhez passzolt. És így utólag könnyű megítélni a dolgokat... de 0-0-nál, a Mestallában... ha most történt volna bukfenc, akkor abba frankie belebukik ,azt holtbiztos..